Bölüm 14

15.2K 1.6K 496
                                    

Uzun bir aradan sonra gelmediğim için nasıl mesudum anlatamam!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Uzun bir aradan sonra gelmediğim için nasıl mesudum anlatamam!

Öncelikle hepinizin Kurban bayramı mübarek olsun, sevgili yılan akademisi. Aslında niyetim günün ilk saatlerinde bölüm paylaşmaktı ama tüm sülalenin birlikte kurban kestiğini unutmuşum. (Yazık vitamin eksikliği var zaar)

Uzun süredir kendimin daha donanımsız versiyonu olan kuzenlerimle ve 'Kendini bu kadar yıpratacak ne vardı eksik akıllı! Sanki apartman yöneticisi olacan' diyen aile büyüklerimle zaman geçiremiyordum. EE haliyle de öyle yaratılmadığıma şükredemiyordum. Şöyle uzun bir şükür momente ihtiyacım vardı. Bende bu günümü onlara ayırdım. Şaka bir yana çok özlemişim hepsini.

Bu arada hikayenin yazım tarzında bir değişiklik yaptım. Okurken anlayacak kadar zekisiniz şükür ama yine de belirtmekte fayda var, italik yazılan kısımları iç ses olarak şey ediverin.

Hepinize kavurma tadında bir bölüm diliyor ve sizi bölüme uğurluyorum. Veganlar ve vejeteryanlar 'Et yemiyoz biz, bölümden tat almayalım mı yani' demesin, ben de onlara kurban oluveririm. Yallah bölümü okumaya seviliyorsunuz.

BU HİKAYEDE DUYAR KASMAK TEHLİKELİ VE YASAKTIR!

Bölümü düzenlemedim hata gören olursa başıma TDK kesilip doğrusunu yazmasın hemen kıyıya köşeye. Peşinen söylüyorum, biliyoz herhalde onun öyle yazılmadığını elimiz kaymış!

"Ben burada yokken dublörümle tanışmışsınız zaten." Kuzey mişmiş dublör? Aman akıl mı kaldı bende! Yani diyorum ki Kuzey dublör müymüş?

"Aslında tüm yatırımlarımızın arkasındaki deha benim ama mütevazı kişiliğim kendimi deşifre etmeme engel oluyor. Yani anlayacağın, her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır sözünü, Kuzey'in insan sevgisi yüzünden 'Her başarılı insanın arkasında bir dost vardır'şeklinde revize etmek zorunda kaldık." Benim oturduğum yerden boş ve şaşkın bakışlar atmaya devam etmem size bir şey anlatmıştır inşallah sevgili perde arkası beyefendi...

"Doğru söylüyor. Einstein'ın öldükten sonra beynini çalanlar, bizim yerli ve milli organik hoşafımız -Oğuz'a- hayattayken neler yapar, tahmin edebiliyor musun Begüm?" Tahmin edemiyorum ama kahkaha atarım eğer izin verirseniz. Tabii tüm bunlar koca bir şakaysa... Ya değilse begonyam? Sus kız, beni kendimle çeliştirme!

"Biliyorum çok yoruldun ama bu dava sensiz olmaz reis." Oğuz beyciyim, adınızı size stand-up yapın diye değil, Türk boylarını temsil edin diye verdiler bilin istedim.

"Bu bir şakaysa komik değil," Etrafa attığım ucube bakışlarımla birlikte konuştuğumu hayal et üstadım. "Ama şaka değilse, çok komik!" Ehehe Begüm, ilahi ne komik kızsın, ne güzel güldürdün bizi ağlanacak haline... İç sesimden davacıyım, ciddiyetimi bozuyo!

Sinsirella MasalıWhere stories live. Discover now