13. Kısım

751 34 13
                                    

Bu yaşananlardan sonra artık cennetten uzak durmam gerektiğini tamamen anlamıştım sınav günü geldi çattı. Sınav yerine kursun ayarladıgı araçla gidiyorduk. Sınıftan bir arkadaş içinden bildigi bütün duaları okuyordu benim rahatsız oldugumu anlayınca daha da beni agırlaştıracak dualar okumaya başladı. Öyle çok öfkelendim ki bir anda 'yeter' diye bagırdıgımı hatırlıyorum. Kendimi kaybetmişim.
Arkadaşların bana anlattıgına göre o abiyi öldürecek olmuşum ve üzerine yürümüşüm.
Kendime geldiğimde sınav yerine gelmiştik. Kızlar olan biteni anlatınca hemen abinin yanına gidip ondan özür diledim. O da sorun olmadığını fakat bir yardım almam gerektiğini söyledi. Ben ise böyle birşey yapamam eger yaparsam ogluma birşey yapabilirler dedim. Ama malefi kaybetmek istemiyordum içten içe.
O gün öyle geçti kimseyle muhatap olmadım.
Aradan aylar geçti. O süre zarfın da kimseyle görüşmedim. Bu arada bir arkadaşım da benim gibi şeyler yaşadığı için ona danıştım o da cinlerini kullanarak malef hakkında bilgi verdi izni dogrultusunda tatbiki.
Malefin evli ve çocukları oldugunu vede Hristiyan oldugunu ögrendim. O saniyede ayaga kalktım ve olabildiğince onun duymasını isteyerek benden uzak durması gerektiğini ben evladım için nasıl endişe ediyorsam onun da evlatlarından ayırıcagımı kökünü kurutacagımı söyledim.
İçten içe hiç istemedim ama kendime söz geçirmem gerekiyordu.
O arkadaşım çocuğun eski eşinden olduguna emin misin diye sordu o gün bugündür hep düşünürüm ama bir sonuca varamadım zaman herşeyi bir bir önüme sericek biliyorum.

cin sevgilim (TAMAMLANDI) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin