Yandere!(Slenderman x Raeder) One shot

6.5K 254 56
                                    


- Sen çok küçükken başladı. Tehlikeyi anlayamayacak kadar gençtin. Arka bahçenizde ve yakındaki oyun alanında, her zaman peşinizden gelen beyaz uzun adamı gördünüz. Bu şeyi ebeveynlerinize hayali arkadaşınız olarak adlandırdınız. Ama sen "arkadaşın" hakkında giderek daha fazla konuştukça korktular. Biraz daha zaman geçtikten sonra orada burada biraz hafıza kaybı, Hasta hissetmeye, mide bulantısı yaşamaya ve onu her yerde görmeye başladınız.

- O şeyi ormana kadar takip ettin ve ailen seni zar zor yakaladı. Taşınman çok uzun sürmedi. Slenderman seni hemen orada öldürebilirdi. Sadece onu takip eden ve potansiyel olarak onu ele veren aptal bir çocuktan başkası değildi, ama cesaretiniz onu durdurdu. Sen ... ilginçtin. Büyüdüğünde seni başka bir vekil yapabileceğini düşündü.

- Seni asla tam olarak takip etmedi, ama genç bir kız oldup, olgunlaştığınızda takıntı ipuçları büyüdü. İşte o zaman senin için planları değişti. Her zamankinden daha hasta hissettin. Neredeyse her gün kusma, öksürme, arada sırada hafıza kaybı. Doktora gitmeye çalıştın ama onlar da yardım edemediler. Arkadaşlarınızla bunun hakkında konuşmaya çalıştınız, ama sanki size bir lanet varmış gibi, hepsi çeşitli şekillerde öldü. O noktada kendinizi herkesten uzaklaştırdınız. Sorun neydi? Bunu hak edecek ne yaptın?

- Slenderman, takıntısı onu ele geçirdiğinde ve senin yanında olmaman düşüncesi onu parçalara ayırırken seni almak için vekillerdeden bir kaçını gönderdi. Apartmanınız ateşe verildi. Bazı insanlar hayatta kalmayı başardı, bazıları o kadar şanslı değildi. Uykundan uyanamadın çünkü hastalık krizleri seni bilinçsiz yaptı. Seni pencereden dışarı taşıyan birine ve ateşe uyandın. Ateşi gördükten sonra çığlık attınız ama ağzınız bantlandığı ve kollarınız ip ile birbirine bağlandığı için hiç sesiniz çıkmadı.

- Kıpırdamaya çalışırken gözyaşları yüzünüzden aşağı süzüldü. Vekiller sizi bir ormanın ortasında teslim etti. Hiç bu kadar korkmuş hissetmedin. Seni öldürecekler miydi? İşte o zaman hayatınızda hissetiğiniz en kötü baş ağrınız başlıyor. Kulaklarınızdan ve burnunuzdan kan aktı.

-Ama sonra kesildi. Tanıdık bir varlık ortaya çıktı. Kişinin bedenini tam olarak göremiyordunuz. Sonra, ağzınızın üzerindeki bant dışında gözündeki şeyi ve elerini ... dokunaçlarla çözüldüğünü gördünüz ?! Ardından görüş alanınıza o girdi. Tüm bunların bir rüya olmasını isteyen gözyaşları yüzünüzden süzüldü.

- Yüzü boş bir sayfaydı. Cızırtılı ama derin bir ses yankılandı. "Nihayet ait olduğun yerdesin." Gözyaşlarını silerken, dokunaçlar sizi uzun kollarına getirdi...

- Sonuç olarak, sizi köşkte tutuyor. Herhangi bir kaçış anlamsız. Sayamayacak kadar çok katili kontrolünde tutuyor. Başka herhangi bir kişiyle yaptığınız herhangi bir bağlantıyı ortadan kaldırdığından emin olur. Ama en azından sana karşı acımasız değil (çizginin dışına çıkmadıkça).

- Slenderman'ın bir yandere olmasıyla eklenecek bazı şeyler, temas kurmaya çalıştığınız herhangi bir katilin yanınıza gelmesinden çok korkmasıdır çünkü Slenderman çok, çok sahiplenici. Seni uyurken izlemeyi sevdiyor. Onu dinlediğiniz sürece, vekillere istediğiniz her şeyi getirmelerini emrediyor. Bununla birlikte, sizin üzerinizde çok sıkı bir güvenlik sağlar. Sen onun en büyük zayıflığısın.


(Not: Reader yazmamın sebebi bunların hem madde olmaması hemde daha uzun olması. Ama tam hikayeli bölümlerde atacağım ileride.)

Creepypasta (Yandere x reader)Where stories live. Discover now