Bölüm 16:Loey☀️

126 17 2
                                    

Baekhyun karanlık odada gözlerini araladığında bir süre ne olduğunu hatırlamaya çalışırken ağrıyan başını ovmak için elini kaldırmaya yeltendiğinde  çekememesiyle sağ tarafına dönmüştü.


Chanyeolun  elini iki eliyle sarıp kalbine yaslamış bir şekilde huzurlu bir uyku çektiğini fark etmesiyle  en son ne olduğunu hatırlamıştı.


"Korkmuş olmalı..."diyerek  küçük bir gülümseme dudaklarına yerleşip diğer eliyle uyuyan adamın üşümüş yüzünü okşamıştı.


"Bir daha ki öpüşme ihtimalimizi şimdilik ortadan kaldırdım galiba. "Diyerek biraz yatakta yükselip uyuyan adamın şakağına dudaklarını bastırtığında Chanyeolun  aniden  gözlerini açıp onu üzerine çekmesiyle gözleri kocaman açılmıştı.

"Baek ... Uyandın! "



"Şey... E-evet. Seni korkuttum sanırım."Diyerek hızlı atan kalbini göz ardı edip cevapladığında Chanyeol  üstündeki adamın bedenini kendine bastırarak sıkıca sarılmış, boynuna yüzünü yaslayarak derince solumuştu.


'Tüm ömrüm burada geçse yine şikayet etmem Baekhyun'


"Korktum. Sana bir şey olacak diye... Üzgünüm Baek. Sana zarar vermek istemiyordum. "Diye yüzünü boynuna gömdüğü için sesi boğuk çıkarken Baekhyun ani hareketle tedirgin olmak yerine onun gibi ona sıkıca sarılarak karşılık verip bir süre sonra onu görecek şekilde biraz kendini geri çekmişti.


"Bana zarar vermiyorsun. Hiç vermedin. Şimdi yarım kalan öpüşmemizi bitirmemiz için en uygun zaman." diyerek gülümseyip Chanyeolun dudaklarına  kendi kurumuş dudaklarını yasladığında diğeri onu durdurmak üzerinden kaydırıp yataktan kalkmıştı.



"Bence önce kendini toplamalısın. "Diyerek ensesini kaşıyıp sağa sola giderken Baekhyun yatakta sırtını geriye yaslayıp  onu izlemeye başlamıştı.


Gerçekten tuhaftı...


"Sen tanıdığım Chanyeol  musun?" Diye mırıldandığında Chanyeol duraksayıp ona dönmüştü.

"Ne? "


"Yok bir şey... Şu sevdiğin insana ihanet ediyormuş gibi mi hissediyorsun? Bu yüzden mi öpmek istemiyorsun? "Diyerek Chanyeolun  tepkilerini gözlemlerken Chanyeol  ona sırtını dönerek yatağa oturmuştu.


"Evet. O yüzden bir daha olmaması gerekiyor."


"Anladım....O zaman git buradan! "


Baekhyunun  sert sesiyle Chanyeol  uzunca bir süre karşındaki karanlık duvara dalmıştı. Baekhyunun yanından   uyanmadan gitmeyi bu yüzden  istiyordu. Onu gözlerine bakarken, sesini duyarken  istesede bırakamıyordu."




"Sana diyorum. Defol odamdan! Madem benimle aynı hisleri paylaşmıyorsun burada olmanın anlamı yok. "Diyerek yataktan kalkıp Chanyeolu kolundan tutarak odadan çıkarmak için çekiştirirken diğeri, kapının kilitli olduğunu söylemek istemişti ama Baekhyun kapıyı açıp onu kapının önüne koymasıyla kelimeler boğazına dizildi.


"Kai!...Tam kapıyı açacak vakti buldunuz aferim size."Chanyeol  sinirle söylenip koridordaki duvara yumruğunu geçirdiğinde Baekhyun  kapının arkasında yere yığılmıştı.


"Gerçekten çok kötüsün Loey"

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓



"Hey! Dostum uyan hadi sabah oldu. "



Sehun  odanın perdesini çekip içeri güneş girmesini sağladığında Baekhyun ağlamaktan şişmiş gözlerini zorlukla aralamıştı.


"Defol buradan! "Diye bağırıp ona sırtını döndüğünde Sehun yatağa, Baekhyunun üzerine, atlayarak onu ezmişti.


"Siktir, ezdin beni aptal kalk üzerimden! Baekhyunun acı çığlıklarından tatmin olan Sehun yataktan kalkıp yanına oturduğunda diğeri onu tekmelemiş ve yere düşürmüştü.



"Neyin var senin, uyurken kıçın falan mı dışarda kaldı, ne bu tavırlar? "Demesiyle Baekhyun  sinirle ayaklanıp Sehunun yakasına yapışmıştı.



"Ne bu sinir mi? Bir de soruyormusun ha?Hepinizi şuan bir kaşık suda boğacak kadar öfkeliyim."


"Hey hey sakin ol dostum, neyin var? "



Baekhyun derin bir nefes alıp kendini biraz sakinleştirdiğinde geri çekilip yatağın ucuna oturmuştu.


"Neden? Bana neden bunu yaptınız?"


"Ha? Ne  nedeni? Sen yoksa akşam Chanyeolun seninle odada kalmasına mı kızdın? Kızmanı gerektiren bir durum yok artık. O gitti? "


"Ne!! Nereye gitti? Beni bırakıp mı gitti? "


Sehun arkadaşının her dakika daha tuhaf davranmasını anlamdıramıyor oluşuyla kaşlarını çatmıştı.


"Baek dün gece ne oldu? Gerçekten iyi misin?"


"Boş konuşmada, diğerlerini topla, eminim Loeyin nereye gittiğini biliyorsunuzdur. "


" Kyungsoo ve Suho yoklar... Bir dakika Loey mi? Patron sana Loey  olduğunu mu söyledi? "Sehun yere düşmek olan çenesini zorlukla kapattığında şaşkındı.



"Bak sabrımı daha fazla sınama istersen ,tanrım  yıllar seni  gerçekten aptallaştırmış. "


"Siktirrr sen... hatırlıyorsun aksi halde benim Baekim bu kadar asabi değildi.SİKTİRRR ,SİKTİRR!"


Baekhyun Sehunun  çığlığına gözlerini devirip giymek için bir şeyler aramaya başlarken dün gece onu odadan attığına pişman olmuştu.


Tekrar odaya girip üzerine atlamasını bekliyordu ama tüm gece açılmayan kapıyla onsuz kaybettiği zamana yenisi eklediği için sabaha kadar sinir krizleri geçirmişti.

The Moon is Beautiful 🌕[ChanBaek]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin