capitolul 47

334 18 4
                                    

P.s: ascultați melodia în timp ce citiți, e super😍
                                                                       
   Ajuns lângă ea, băiatul o apucă de talie și o trase mai aproape de el astfel încât să fie lipiți.
-Îmi ești datoare cu ceva, mai ști? o întrebă el seducător, privind-o în ochi.
-Dar am crezut că... spuse ea dar el o întrerupse.
-Dar ce? Ai crezut că sunt supărat și am uitat? Nu iubito, tu ar trebui să ști că ești doar a mea! îi spuse seducător pe un ton puțin răstit, trecându-și degetul mare peste buzele ei.
   La contactul dintre degetul lui și buzele ei, fata își închise ochii, simțind deja că este dusă în extaz.
-Am fost, sunt și voi fii doar a ta! spuse având ochii închiși de plăcerea mângâierilor lui.
   La auzul acestor vorbe, Taehyung o pucă de coapse și o ridică pe blat, începând să-și bată joc de buzele ei.
-Hanoracul meu pe pielea ta goală este minunat! spuse băiatul, mușcând-o de buză.
-Eu zic că mai minunat ar fi corpul meu gol peste al tău. îi șopti ea seducător, trecându-și amăgitor buzele peste ale lui apoi ducându-le lângă urechea lui, respirând aer cald pentru al excita.
-De ce te joci cu mine? Eu ar trebui să te pedepsesc pe tine! spuse el, respirând sacadat.
   Mary doar își lipi iar buzele de ale lui, nespunând nimic; începu să-și facă de cap și își băga mâinile pe sub tricoul băiatului, plimbându-și degetele pe tot abdomenul lui. În timp ce ea își plimba bezmetic, Taehyung își duse mâna la intrarea ei începând să o maseze altfel făcând-o pe fată să-și lase capul pe spate.
-De ce mă înnebunești așa rău? întrebă ea prin gemetele înfundate pe care i le provoca băiatul prin atingerile în zona fierbinte și săruturile pe gât.
   Taehyung tăcu din gură și îi luă mâna fetei ducând-o pe erecția lui.
-Tu vezi ce-i faci? o întrebă el, ținându-i mâna acolo.
   Fără să mai stea pe gânduri, Mary începu să-i deschidă cureaua apoi își băga mâna în pantalonii lui începând să i-o mângâie prin boxeri; deja băiatul era în extaz chiar de la prima atingere a fetei iar asta o dovedea gemele lui și mușcatul buzei.
-Daddy, babygirl are nevoie de tine! spuse fata care avea mâna băgata în boxeri lui, făcând o față nevinovată.
-Daddy vrea să o vadă pe babygirl cum se satisface singură. îi spuse Taehyung, scoțându-i mâna din boxeri și urcându-i-o ușor pe abdomen.
-Dacă daddy asta vrea, atunci așa să fie. Dar cu o condiție! spuse făcând o față inocentă, scoțând buza de jos în evidență.
-Care babygirl? întrebă, mușcând-o ușor de buza lăsată.
-Ăsta să dispară! îi spuse seducător, jucându-se cu marginea tricoului lui.
-Sa făcut iubito! spuse el, dându-i un pupic pe buze apoi ridicându-și tricoul. Acum să înceapă spectacolul! continuă, sprijinindu-se cu fundul de masa din spatele lui.
   Mary începu să-și dea ușor dar seducător hanoracul jos apoi îl aruncă pe undeva, începând să-și maseze ambi sâni. La privirea acestei imagini, Taehyung începu să-și muște buza iar ea văzând asta începu să se tragă de sfârcuri, lăsându-și capul pe spate și închizând ochii, în mintea ei apărând el; începu să-și ridice sânii și să-i lingă apoi decise să intre mai mult în jocul lui și își băga degetul mijlociu în gură începând să-l sugă apoi își coborî mâna pe pipt până când ajunse unde trebuie.
Începu să-și mângâie păsărica, în special cu degetul mijlociu și încercă să să se abțină din gemut.
   Taehyung deja simțea că explodează, prietenul lui vrând neapărat să intre în păsărica ei umedă și caldă dar în același timp vrând să vadă și cât de departe poate merge fata doar pentru al satisface pe el.
   Văzând că băiatul deja își mușcă buza și zâmbește pervers, Mary își ridică un picior pe blat începând să-și maseze clitoristul și să geamă încet; avea nevoie de el dar și el de ea, conștientiză fata când își aruncă privirea spre prietenul lui. Se gândi să mărească nivelul și își băga degetul înăuntru, începând să se penetrează singură; îl băga și îl scotea bezmetic, creând plăcere atât pentru ea dar și pentru cel care privea mândru. Fata își mai introduse un deget și începu să-l miște și să geamă în disperare până când ajunse la orgasm; își scoase degetele și le băgă în gură începând să lingă și să le sugă.
-Ce părere are daddy, e babygirl destul de bună pentru el? întrebă inocentă, lingând degetele rând pe rând și stând cu piciorul pe blat, oferindu-i băiatului vizibilitate la păsărica ei.
   Taehyung doar aprobă din cap, fiind oarecum blocat de "filmulețul" pe care fata tocmai il oferise.
-Da babygirl, tu ești singura destul de bună pentru daddy! îi spuse după ce își reveni din transă.
-Atunci hai să-l satisfacem pe daddy, sigur are nevoie! spuse ea, sărind de pe blat și mergând spre el.
   Fata îi aruncă pantalonii și boxerii apoi îl sărută și se așeză în genunchi, începând să-i maseze prietenul.
-E așa mare, tare și...bună! spuse fata făcând mișcări circulare de sus în jos, privindu-l în ochi.
-Nu mai tu ești responsabilă! îi spuse el, mângâind-o pe cap.
-Atunci hai să te ajut! spuse ea
mușcându-și buza apoi lingându-i senzual capul.
   Taehyung își lăsa capul pe spate atunci când simți limba fetei, mai ales când aceasta începu să-l lingă pe toată lungimea. Mary începu să-l lingă și să-i ofere mici săruturi "juniorului Taehyung" apoi îl băgă pe tot în gură, începând să-l sugă mai ceva ca pe o acadea. Îl freca, sugea și din când în când tachina cu mici mușcături ușoare ceea ce îl făcea pe băiat să geamă fără oprire. Acesta își băgă mâna în părul ei, ea dându-și imediat seama de ceea ce vrea el; începu să-l sugă și mai repede, de parcă viața ei ar depinde de asta iar Taehyung mai că tremură din cauza extazului; era dus pe culmile plăceri așa cum niciodată nu fusese dus, nici măcar de cele mai bine curve pe care le-a avut.

 Acesta își băgă mâna în părul ei, ea dându-și imediat seama de ceea ce vrea el; începu să-l sugă și mai repede, de parcă viața ei ar depinde de asta iar Taehyung mai că tremură din cauza extazului; era dus pe culmile plăceri aș...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Ahh Ma-Ry!! gemu el tare înainte de aș da drumul în gura ei.
   Fata înghiți tot, în același timp frecând pentru a curge mai mult.
-Nici ciocolata nu e așa dulce cum ești tu! îi spuse ea, ștergându-se cu degetul mare la colțul guri apoi lingând ce e pe el.
-Acum e rândul lui daddy, babygirl! spuse el ridicând-o pe masă și întizând-o. Te-ai descurcat bine iubito dar de acum nu mai ai voie să te atingi singură! continuă deschizându-i picioarele. Clar? o întrebă iar ea doar afirmă din cap.
   Taehyung începu să-i lingă toată păsărica apoi își băgă degetele în ea, continuând să lingă; băiatul își băga și scotea degetele bezmetic în ea, făcând-o pe fată să-i ofere cele mai frumoase gemete. Își scoase degetele și vru să le ducă la gură dar Mary îi trase mâna și le duse la gura ei.
-Nț, nț, nț babygirl! Ți-am spus că tu n-ai voie! spuse el trăgându-și degetele și băgându-le în gura lui.
   După ce își supse degetele de lichidul minunat, acesta își introduse limba în vaginul ei, făcând-o să-i strângă părul în mâini de plăcere. Limba lui în interiorul fetei, era cel bun lucru; el avea tot dreptul să-și bată joc de corpul ei cum vrea, tocmai de aceea își plimba limba rapid sau mai bine zis bezmetic, făcând din când în când cerculețe în interiorul ei.
   Mary îi băgă mâinile în păr și-l ridică până la fața ei, simțit că nu mai poate.
-Am nevoie de tine în mine, acum! îi spuse ea mai mult gemând apoi îl trase într-un sărut.
   Băiatul își așeză penisul la intrarea ei și o penetră puternic, făcând-o pe fată să geamă în sărut; începu să facă mișcări lente dar puternice astfel fata lăsând capul pe spate și scoțând gemete minunate.
-Mai-mai repede! spuse ea printre gemete.
-Cum vrea regina mea! spuse după ce îi apucă sânii și i sărută.
   Taehyung își așeză mâinile pe talia ei apoi începu să se miște mult mai rapid încât și masa scotea sunete.
   După ce amândoi își dase drumul, umplând masa și podeaua de lichid alb, se îndreptă spre canapea și se așeză lipiți unul de celălalt pentru a dormi, fiind prea obosiți pentru a urca în cameră.
-Ești prea genială iubito! spuse el strângând-o în brațe și pupând-o pe frunte.
-Mai genială ca tine n-am cum! îi spuse, strângându-l și ea la rândul ei în brațe. Mi-e frică să nu se întâmple ceva... spuse punând mâna pe burtă. Adică ști tu...n-am folosit...
-Nu se va întâmpla nimic rău iubito, crede-mă. îi spuse el punându-și bărbia pe capul ei.
-Te superi daca iau mâine niște pastile? îl întrebă oarecum tristă.
-Normal că nu iubito! Facem cum vrei tu, orice ar fii eu te voi susține dar acum hai să dormim. spuse el pupând-o pe cap. Te iubesc!
-Și eu te iubesc! spuse și ea, băgându-și mai mult capul în pieptul lui și închizând ochii.





Vedetă sau Iubită?Where stories live. Discover now