🧸69🧸

670 37 5
                                    


Кай и Куки вече бяха излезнали и седяха в паркчето в близост до дома на Куки . В момента малкия седеше на люлката и ядеше сладолед,  а Кай го люшкаше от време на време .

Вече беше  станало време малкия. Кай го изпрати до вкъщи ,но Техьонг го покани ва вечеря . Той първо отказа , но Куки го започна да му се моли и той се съгласи. В момента  Техьонг приготвяше вечеря , Куки показваше стаята си . Големия извика момчетата и сервира масата . Накара Куки и Кай да си измият ръцете и седнаха да вечерят.  Говореха си за интересни теми и други неща които ги вълнува . Кай разказа за себе . Техьонг беше много щастлив ,че малкия си е намерил приятел който го пази , помага и още какво ли не .

Момчета все още си говореха и бяха изгубили представа за времето . Вече беше 23:00 часа и Кай трябваше да се прибера. Техьонг и Куки закараха Кай до вкъщи . Той им благодари  им каза по едно "Чао" и влезе в къщата си . Техьонг запали колата и тръгна към вкъщи . След като се прибраха,  малкия се качи да се къпе , а Техьонг отиде да измие чиниите . Вече измил чиниите, Техьонг се качи в стаята си и завари малкия да спи на спалнята по халат . Техьонг извади едни боксерки и една широка тениска и отиде до Куки . Свали му халатчето и  му  облече боксерките след това и тениската. Зави го и влезе да си вземе душ . Излезна от банята , оправи се , легна и заспа .

На сутринта Куки се събуди пръв , стана , изми си зъбките,  избра си дрехи и ги облече . Приготви си раницата и слезна в кухнята . За закуска си взе си за закуска една ябълка и я изяде, докато си пиеше банановото мляко. Стана време да тръгва , но големия все още не се беше събудил . Реши че няма да го буди и затова помоли шофьора да го закара . Качи се в колата на задните седалки и тръгнаха към училището.  Пътуваха около 10 минути и пристигнаха . Хибрида благодари на шофьора и слезна от колата.  Влезе в сградата и се запъти към класната си стая. Чу че някой го вика , обърна се и видя Кай ,който до сега е тичал,  тъй като беше задъхан и дишаше тежко. 

🐰𝑴𝒚 𝑩𝒖𝒏𝒏𝒚 🐰 《𝒌.𝒕𝒉 ~ 𝒋. 𝒋𝒌》[✔]Where stories live. Discover now