Bölüm 18

17.1K 1.6K 660
                                    

Yılan Friday'e hepiniz hoş geldiniz anam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yılan Friday'e hepiniz hoş geldiniz anam.

Uzun zamandır bölüm gelmedi ama aşırı haklı gerekçelerim ve önceliklerim vardı. Hayallerime doğru tam gaz sürünüyorum kısmetse.

Bu bölümü dikkatle okuyun sözlü yapcam ilerde ona göre. Tam bir geçiş bölümü olmasının yanı sıra sürüsüyle ipucuyla dolu bir bölüm. Sonra vay efendim "Buralara nereden geldik yılanella?" gibi itirazlar duymayım çatal dilinizi keserim valla.

Böyle havalı girişler (!) yaptım diye sanmayın ki içim kan ağlamıyor. Gün geçmiyor ki güzel ülkemizde kan donduran bir kadın cinayeti yaşanmasın. Artık takvimleri aylara günlere göre değil yitip giden canlara göre takip eder olduk. Bugünlerimizin adı da maalesef Ceren Özdemir oldu...

Sizi seviyorum, yorumlarda tıslaşalım.

DİKKAT! BU HİKAYEDE DUYAR KASMAK TEHLİKELİ VE YASAKTIR.

(Gerekirse ben kasıyom bolca siz zahmet etmeyin anam)

Biliyorum merak ediyorsun üstadım, bebek nasıl, ablam nasıl en önemlisi ben nasılım? İstediğimiz sorudan başlayabiliyorsak eğer ben iyiyim diyerek başlayayım. Nasıl iyi olmayayım ki? Hayatım boyunca en büyük çılgınlığım diyebileceğim şey, Kuzey'in hayatına girmeye çalışmaktı şimdi ise o çılgınlığım benim iyi olma sebebim. Çünkü ablam da bebekte çok iyi. Hem de onun sayesinde...

Kelebek etkisi dedikleri şey bu olsa gerek. Hani derler ya Atlantik'in üzerindeki bir kelebeğin kanat çırpışı Pasifik'te bir kasırgaya sebep olur diye. Bunun gerçekliğini kendi hayatım üzerinde deneyimledim ben. Televizyonda bir adam gördüm, hayatına girmek istedim ve o adam çıkıp gelip bir bebeğe bir hayat sundu.

Şu camın arkasında küçücük ayaklarını sallandıran afacanı görüyor musun üstadım kendisi resmi olarak benim yeğenim olur. Ablamın her sancısında kalp atışları azalsa da direndi ve ilerde çok pişman olacağını bilsem de bu dünyaya gelmeyi başardı. Neden mi pişman olacak? Çünkü ailemizi seçemiyoruz...

"Ablanı da birazdan odaya alacaklarmış." Kuzey de yanı başımda durmuş camın arkasında hemşirelerin özenle giydirdiği bebeği izliyor. Tüm gece yanımdan, doktorlarla görüşmek harici hiç ayrılmadığı için haliyle sesi biraz yorgun çıkıyor. Ayı batırdık, günü doğurduk birlikte haksız da değil yorulmakta.

Sabaha karşı Beliz ve Mehmet güç bela evlerine gönderildi Kuzey tarafından. Beliz, kalmak için çok direndi ama Kuzey bebeği o doğurtmayacağı için buna gerek olmadığını söyleyip sepetledi kızı.

"Nasıl da masumlar dimi doğduklarında? Herkes böylesine saf doğuyorsa nasıl oluyor da dünyada bunca kötü insan var... İnsan hayret ediyor doğrusu." Bu soruya hiçbir zaman bir cevap bulamadım ben üstadım. Senin var mı bir fikrin?

Sinsirella MasalıWhere stories live. Discover now