25 . Bölüm

3K 127 15
                                    

Merih beni konağa bırakmıştı bende direk odama çıkıp kapıyı kilitleyip yere çöktüm . Yarım saat önce olanlardan sonra nasıl olmam gerektiğini pek bilmiyorum açıkçası . Yani Merih i bir daha görmek beni neden bu şekilde öfkelendirdi onu anlamıyorum. Geçmişimden birilerini görmek nedensizce anılarımı , üzüntülerimi ortaya çıkartıyorlardı.

Bundan birkaç sene önce:

Bu gün Merihle sevgili olduğumuz günden tamı tamı 1 yıl geçti . Ama nedensizce Merih benden uzaklaşıyordu gün geçtikçe . Nedenini bilmediğim halde yüzüme bakmıyordu. Canımı yakıyordu bu da . İlk sevgilim olduğu için mi bu kadar üstüne düşüyordum bilmiyordum . Ama nedensizce onsuz olamayacağım aklıma geliyor . Okula gidince yine gözüm onu aramaya başladı . Bu gün nerede beni bekliyordu acaba . Okul bahçesinde yoktu okulun içine girdiğimde koridora göz göz gezdirdim ama burada da yoktu . Kantine girdiğimde bir kız ile beraber oturup gülüşüyorlardı . Kimdi ki yanındaki bu kız ve neden sarmaş dolaş bir şekilde oturup gülüşüyorlardı ? Boş bir masaya oturup onları izlemeye başladım . Bir anda Merih bana doğru döndü ve göz göze gelince bende gülümseyip masadaki çantamı aldım ve kantinden çıktım . Sınıfa doğru giderken arkadan biri koşuşturuyordu birden biri kolumdan çekince ona doğru döndüm ve vücutlarımız birbirine yapıştı hemen kendimi geri çektim . 

Merih : gördüğün gibi değil .

- nasıl?

Merih : inan ki gördüğün gibi değil sadece muhabbet ediyorduk .

- o yüzden birbirinizin içine düşecek gibi duruyordunuz değil mi ?

Merih : bunu bu akşam çıkışta konuşalım tamam mı şimdi izin ver kendimi affettirmeye çalışayım .

- denemekten zarar gelmez ama sanmıyorum .

Deyip elinden kurtuldum ve sınıfa çıktım . 

Diyebilirsiniz ki sadece konuştular abartma filan . Bu bir değil iki değil . Merih benim sevgilim ve o kızla fotoğraf çekilecekler ve kız Merih in yanağından öpecek . Ne kadar yakın oldular ki ? Daha kaç gün oldu tanışalı da sarılıp öpebiliyorlar birbirlerini . Bu bir değil iki değil . Nasıl o  beni başka erkekle görmeye tahammül edemiyorsa bende edemiyorum ama katlanıyorum . Sevdiğin birisi sana çok zarar veriyorsa bitmeli bence ki Merih ruhen benim dengemi bozuyor . 

İlk dersi bu şekilde bitirdik ve başımı sıraya koyup gözlerimi kapattım . Birkaç dakika sonra biri saçlarımla oynamaya başladı o tarafa dönünce bu kişi tabi ki tahmin ettiğiniz üzere Merih . 

Merih  : uyan bakalım uykucu sana çikolatalı süt getirdim beraber içeriz diye.

- olur .

Başımı sıradan kaldırdım ve getirdiği sütlerden birini açıp içmeye başladım .

Merih : bir bana bakarken bir de şu çikolatalı sütü içerken ki halini çok seviyorum . Her halini seviyorum ama o bir ayrı oluyor .

Bende ona gülümsedim ve sütü içmeye başladım . Okulun son haftası olduğu için çoğu okula gelmiyordu .

Merih : hadi gidelim .

- nereye ?

Merih : hocalar ders işlemiyor zaten izin alıp gezelim .

- tamam.

Çantamı aldım o da ayağa kalktı ve elimden tutup müdür odasına gitti . Müdür babası olduğu için pek sorun teşkil etmiyordu onun için . Odanın kapısını çaldı ve içeri girdi .

Merih : baba , duru ve bana izin yazar mısın okulun son haftası biraz gezelim ?

Babası : tamam oğlum .

Ⓨ︎Ⓔ︎Ⓝ︎Ⓘ︎ Ⓗ︎Ⓐ︎Ⓨ︎Ⓐ︎Ⓣ︎Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin