Bölüm 15

17.4K 1.7K 838
                                    

Yeni bölümü şenlendirmeye hepiniz hoş geldiniz, safalar getirdiniiiiz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yeni bölümü şenlendirmeye hepiniz hoş geldiniz, safalar getirdiniiiiz. Kendime kocaman bir nazar boncuğu almak istediğim bir konu var. 5 gün arayla, size iki bölüm yayınladığımın farkında mısınııız?

Hani fark edemediyseniz, belirteyim de azıcık yazarınıza şükredin. Neyse umarım yoğun eğitim hayatım sebebiyle bölümlerin arasını açtığım vakitlerde 'bizi bekletmeye hakkınız yok' diye bana sitem edenler utanıyordur kıyıda köşede. Çünkü gördüğünüz gibi yoğunlum bittiği gibi işimizin başına geri döndük. İşim de şey ha, sinsilik - yılanlık yapmak.

Bana bakın, geçen bölümü size bayram şeyi diye attık 'ii bayramlar' harici çok az yorum şey etmişsiniz. Diğer bölümün yarısı falan... Yazarı motive etmekte bir dünya markasısınız yılan akademisi. Sizden beğeni falan talep etmiyorum, öyle sınır koymakmış falan öyle şovlarda da gözüm yok. Ben sadece yazdığım şeylere karşılık sizden bir reaksiyon istiyorum. Yeni bölüm için beni darlamak kolay da onca emeğe fikir beyan etmek mi zor? Valla üzülüyom yaaa

Neyse ben ne dersem diyeyim siz yine bildiğinizi okuyacaksınız. O zaman gidin de bari bölümü okuyum. Yallah bölümü okumaya.

Sizi bana yorum attığınız kadar seviyom bundan sonra... Çok sevme devri geçti. Başıma ne geldiyse bu verici kişiliğimden geldi zaten...

BU HİKAYEDE DUYAR KASMAK TEHLİKELİ VE YASAKTIR.

Bir şeye duyar kasılacaksa onu ben fazlasıyla yapıyom zaten hikayede...

Aşırı lüks bir restoranın önünde durduğumuzda önce bir restoranın kapısına baktım sonra üzerimdeki kapüşonlu hoodieye baktım. Bugün yeterince anı tazeledim, bir yenisine daha ihtiyacım yok diyerekten Kuzey'e baktım.

"Sende cidden B-12 eksikliği mi var Kuzey?" Şu an önünde durduğumuz restoranın müdürünün müsait bir yerlerini yumruklamıştım hatırladın mı?! Hem de neden? Üzerimde tayt- sweat varken içeri girmeye çalıştığım için?!

"Ben fil hafızalıyımdır Begüm. Hiçbir şeyi unutmam." Biz de konu, sen olunca fil hafızalı oluyoruz Kuzey, konuyla alakası yok ama yine de bil istedim...

" E o zaman burada ne işimiz var be adam? Yine mi karakollara düşelim istiyorsun? Üzerimde yine tayt var farkında mısın? Yani şartlar yine kapıdan kovulmam için elverişli!" dediğimde beni duymazdan gelip arabadan indi. Ben görünmez miyim be!

Kapımı açıp tam karşımda durdu.

"Bu kez de ben yanındayken kovsunlar Begüm. Hadi in." Dediğinde bir şeylerin içimde kırıldığını hissettim. Cümlelerimi özenle seçmek ve yanlış anlaşılmamak için bir süre sessiz kaldım.

Sinsirella MasalıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin