capitolul 53

255 16 5
                                    

-Nu ți-e foame? mă întrebă ridicându-se puțin în coate și privindu-mă.
-Ba da! spun privind-o pervers apoi năpustiindu-mă asupra buzelor ei.
   Jur că nu-i mai puteam rezista, pur și simplu mă omora doar cu privirea! Iar acea poziție, întinsă în pat? Mă făcea să vreau neapărat să o domin. Părea că singură cere să fie dominată și că n-ar avea nimic împotrivă.
   Stăteam deasupra ei, ținându-i mâinile strânse într-ale mele și sărutând-o sălbatic iar ea răspunzându-mi la fel de sălbatic. Limbile noastre se jucau între ele, neducând nici un fel de război, știind clar că ea este regina iar eu regele, și între noi doi nu trebuie să existe nici o luptă sau război. Mâinile mele au început să coboare ușor pe corpul ei, ajungând sub bluza ei; îi mângâiam talia perfectă, în timp ce ea își făcea de cap în părul meu. Mă aflam la baza sutienului ei, ea așteptându-se să-mi fac de cap cu sânii ei.
-Mi te-ai oferit odată, de două ori, de trei ori, și știu că mi te-ai oferi de fiecare dată când ți-aș cere, dar ne oprim aici. spun rupând sărutul și privind-o în ochi. Am spus că o vom face diseară, deci nu vreau să te forțez acum.
-Ya! Tu cumva îți bați joc de mine? îmi spuse împingându-mă de pe ea și urcându-se pe mine. În primul rând, tu  nu mă forțezi cu nimic, eu fac totul de bună voie, clar? Și în al doilea rând, ție m-aș oferi oricând, oricum și oriunde! spuse punându-și mâinile pe pieptul meu, privindu-mă dominant. Tu, pentru mine ești totul, ție mă ofer toată viața dacă vrei, nu doar de câteva ori! Clar? continuă, cu o voce criminală.
-Da baby mea! îi spun, iar ea îmi dădu un pupic mic și plecă. Ya, unde te duci?!  zic ridicându-mă în fund.
-Să mănânc, baby! spuse făcându-mi cu ochiul și ieșind din cameră.

-Sunt cea mai bună bucătăreasă, nu? mă întrebă râzând.
-Legume cu pui cum faci tu, jur că nu mai face nimeni. spun strâmbând puțin din nas.
-Chiar nu-ți plac? Vrei să-ți fac altceva? mă întrebă speriată.
-Normal că nu! Doar glumeam, sunt geniale, d-asta am și zis așa.
-Te urăsc! spuse privind-mă urât.
-Și eu te iubesc! îi spun, dându-i un zâmbet larg.

                 Perspectivă autor

-Se simte așa bine! spuse Mary, stând cu picioarele pe genunchii lui Taehyung, închizând puțin ochii.

-Se simte așa bine! spuse Mary, stând cu picioarele pe genunchii lui Taehyung, închizând puțin ochii

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Îmi dau și eu seama că se simte bine, din moment ce stai relaxată pe mine, însă am ajuns prințesă. îi spuse el, aplecându-se și sărutându-i genunchiul.
   Cei doi intră în casă, și văzu toate luminile stinse, ceea ce era cam ciudat. Băiatul aprinse lumina, și se descălță, luându-și papuceii pufoși de casă apoi plecă spre bucătărie.
-Ăștia iar au plecat de nebuni! spuse Mary, luând bilețelul de pe frigider."Dragii mei, noi am plecat în club, să nu vă faceți griji! În caz că vreți să veniți și voi, să știți că ne găsiți în Club Arena. Vă pup și aveți grijă, cu drag Jin!" citi fata cu voce tare.
-Woah, ăștia chiar sunt puși pe distracție! îi spuse Taehyung, dându-i un pupic pe gât și mergând să bea niște suc.
-Ce zici să ne facem și noi de cap? îl întrebă ea, făcând o față perversă.
-De când a devenit prințesa așa obraznică? o întrebă și el, lăsând paharul și trăgând-o de talie mai aproape.
-De când te-a văzut pe tine prima oară. îi spuse așezându-și mâinile după gâtul lui și sărutându-l.
   Taehyung o ridică în brațele lui, și începu să o sărute sălbatic, în timp ce mergeau spre camera lor.
   Odată ajunși în cameră, Mary îi sări din brațe și îl împinse pe pat; aceasta se așeză peste el, și trase de sertarul noptierei, scoțând o panglică de mătase neagră.
-De când este aia acolo? întrebă băiatul, ridicând o sprânceană.
-De când nu ști tu. spuse ea, sărutându-l scurt apoi legându-l la ochi. Așteaptă-mă aici! îi spuse ridicându-se de pe el. Să nu o dai jos, până nu spun eu!

Vedetă sau Iubită?Where stories live. Discover now