capitolul 36

252 14 5
                                    

                Perspectivă Mary

-°Wow, încă nu-mi vine să cred că am ajuns la finalul concertului. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine, vă mulțumesc că mereu a-ți fost lângă  de mine și m-ați susținut! Sunt atât de recunoscătoare că am ajuns să am niște oameni atât de minunați alături de mine, vă sunt recunoscătoare că m-ați ajutat să-mi îndeplinesc visul! Vă iubesc enorm!!° spun emoționată, privind mulțimea din fața mea. °A sosit momentul să interpretez ultima melodie. Este o melodie foarte dragă sufletului meu și cred că știți despre ce melodie este vorba deci ce ar fii să o cântăm împreună!?! Să-i dăm drumul!°
   După ce am spus "să-i dăm drumul " toate luminile sau stins, ceea ce mi sa părut ciudat; normal ar fii trebuit să înceapă melodia, nu asta. Când să mă întorc pentru a mă duce să văd ce se întâmplă, am auzit o voce mult prea cunoscută cântând și am simțit o atingere pe care aș recunoaște-o dintr-o mie dar am crezut că este doar în capul meu; când luminile s-au aprins pot spune că am rămas șoc total, erau băieții mei!

(aceasta este melodia😍)

  Totul a fost uimitor, a fost magic, parcă luat dintr-un vis! Eu în față cu coregrafia mea iar ei în spate cu a lor, care o armoniza perfect pe a mea; când a fost partea tronului, aceștia s-au pus în forma lui, altfel eu așezându-mă pe Tae și Jungkook. Totul a fost wow și sunt sigură că asta a fost ideea lui!
-1,2,3! Bună seara, noi suntem Bangtang Sonyondan! spuse Namjoon prezentându-i și făcând toți o plecăciune.*Suntem atât de fericiți să fim alături de Ma-Ry și de voi!*
-*Hey guys, eu sunt V și sunt atât de fericit că mă aflu aici! Vreau să vă mulțumesc că sunteți alături de prietena noastră la ultimul ei concert! Sunteți minunați și sper că ne vom mai întâlni, acum vă vom lăsa alături de Ma-Ry. I purpel you💜!!* strigă nebunul meu apoi fugi împreună cu ceilalți lăsându-mă singură.

   După ce mi-am terminat discursul de sfârșit și am plâns alături de fanii mei, am coborât jos. În timp ce mă duceam să mă schimbă a dat de Tae.
-Asta a fost ideea ta, nu? spun serioasă cu mâinile în șold.
-Asta era surpriza, am crezut că o să-ți placă...
-Ești minunat! spun luându-l în brațe. Îți mulțumesc că m-ai ajutat să am concertul wow pe care mi-l doream!
-Păi atunci nu merit și eu ceva? spuse zâmbind pervers.
-Nup! spun fugind de el, știind clar ce vrea.

Peste 30 de minute:
   După ce m-am schimbat și demachiat,  am plecat spre căutarea băiețiilor sau mai bine zis spre căutarea lui Taehyung. Când în sfârșit l-am zărit, mai că era să-mi cadă fața când am văzut cu cine e.
-Ce caută cu Andrei? spun în șoaptă.
   Andrei este fostul meu iubit, m-am despărțit de el pentru că vroia prea mult de la mine, și oarecum pentru Tae deoarece îmi luase inima și mințile. Văzând că discută, m-am ascuns cât mai aproape de ei pentru a auzi ce zic.
-*De ce nu o lași în pace pe Mary?* îl întrebă Andrei.
-*Ce? De ce să o las?*
-* Pentru că îi faci doar rău, nu vezi? Pentru tine a renunțat la ce are mai de preț, adică la cariera ei și alături de tine nu va avea niciodată o viață liniștită!*se răsti jegu' la Tae al meu.
   Gata deja nu mai suport! Cât tupeu are să se ia de Tae al meu și să se bage, plus că ce dracu caută el aici?
-°Cine ești tu ca să-i spui asta?° întreb răstit, ieșind în față.
-°Mary, draga mea!° spuse vrând să mă ia în brațe.
-°Ține-ți labele acasă!° strig împingându-l.°Cine ești tu ca să-i spui asta? Zi!! Ce drept ai tu să te iei de el?! De unde ști tu ce viață vreau eu?!°
-°În primul rând sunt fostul tău iubit, în al doilea rând am tot dreptul pentru că pentru el m-ai lăsat și în al treilea rând știu ce viață vrei pentru că atunci când erai cu mine, nu erai așa.° spuse mândru.
-°Pentru că atunci când eram cu tine mă prefăceam fericită și nu te-am lăsat pentru el ci pentru că ești un terminat!°
spun dându-i peste nas. °Acum...Paza!!° țip eu ca o nebună. °Pot să știu și eu, cine la lăsat să intre?°
-°Ne pare rău domnișoară!° spuse paznicii respectuos. °Mișcă!° îi spuse javrei, trăgându-l de braț.
-Iar tu vino cu mine! spun răstindu-mă la Tae, apucându-l de mână. Tu ești nebun?! De ce stăteai să-l asculți? spun împingându-l în cabină.
-Dar avea dreptate oarecum... spuse el stins. Cu mine nu vei avea o viață liniștită...
-Tae... spun punându-mi mâna pe obrazul lui. Dacă vream o viață liniștită, nu mă mai făceam cântăreță! Ar trebui să ai încredere în tine, în noi...
-Da dar...el era...
-Dar ce Tae? Eu sunt lângă tine nu lângă el, eu ție eram gata să mă dăruiesc, nu lui! Pentru tine renunț la tot, clar? spun ridicându-mă pe vârfuri și lipindu-mi fruntea de a lui.
-Da, foarte clar! spuse zâmbind.
-Tu ești totul meu, ești singurul lucru de care am nevoie pentru a fii fericită. Nu-mi trebuie carieră sau faimă atât timp cât te am lângă mine. spun ușor, închizând ochii și trăind momentul.
-Și tu ești antidotul meu! îmi spuse lipindu-și puțin buzele de ale mele.

   Primul lucru pe care l-am făcut imediat cum am ajuns acasă, a fost să fug și să-mi iau pijamalele lejere iar la Tae, să bage tortul primit de mine în el.
--------------------------------------------------------------

Îmi cer scuze acest capitol este cam scurt însă următorul o să fie mai explicit și n-am vrut stric momentul din el...💜

💜

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Vedetă sau Iubită?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum