15.Bölüm ( Sezon Finali )

4.4K 236 31
                                    

Kafedeki işler bitince Doruk ile benim eve çıktık . Doruk kanepeye uzandı bende meyve yıkayıp yanına gittim . 

- yemek ister misin hayatım ?

Doruk : sen yedirirsen neden olmasın . 

Gülümseyip elmayı kestim daha sonra ağzına verdim . Meyve yedikten sonra tabakları mutfağa götürüp yıkadım . Ellerimi de durulayıp salona geri döndüm  . Doruk maç izliyordu hadi ama bir kere yalnız kalmışız maç mı izleyecek ?

Somurtup yanına oturdum . İki dakika kadar maça baktım ama bilmediğim için bir şey anlamadım . Doruğa dönünce onun maça acayip konsantre olduğunu gördüm . Bu erkeklerin maç sevdası nereden geliyor ? Doruğun koluna dokundum ve verdiği cevap " he " oldu  . İnanabiliyor musunuz ? Benim yakışıklı , romantik sevgilim gitmiş de yerine mahalle serserisi olan adam gelmiş . 

- canım.

Doruk : he .

- aşkım 

Doruk : hee.

- hayatım

Doruk : ha .

- yeter ama ya bir yüzüme bak .

Deyince bana bakıp " ne oldu " bakışlarını attı .

- acaba maç yerine benim ile mi ilgilensen ?

Doruk : maç bitsin ondan sonra .

-ama ben şimdi istiyorum .

Doruk : daha var maçın bitmesine hem ayakkabı bakacaktın ya baksana .

Başından savıyor mu ?  Somurtup yanından kalktım . Odama gidip kızlara yazdım . Aynı sorun onlarda da varmış . Bora ile Nida da sevgili bu arada . Bora da aynı Doruk gibi yapıyormuş . Akçanınki ise izliyor , küfür ediyormuş . Adamlar ne kadar maç sevdalısı çıktı ya. 

Sıkıntıdan patlayacağım artık . Yani sevgilisi dururken neden bir insan maç izler ki ? Ay darlandım yeminle . Bende diyordum belki dışarı çıkar el ele yürürdük . Hayallerim bozuldu yaw.

Mutfağa gidip bir bardak su içip salon kapısından Doruğa baktım . Telefon ile konuşuyordu . Kapı tarafına döneceğini anlayıp hemen mutfağa girdim . O da salondan çıkıp yan odaya girip oradan da balkona çıktı .

Peşinden gidip dinlemeye başladım .

Doruk : gece geleceğim canım .

Karşı taraf bir şey dedi

Doruk : merak etme ruhu duymaz onun . Sen her zamanki gibi mor geceliğin ile beni bekle bebeğim . Geldiğimde içine gireceğim.

B bu nasıl bir terbiyesiz konuşmaydı böyle . Haysiyetsize bakın hele . B beni aldatıyordu . Kimdi ki bu kız ? Kimin ile kırıştırıyordu ? Hangi orosbuyu koynuna alacaktı . Hemen telefonumu çıkarıp abimi aradım . Aras abim de ilk gelip döveceğini dedi ama Burak abim ikna etti ve şimdi abimin dediğini yapacaktık .

Odama gidip kapıyı kilitleyip yere çöktüm ve ağlamaya başladım .

Neyine yetememiştim ? Ne demişti de yapmamıştım ? Sadece sevmiştim... Sevdiğine inanmıştım... Suçum ne ? İlgi mi veremedim ? Sevgimi mi gösteremedim ? Neden o kadın ? Benim neyim eksik ki o kız ile sevgili oluyor ? Neden kandırdı beni ? Neden sevdiğinde inandırdı ki beni . Ben bu kadar severken tek suçum inanmak mi oldu ya da çok sevmem mi ? Aptaldım... Aptaldım çünkü inandım... Aptaldım çünkü beni seveceğine inanmıştım ... Aptaldım çünkü umut ettim... Zamanında göremediğim sevgiyi göreceğim sandım . Birinin beni sahiplenmesini , sevmesini istedim . Çok mu zordu sevmek ? Neden Allah'ım neden ? Neden benim duygularım ile oynadı ha neden ? Hata bendeydi...

Ⓨ︎Ⓔ︎Ⓝ︎Ⓘ︎ Ⓗ︎Ⓐ︎Ⓨ︎Ⓐ︎Ⓣ︎Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin