6. Bölüm

10.9K 392 118
                                    

  Duru dan :

Gözlerimi açtığımda hastane kokusunu alıp yüzümü buruşturdum . Bu ne biçim koku arkadaş . Dezenfekte yerine çamaşır suyu mu kullanmışlar? Hatta çamaşır suyu yerine direk duvarlara çamaşır suyu fırlatmışlar resmen. Boğuldum yaw .

Hemşire çağırdığımız tuşa basıp bekledim . Neden anında burada olmuyorlar ki ? Tekrar bastım . En sonunda akıllarına gelmiş olacağım ki odama biri girdi . Sonunda yani ya bir de iki saat bunları bekliyorduk .

- şu camı bir açın ya . Bu ne böyle geberdim ya . İnsan dezenfekte ederken biraz da bizi düşünür . Uyanır uyanmaz bu dezenfekte kokusunu mu çekelim ya ?

Hemşire : özür dileriz efendim . Bir dahaki sefere dikkat ederim .

Camı açtı .

- beni bekleyen biri var mı ?

Merak ediyordum işte . Ailem olacak o insanların yanımda olup olmadığını merak ediyordum .

Hemşire : evet efendim . Aras bey ve eşi dışardalar . Yamaç bey dışarda , Burak bey telefonla konuşuyor , kadir bey ve hayat hanım da onlar için ayarlanan odadalar efendim .

- peki . Haber verebilir misiniz ?

Hemşire : tabi ki . Başka istediğiniz bir şey var mı ?

- hayır yok teşekkür ederim .

Hemşire odadan çıktıktan birkaç dakika sonra odaya damla abla ve eşi girdi .

Aras : iyi misin Duru ? Çok korktuk .

- iyiyim teşekkür ederim. Keşke beklemeseydiniz . Size de zahmet oldu kusura bakmayın .

Aras : sen bizim kardeşimizsin Duru. Tabi ki de senin yanında olucaz sen istesen de  istemesen de .

- abilik sadece damga ve kan bağı ile olmuyor . Sen bana abilik yaptın mı da abinin diyip duruyorsun . Bari abinim derken düşünerek konuş .

Aras bey yutkunup başını öne eğdi . Çok mu ileri gitmiştim ? Ama bunca seneden sonra , benim ne yaşadığımı bilmeden hayatıma müdahale edilmesinden hiç hoşlanmadım . Bunca yıldan sonra karşıma keşke çıkmasalardı. Nefret etmemi sağladılar onlardan . Uzak durmak istiyorum ve bir daha onların yüzünü görmek istemiyorum .

- damla abla çıkmak istiyorum buradan . Sıkıldım ve havası kötü , yatakları da rahat değil .

Damla : ablam bekle sen biz doktorun ile konuşalım . Daha sonra senin için kıyafet getiririz . Onları giyersin eve gideriz .

Aras : tabi .

Baya bozulmuş olacak ki yüzüme bile bakmadan odadan çıktı . Ama ne yapabilirim bir anda hayatıma girip hayatımı alt üst ettiler . Nefret bile etmiyorum . Çünkü nefret de bir duygu ve nefretimi kazanacak kadar gözümde bir yerleri yok . Olamaz da .

Onlar gittikten sonra bende televizyon açtım . Tam da magazin kanalı . Yamaç bey değil mi bu ya ? Sesini açtım .

Ne yani sevgilisi bunu aldatmış ve bebek mi peydahlamış birde . Yazık hem de çok yazık . Böyle kadınlar olduğu sürece biz hep utanırız . Onlar yerine biz utanıyoruz terbiyesiz ahlaksızlar .

Ⓨ︎Ⓔ︎Ⓝ︎Ⓘ︎ Ⓗ︎Ⓐ︎Ⓨ︎Ⓐ︎Ⓣ︎Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin