4. Kısım

1.3K 49 15
                                    

Muskayı alınca kendimi rahatlamış hissetmiştim. Eve geldim oglumu uyuttum saat 4 ila 4 30 civarıydı eşim işten saat 7 gibi falan geliyordu. Önce evi toparladım o anda kapı çaldı. Kim o dedim. Kapıdaki eşimdi benim canım dedi. Çok şaşırdım aslında kendisinin anahtarı hep üzerinde olurdu ben hiç kapı falan açmazdım zile basma alışkanlığı yoktu. Ama korksamda kapıyı açtım. Hoş geldin canım dedim içeri girdi. Yemek hazırladın mı aşkım dedi bende daha gelmezsin diye hazırlamadım ama hemen birşeyler hazırlarım dedim. O da fazla yorma kendini ben beklerim dedi. Bende tamam dedim. Mutfaga geçtim birşeyler hazırlamaya ama hala şaşkındım sanki gelen kişi benim eşim degildi çok düşünceli anlayışlı birisiydi içerideki benimle konuşmayan birisidir aslında fazla sohbet etmez bu şekilde yorulma falan demez yemek hazırla çok açım der ve o şekilde hazırlardım. Neyse bu şekilde yemegi hazırladım yemeklerimizi yedik. Canım birer kahve yapda içelim dedi. Sen mi dedim sen kahve içiceksin evet dedi şaşırma bundan sonra böyle dedi yalnızca seninle ve oglumuzla ilgilenicem dedi bende sevinçle gittim birer kahve hazırladım. İçeri geçtim kahvelerimizi içerken gün içinde neler yaptığımı nasıl oldugumu beni ne denli çok sevdigini bensiz ölücegini beni görmediği anlarda nefessiz kaldığını söyledi. O kadar mutluydum ki ve bir o kadar da şaşkındım. Çok degişmişti ama iyi yönden. Ben hiç birşey diyemedim. Yalnızca sebepsizce gülümsüyordum çok mutluydum çünkü televizyondan gözlerini ayırmayan adam şuan gözlerini benden alamıyordu.  Daha sonra saat 7 gibi kapı çaldı. Bende ayaga kalktım kapıya dogru yöneldim. Eşim canım boşver açma kimse çalar çalar gider dedi.
Bende saçmalama olur mu öyle şey aşkım dedim. Yanagına bir öpücük kondurdum ve tam kapının önüne geldigimde bir de ne göreyim.
Kapıdaki eşimdi elinde anahtar kapıyı açtı. O an donakaldım. Ne mal mal bakıyorsun bu kapı neden açılmıyor dedi. Ben de sen içerde degil miydin dedim sadece. Saçmalama yorgunluktan bittin hemen yemek hazırla çok açım sonra yatıcam dedi.
Öyle korkmuştum ki anlatamam direk içeri geçtim eşim içerde kanepede oturuyordu. Ama aslında eşim banyoya ayaklarını yıkamaya gitmişti.
Ben sana açma kapıyı demedim mi aşkım dedi.
Yalnızca çıglık attıgımı hatırlıyorum.
Eşim koşarak yanıma geldiginde o gitmişti.
Eşimi karşıma aldım sesim titreye titreye olanları anlattım hayal görmüşsündür kapıyı da açmadın zaten uyumuşsundur dedi. Bende sanırım dedim ama Mutfaga gidince yemek bulaşıklarını gördüm. Ve daha da korktum. Ben o şeyle yemek yedim sohbet ettim en önemlisi de oglumla yalnız bıraktım ve onu öptüm. O gece ogluma sarılıp uyumaya çalıştım. Ama bir türlü uyku tutmuyordu.

cin sevgilim (TAMAMLANDI) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin