Tanıtım

48.3K 1K 663
                                    

Duru :

(Soylu olmadan önceki soy adı Işık)

18 yaşında. 5 yaşında yetimhaneye bırakılan bir kız. O hep abilerini ve babasını çok sevdi. Onu yetimhaneye bıraktıkları gün fenalaşmıştı. Tamı tamına 1 yıl ailesinin onu almasını ama onlar almayınca beklemekten vazgeçti. Çok iyi dövüşür. Herkes onu sever. O da herkesi sever ama içinden bir şekilde değil. Çünkü ailesi gibi onu bırakırlar diye düşünüyor. Çok iyi resim çizer. O yüzden tasarımcı olmak istiyor. Şarkı söyler ve dans etmekten de hoşlanır. En çok zaafı abilerine ama yaşayıp yaşamadıklarını bilmiyor. Fobileri de kapalı alanlar.  Bir tane sevgilisi oldu. Onda da ayrıldılar. O günden beri onu unutamadı diyebilir iz

Aras Soylu :

28 yaşında evli bir oğlu var adı Buğra. Karısının adı da Damla. Soylu Holding 'i yönetiyor. Kardeşini hep suçlar annesinin katili diye. En çok o hatırlıyordur Duruyu. Bazen bizim yanımızda olsa neler olur diye düşünüyor ama ' bizle kalamaz o annemizin katili' diye geçiştiriyor.

Yamaç Soylu :

26 yaşında, nişanlı , nişanlısının adı Feza. Deniz Koleji'nin müdürü. Deniz ismini kardeşinin göz rengine benziyor diye koydu. Kardeşini sever ve hep şöyle düşünür 'onun bir suçu yok o daha bebekken anneme zarar veremez ki. Neden birde onun yerine kendinizi koymuyorsunuz? birde o açıdan bakın?' der. Ama babasının ve abisinin yanında diyemez çünkü yine kavga çıkacak ve huzursuzluk daha da artacak diye söylemiyor.

Miraç Soylu :

24 yaşında, sevgilisi var. Deniz Kolejinde Müdür yardımcısı. Kardeşinden nefret eder ve tiksiniyorum ondan der. Onu hep gözünde sürtük gibi görür.

Burak soylu :

23 yaşında. Sevgili si yok. Küçük kardeşini ilk zamanlarda sevmese'de şimdi Yamaç abisinin anlattığına göre o da kardeşini seviyor. Kendisi Dedektif. Kardeşini bulmak için dedektif oldu.

Kadir Soylu :

Durunun babası. Küçükken Duru doğarsa eşi öleceğini bildiği halde doğurmuştu. Bunu karısının doktor u söylemişti. O hep Duruyu abilerine kötü gösterdi ki anne sinin bilerek kendini ölüme attığını öğrenirler se ne kadar yıkılacaklardı. 5 yaşında kadar ona baktım ama gün geçtikçe annesine benziyordu bende onu yetimhaneye verdim ki hem abilerinden dayak yemesin hem de ona bakınca ölen eşim Hatice ye benzediği için. Yaptığıma pişman mıyım? Evet ama buna mecburdum.

Hayat Soylu :

Ben Kadir in 2. Karısıyım. Kocamı ve üvey evlatlarımı çok seviyorum ve onlara anne şevket imden esirgemedim. Ben Duruyu arada bir ziyaret e gidiyorum tabi kimse bilmiyor. Onla zaman geçiriyorum. Ben Duruyu çok seviyorum. İlk kız evladım diye. 

Damla Soylu :

Ben Arasın karısıyım. Mühendislik okudum . Şimdi de Arasların şirketinde çalışıyorum . Hiç kardeşi Durudan bahsetmez ben de nerden biliyorum. Bir gün Hayat ablayı yetimhanenin orada gördüm. O kız Duru olmalıydı ki Kadir baba ile Aras  a çok benziyordu. Ben bunu görünce Hayat ablanın gitmesini bekledim ve o gidince o kızın yanına gittim. Onunla konuştum o beni çok sevdi bende onu sevdim. Ne de olsa görümcem değil mi?

Feza kuş

Ben Yamaç' ın nişanlısıyım. Öğretmenim. Bende Yamaç gibi düşünüyorum. Herkes beni sever bende herkesi severim bu kadar.


Ⓨ︎Ⓔ︎Ⓝ︎Ⓘ︎ Ⓗ︎Ⓐ︎Ⓨ︎Ⓐ︎Ⓣ︎Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin