Bölüm 28

14.7K 1.5K 2K
                                    

Bölümün geç gelmesiyle ilgili uzun uzun açıklamalar yazabilecek kadar iyi değilim, değiliz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bölümün geç gelmesiyle ilgili uzun uzun açıklamalar yazabilecek kadar iyi değilim, değiliz... Hepimizin, biraz da olsa gülmeye ihtiyacı olan zor bir dönemden geçiyoruz. Eğer yazdıklarım, biraz da olsa bu amaca hizmet ederse ne mutlu bana.

Dilim varmıyor, yuvam olarak gördüğüm o şehri kayıplarla anmaya... İzmirde yaşanan felaketi aşabilmiş değilim henüz, kimsenin de kolay kolay aşabileceğini sanmıyorum.

Burada, ailemden ve sevdiklerimden çok uzaktayken o acı haberi alınca kendimi çok yalnız ve işe yaramaz hissettim. O yüzden koşarak size geldim yılan akademisi. Hepimizin bugün kafasını dağıtmaya ihtiyacı var gibi hissettim. Yorumlarda buluşalım🧡

Keyifli Okumalar Dilerim, Sizi Seviyorum İyi ki Varsınız.

"Günaydın, Begüm nereden böyle?" Kapıyı açtığım gibi karşımda sorgu pozisyonunu almış Ecem'i buldum.

"Günaydın balım, neden bu kadar erken uyandın?" Bu da senin bir diğer kutsal sorun galiba... Her gördüğüne aynı soruyu yapıştırıyorsun.

"Uyudun mu diye bir sor önce? Bütün gece seni bekledim, defalarca aradım açmadın. En son aradığımda da telefonun kapalıydı, aklım çıktı!" Terlik atmasa mıydın acaba?

"Hani şiddete karşıydın sen?" Demek ki sana karşı olana değilmiş...

"Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir."

"Kutadgu Bilig* gibi konuşmayı keser misin?" Yusuf Has Hacib'in bu mention'da ne işi var ya?

"İlla bir şeyi keseceksem bu, önce sen olacaksın!" Bu bilgi pek mutluluk vermedi* gibi ama yine de sen bilirsin Begonyam...

(Kutadgu Bilig*: Yusuf Has Hacib'in, Karahanlı Türkçesiyle yazdığı, Türkçeye çevirisi "Mutluluk veren bilgi" olan tarihte bilinen ilk mesnevi ve siyasetname örneğidir. Şimdi alın bu bilgiyle ne isterseniz onu yapın anam.)

"Çabuk git duşunu al gel, burada bekliyorum seni." Zaman kazanmak için mecbur duşta yere çöküp Mira Beylice ağlayışı yapacağız artık...

Begonyam kusura bakma ama bir Sakile Deniz atasözü der ki "Ecelden ve Ecemden kaçılmaz"

Ünlü Türk düşünürü Gülşen'in de dediği gibi: malımı al mülkümü al, olsa gel samur kürkümü al ama daha benim bile almadığım soyadını rahat bırak Sakile!

Duşa girdikten 15 dakika sonra kapı yumruklandı.

"Sen yediğin haltları anlatmaktan kaçacaksın diye Dünya susuzlukla cebelleşmek zorunda değil! Çık artık." Kul sıkışmayınca Hızır yetişmez derler. Kul 3.5 atıyor yetkililere duyurulur...

Sinsirella MasalıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin