10. Kısım

852 38 3
                                    

Cennetlerden geleli epey olmuştu kursa gittimizde artık ondan uzak durmaya çalışıyordum. Benim yüzümden ona birşey olmasından çok korkuyordum.
O kadar etkilenmiştim ki onun evinde yaşananlardan artık kendimden korkmayı geçtim etrafımdaki insanlara da zarar vermesinden korkuyordum.
Günler günleri kovaladı ve yine bir gün kursun kafesinde kardeşim ve arkadaşlarımla oturuyordum aşağıdan bir ses geldi. Beni çagıran cennetti. Benim cennet sandığım ve aslında yeni adını ögrendigim kişi malefti bu cennetin ruhunda sanki cennet gibi görünüp onun tavırlarını sergiliyor ama ben hissetmiştim aslında. İçmiş gibiydi ona neden bu durumda olduğunu sorduğumda yalnızca gülerek bana beni tanımadın mı diye sordu. O an korktuğum şeyin aslında tam karşımda olduğunu anladım.
Bu malefti ona gitmesi gerektiğini sevdiğim insanlara zarar verdiğinde ondan nefret edicegimi beni seviyor ise o an ki durumdan vazgeçmesi gerektiğini anlattım ama beni pek anlamışa benzemiyordu. O zamanlar sevgilimden yeni ayrılmış ve ayrılık kararı alırken birazda maleften kaynaklanan bir durumdu sanırım emin degilim ama bu yalnızca bir histi.
Cennetin bedeninde karşımda malef vardı ve benimle konuşurken elinde kapagı dahi açılmamış bir su şişesini elleriyle ortasından yamarak benim sevdiğim birisine başka bir ten asla ama asla degemez dedi. Bir an irkildim. Hoşlanmaya başladığım kişinin elinin elime yanlışlıkla degdiğini kimse görmemişti. Bu nasıl olurdu malef bunu nereden bilirdi. Daha sonra konuşmaya devam etti. Eger senin ellerine onun parmakları tekrar degerse onun ellerini kırarım dedi. Ben daha fazla korkmaya başladım eger şu anda cenneti bırakıp gitmezsen seni bir daha asla anmam dedim. Ama beni sen çagırdın dedi. Daha fazla saklayamazdım dogrudur eski sevgilimi beni aldattığı kızla alt alta üst üste yakaladığımda ondan teselli aramıştım. O gün de geçen yaşananlar yüzünden karşı karşıya gelmeyi çok istemiştim. Benim hatamdı. Eger şimdi gitmezsen seni asla anmam sana şuanda hiç ama hiç ihtiyacım yok ve gitmeni istiyorum dedim. Ve tamam şimdi gidiyorum ve seni rahat bırakıyorum ama bu senden vazgeçtiğim anlamına gelmez dedi ve cennetin başı öne dogru egildi.
Artık emindim gitmişti. Cennetin kendine geldiğinde söylediği tek şey sen ne yaptın Derya oldu.
Özür diledim ve bunun bir daha asla yaşanmaması için elimden gelenin fazlasını yapıcagıma söz verdim.
Derse girmek için sınıfa gittiğimde olabildiğince cennetten uzak bir yere oturdum. Ve dersin ortalarında bir şey fark ettim malef gitmemişti. Oradaydı beni kandırmıştı cennet diye konuştuğum kişi hala malefti. Bende bir kagıda sanki onun o olduğunu faketmemiş gibi 'cennet bundan sonra benden uzak dur bu hem senin için hemde benim için en hayırlı olan' dedim.
Ve kagıdı kendisine uzattım. Kagıdı okuduktan sonra bana öyle bir öfkeli ve kızgın baktı ki itiraf ediyorum o an çok korktum ondan. O da bana bir kagıt uzattı.
'senden asla vazgeçmem bu her kim olursa olsun ben senin gözünün görebileceği her yerdeyim bu cennet olur yada başkası ' yazıyordu.
Kurs bitmiş ve kardeşim cenneti bize davet etmişti. Bende cennetin bundan sonra bize gelemeyecegini işlerinin olduğunu söyledim.
Hiç birşey demedi cennet. Bizde kardeşimle birlikte arabayla eve döndüm ve bu gün de bu şekilde sona erdi

cin sevgilim (TAMAMLANDI) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin