3. Kısım

1.6K 45 10
                                    

Tekrardan merhaba
Hayatım daha da anlamsızlaşmaya insanları ayırt edememeye başlamıştım yelizin konuşmaları kulaklarımda çınlıyordu. Nasıl olurdu oglum sandıgım sarılıp öptügüm kişinin aslında bir cin olma ihtimali içimi ürpertiyordu. Günlerce evden çıkmadım. Kimseyle görüşmedim kendi evladımdan bile korkar olmuştum. Paranormal olayları dinlemeyi ve izlemeyi severim aslında ama kendim yaşayınca beynim durmuştu resmen. Olaylar üzerine olaylar yaşamaya başladım. Ben böyle evden çıkmamaya başlayınca eşim çok biraz dolaş hava al arkadaşlarınla görüş dedi. Normalde o kadar ilgili bir insan degildi. Ama ben tamam diyip oglumu da alıp bizim arkadaşın yelizin yanına gitmeye karar verdim önce kendisini aradım evde olup olmadıgını kontrol etmem lazımdı. Evdeyim buyur gel bende seni bekliyorum zaten dedi. Afalladım önce ama sonra yanına gitmeye karar verdim ve evden çıktım. Evlerimizin arası 5 dk sürmezdi. İlk giriş kapılarına vardım kendisi balkonda beni bekliyordu. Hemen kapıyı açtı ve merdivenleri çıkmaya başladım oglum kucagımdaydı. Merdivenleri çıktıkça korkum artmaya başladı geri dönmeyi düşündüm ama vazgeçtim yüzleşmem lazımdı.
Evlerinin kapısının önüne geldim ve ben ses çıkarmadan o anda kapıyı açtı içeri gel dedi.
Evleri küçük bir evdi ilk defa evlerine varmıştım. Oturma odası mutfak yatak odası ve çocuk odasından oluşan güzel eşyalarla döşeli bir evdi. Oturma odasına geçmemizi söyledi. Odaya girince benim kalbim sıkışmaya başladı. Arkadaşım anladı sanırım boynundan bir muska çıkardı ve içinden dua okumaya başladı. Ve birazda olsa hafiflemiştim.
Daha sonra yanıma oturdu ve anlatmaya başladı.
Aslında onun da cinleri oldugunu o yüzden benim falıma bakmak istemedigini ve bakmamasının sebebinin cinlerinin ona izin vermemesinden kaynaklandığını söyledi. Ben sesimi çıkarmadan tabiri caizse nefes bile almadan onu dinliyordum.
Daha sonra benim çok korktuğumu anladığı için konuyu orada kapattı ve aşagı da oturan kiracının muska yazdığını ve kendisinin de bu muskadan taktığını beni çok sevdiği için ve iyiliğimi istediği için ondan rica edip bir muska getirebilecegini söyledi.
Bende liseden arkadaşım benim kötülügümü istemez diye düşünüp muskayı istediğimi söyledim.
Hemen yerinden kalktı hemen geliyorum diyip yanımdan uzaklaştı. Evin kapısının açılıp kapandığını işittim. Arkadaşım evde degildi. Bir çocugu vardı o uyuyordu onu da sayarsak evin içerisinde 3 kişiydik. Arkadaşımın oglu ben ve benim oglum. Bir anda mutfaktan tıkırtılar gelmeye başladı arkadaşımın evden çıktığını bildiğim için korktum ve mutfaga dogru ilerledim.
Mutfaga yaklaşınca yelizin mutfakta oldugunu ve bize kahve hazırladığını gördüm. İyice korkmaya başlamıştım.
Sen sen dışarı çıkmamışmıydın diyebildim.
Bana dogru döndü yüzünde alaycı bir gülümseme vardı hiç birşey demeden kahveleri fincanlara koydu. Oglun aglıyor istersen ona bak dedi.
O an Yusuf Kadir aglamaya başladı. Ben de hemen oglumun yanına vardım. Ama beni görünce oglum sustu. Bir iki dakika geçmeden arkadaşım kahve tepsisiyle kapıda belirdi. Yeliz dedim.
Efendim canım dedi. Yelizin konuşması bile içime su serpmişti az önce yusufun aglayacagını nereden anladın dedim. Sen yanıma geldiginde aglıyordu zaten sen duymadın sanırım dedi. İyice korktum ve sinirlendim. Ben oglum dan başkasını asla düşünmezdim nerede olursam olayım kulagım hep ondadır. Böyle birşey olması imkansız dedim. Yeliz Bismillahirrahmannirrahim desene dedim. Yeliz dediğimi tekrarlayınca birazda olsa rahatladım.
Daha sonra kahveleri içmeye başladık. Bana cebinden bir muska çıkardı. Bizim arkadaştan aldım dedi bunu üzerinden sakın ama sakın çıkarma dedi.
Bende muskayı aldım ve cabime kattım. Kahvelerimizi içtik ve ben evime gitmek için hazırlandım. Bana evden çıkarken sıkı sıkı tebih etti üzerinden ne olursa olsun çıkarma dedi bende tamam dedim ve oradan ayrıldım.

cin sevgilim (TAMAMLANDI) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin