ΕΊΚΟΣΙ

126 27 65
                                    

Song: Arsonist's Lullabye - Hozier

Song: Arsonist's Lullabye - Hozier

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

"Χα. Καλό. Όχι αστείο, αλλά δεν είσαι αστείος, οπότε πόντοι για την προσπάθεια. Παραλίγο να με τρομάξεις όντως" είπε η Άριελ μετά από μερικά δευτερόλεπτα απόλυτης σιωπής και προσποιήθηκε ένα γέλιο, που βγήκε άσχημο, τραχύ από τον λαιμό της.

"Άριελ, δεν λέω ψέματα" επέμεινε με αυστηρή φωνή ο Ραφ και δεν σταμάτησε να την κοιτάει στα μάτια.

"Τιμωρημένη ψυχή; Δεν σκεφτήκατε ότι μπορεί να εννοεί κάποιον Έκπτωτο;" ρώτησε και ο τόνος στην φωνή της από ειρωνικός άρχισε να γίνεται θυμωμένος.

"Αυτό πίστεψαν αρχικά και τα Σεραφείμ. Ψάχνανε τον τελευταίο αιώνα κάθε Έκπτωτο που μπορούσαν να βρούνε, μα κανείς δεν φαινόταν να ταιριάζει στην περιγραφή, ή να δίνει κάποια λύση. Και εξάλλου δεν είναι τιμωρημένοι άγγελοι, οι Έκπτωτοι, Άριελ. Είναι απλά εκείνοι που δεν πρόλαβαν να αποφασίσουν. Η Πτώση ήταν η μοίρα τους, όχι η τιμωρία τους. Εσύ είσαι η μόνη τιμωρημένη άγγελος. Όλοι οι άλλοι είτε μετανόησαν είτε-"

"Πέθαναν" συμπλήρωσε την πρότασή του απότομα και ψυχρά.

Ο Ραφ κατένευσε αργά, κοιτώντας την προσεκτικά. Μία ωρολογιακή βόμβα βρισκόταν μπροστά του έτοιμη να εκραγεί.

"Και τι γίνεται να δεν θέλω να διαλέξω μεριά;" ρώτησε και το βλέμμα της έμεινε να πλανάται στο μάρμαρο του πατώματος -πάνω του έμοιαζε να σχηματίζεται η συντέλεια που θα προέκυπτε από αυτήν την απόφαση.

"Άριελ δεν μπορείς να μην πάρεις μέρος σε αυτό! Αντιλαμβάνεσαι τι διακυβεύεται;" τώρα ο Ραφ μιλούσε εκνευρισμένος.

"Και για αυτό δεν θα διαλέξω. Τα προβλήματα στον Παράδεισο δεν με αφορούν πλέον. Σιχάθηκα τους καβγάδες τους. Ήμασταν μία χαρά με την Συνθήκη"

Η φωτιά ανάμεσά τους άναβε. Ο Λούσιφερ θα ήταν πολύ ικανοποιημένος. Η οργή, το δεξί του χέρι, μπλεκόταν πολλές φορές ανάμεσα στους δύο -πλέον, κάποτε- αγαπημένους του Πατέρα του.

Problems in Paradise #Μεταφυσικό2020Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα