🧸114🧸

656 34 11
                                    





Вече беши изминала вече седмица . Изписаха Джин и дъщеричката му Уенди от болницата.  Намджун беше нонстоп до Джин ,без да се отделя . Джин пък все му казваше, не е нужно , а когато му потрябва ще го извика , но Намджун беше инат работа.  Другите момчетата помагаха с каквото могат , за което Джин и  Намджун им бяха много благодарни.  Рожденния ден на Джин наближаваше и Намджун беше избрал идеалния подарък.
Вечерта двете семейства (на Джин и на Намджун ) се събраха и си прекараха доста добре . Майката и бащата на Намджун ще останат до живеят за постоянно в Сеул , а на родителите на Джин не им не отдава този възможност,  тъй като бяха бизнесмени и често пътуват. 

***

Днес беше рожденния ден на Джин и  Намджун беше много развълнуван.  Още рано сутринта беше помолил майка си да вземе Джин и Уенди в тяхната къща за да може да подреди и сготви за изненадата на Джин.  Също така я помоли тази вечер тя да гледа Уенди и тя разбира се се съгласи. В момента обикаляше по магазините и купуваше всичко нужно.  След като беше готов се  отправи към дома им с Джин и започна да оправя. Часа е 19:30 и  вече беше готов,  оставяше му  да се облече и Джин да дойде. Обляка се на бързо и в същия момент вратата се звънна . Сигурно е Джин . Отвори вратата и пред него седеше Джин в цялата си прелест. Направи му път да влезе и след това затвори вратата.

Намджун  : Здравей ,бебе - придърпа го в целувка,  на която Джин естествено отвърна.

Джин  : Здравей, любов! 

Намджун  : Хайде - направи му път до мине пред него

Джин  : Еха , много е красиво,  ти ли направи всичко това? - Каза докато разглеждаше цялата къща , която беше украсена с свещи, рози и балони.

Намджун  : Да , все пак искам да ди прекарваме незабравима за нас вечер

Джин : Ой - гушна го - много мило от твоя страна

Намджун  : Да теб всичко, бебе!

Джин се сгуши в него.

Намджун  : Хайде ела да вечеряме, но преди това - взе една подаръчта чанта и един букет от рози -  Това е за теб....Честит рожден ден, любими!  - подаде му ги и го целуна.

Джин  : Благодаря ти ,но нямаше нужда ь

Намджун  : Отвори го и виж дали ти харесва !

Джин само кимна и отвори подаръка си

Джин : О боже това е часовника, кайто си харесах онзи ден ,когато купувахме дрешки за Уенди.

Намджун  : Да

Джин  : Много ти благодаря!......А сега нека да вечеряме, че днес Уенди не ми даде да ям - каза и се засмя

Намджун  : Ей ще се храниш чули - шляпна го по дупето.

Джин  : Да ,хайде

Намджун  : Чакай, има още един подарък

Джин  : Още ли ?

Намджун  : Да

Намджун изкара от сакото си една малка червена кутийка . Падна на едно коляно ,като отвори кутийката и :

Намджун  : Знаех, че това е любов в момента, в който се срещнахме. Никога няма да съжалявам за деня, в който ти се заклех в любовта си. Обещавам, че винаги ще те обичам и защитавам. Ти си най-големият ми подарък в живота. Ким Сокджин  ще  ме направиш ли най-щасливия мъж ,като се омъжиш за мен....Ще се омъжиш ли за мен?  - каза притеснено

Джин  : Това не е истина, не е...сънувам.......О БОЖЕ ДА ДА ДА ДА СТО ПЪТИ ДА...ДА ЩЕ СЕ ОМЪЖА ЗА ТЕБ - каза плачейки

Намджун изправи и разби устните си в тези на Джин.  След дългата страстна ,и пълна с любов целувка  се отделиха , а Намджун извади простена от червената кутийка и го сложи на ръката на Джин.  Последва още една целувка. 

Извинете за грешките!

Надявам се новата глава да ви е харесала!  💜💜💜💜💜💜💜💜

🐰𝑴𝒚 𝑩𝒖𝒏𝒏𝒚 🐰 《𝒌.𝒕𝒉 ~ 𝒋. 𝒋𝒌》[✔]Where stories live. Discover now