|13|

532 22 38
                                    

"Co tady děláš tak pozdě?" Uslyším za sebou klučičí hlas, který může patřit  jenom Zaynovi.

"Brousím si tady kudlu, abych tě mohla v nejbližší době podříznout." Otočím se k němu čelem, v rukou pořád nuttelu a sladce se k tomu usměju.

"Jo tak to potom jo, už jsem se bál, že tady žereš nuttelu," Uchechtne se a očima sklouzne na nuttelu v mých rukách. "budeš tlustá." dodá.

"Hm," Zabručím a moje nálada se otočí doslova o sto-osmdesát stupňů.

Po tvářích mi začnou téct slané slzy. "Já-já mám na ní chuť a-a teď budu tlustá, a potom mě nikdo nebude chtít-chtít a já skončím sama a nebudu mít děti ani rodinu a zemřu sama." Kdyby jste viděli jeho obličej. Z drzého úšklebku se stal z minuty na minutu zmatený výraz.

Už chtěl něco říct, ale do kuchyně v tu samou chvíli vpadl Liam a když mě uvidí hned ke mě přiběhne. Neváhá a vtáhne mě do objetí.

"Zayne kurva, co jsi jí udělal?!" Vyjede na Zayna, který stále stojí na tom stejném místě a nemá se ke slovu. Liam tedy stočí pohled ke mě a pobídne mě, abych mluvila já.

"Chtěla jsem si jít-jít pro Nuttelu a Zayn přišel a řekl, že bych ji neměla jíst, že budu tlustá," Furt do toho fňukám jak nějaký debil a třu si ubulené oči. "au, Liame pusť mě to bolí." Pípnu když mě pevněji zmáčkne.

"Co tě bolí?" Zeptá se vystrašeně Liam.

"Bolí mě bříško."

"A chceš něco na břicho nebo-" Skočím mu do jeho proslovu.

"Hej to je v pohodě," Mávnu nad tím rukou. Liam už se hodlá říct něco jako, že to v pohodě není, ale já stihnu promluvit první. "Liame buď v klidu, já mám jen menstruace a ty tampóny tomu vůbec, ale jakože vůbec nepomáhají. Víš nesnáším tampóny, protože to strašně bolí mezi nohama. Můžeš mi teda koupit příště vložky, prosím? Já to jinak nedám, nebo budu furt chodit jako tučňák. Ach já jsem tak neschopná Liame. A koupíš mi tučňáka prosím? Nechci být jediná, kdo tu bude chodit jako debil, i když mají vůbec tučňáci taky menstruace? Aby potom taky nepotřeboval vložku. Nerada se dělím a on by mi je pak určitě celý vyplácal, takže chci radši tučňáka a ne tučňačku. A potom Kevina, toho tučňáka, vezmeme do zoo za papouškama, aby se naučil létat." Dopovím radostně svůj monolog a Zayn vyprskne smíchy.
Střelím po něm pohledem alá jsi mrtvý muž.

"Tučňáci nemůžou létat." Napomene mě Liam zamračeně, jako by byl nějaký učitel.

"Kevin nebude moc lítat-lítat chudáček, už nemůže dělat pilota v letadle. Jak teď uživí svoje děti-děti a manželku? Chudáček Kevin." Spustím na novo až hysterický pláč, u kterého si málem Zayn uchčije smíchy.

"Kdo tady kurva bulí a budí mě ve dvě ráno!" Vtrhne do kuchyně Harry a hned za ním Louis.

Ale když si všimnu Louisovo trička radostně vypísknu.

"Kevin bude striptér!" Ještě víc se usměju.
"Ale počkat, co když nebude mít rodinu, protože bude taky tlustej jako já, protože si Zayn z něj bude dělat taky srandu a nikdo ho nebude chtít, stejně jako mě.
Tak my s Kevinem založíme svojí vlastní rodinu a uděláme si čtyři tučňáky, ale, co když to budou holky a seberou mi moje vložky, a náš dům potom bude vypadat jako po přestřelce a za to potom půjde Kevin do vězení, protože si budou myslet, že je mafián jako vy. Jsem já taky mafiánka když jsem málem zabila člověka?" Zeptám se zaujatě Liama.

"Co-cože jsi? Koho?!" Mírně zvedne hlas a otočí si mě k němu čelem, tak, abych mu civěla přímo do očí.

"No přece sebe v bazénu. Myslíš že jsem vrah? O můj bože já jsem vrah a teď půjdu sedět s Kevinem. Liame sakra oni nás najdou, rychle musíš nás schovat. Do prdele, co když už Kevina chytili za držení drog. Kurva a já se tak těšila, že si s ním dám zase lajnu! No vidíš Liame za to můžeš ty, protože si koupil tampóny a ne vložky... do háje!" Vykřiknu a chytím se za hlavu, jakože velice hluboce přemýšlím.
"Mám nápad! Liame, rychle, musím k tobě do ložnice, protože ty je můžeš zabít, ale já jim leda tak můžu dát ty tampóny. Sakra, ale, co když nemají rádi tampóny a taky budou chtít vložky. Musím se jich ještě zeptat, ale na to nebude čas! Stejně nikdo nemá rád tampóny.
Ty jsi je určitě kupoval Liame, takže ty máš rád tampóny. Třeba takovej Harry by mi koupil vložky, že jo Harry? Vlastně máte taky něco jako menstruace? Potřebujete taky vložky? Určitě ne... pff, ženský odserou krámy, těhotenství, porod a  chlapy jim dají jenom spermie. No blé mám v sobě taky spermie? Co když se moje spermie dostane do vás a vy potom otěhotníte a budete muset na císařák? Ten vám, ale vážně nepřeju. Víte já jsem se narodila o dva měsíce dřív, než jsem měla a tak jsem šla císařem. Od tý doby má moje matka jizvu.
Jo a víte co?" Harry šel celý rudý od smíchu k ostrůvku a napil se vody, která tam stála.
"Jednou jsem šla spát hodně pozdě a slyšela rodiče jak to dělají," Harry vyflusl celý obsah vody, který měl v puse zpět do skleničky a s otevřenou pusou ke mě vzhlédl. "jo, přesně, pak jsem se taky málem poblila a měla noční můry. Mezi námi šesti matka hekala, jako nějakej postiženej čokl.
Každopádně já nemám s čím hezkým porovnávat. Zatím. Ale víte, co? Jackob mi potom zato dal aspoň banán. Huh myslíte, že když mi dával banán, tak tím chtěl říct, že neumím kouřit? Já si myslím, že jsem v tomhle profík, ale... tak to můžem někdy zkusit a vy mi řeknete jestli umím kouřit nebo ne. Normálně mi, ale jednou jeho banán strčil až daleko do krku, a já se mu na něj poblila, ale pak jsem banán už nedostala.
Takže? Jsem se mu na něj měla vyzvracet pokaždý? Sice jsem se jednou o fyzice koukala na porno, ale ona byla úplně levá kráva." V místnosti bylo tak ohlušující ticho, že jsme i přeslechly Nialla, který právě vešel do kuchyni a na všechny se vyjukaně podíval.

"Jé, ahoj Nialle, zrovna tady rozebíráme jestli umím kouřit nebo ne chceš se přidat? Určitě jo viď?" Příjdu k němu a doslova na něj skočím a obejmu ho. "Mám tě ráda Nialle, víš to. Jsi roztomilý s těma blond vlasama. Vypadáš jako ovečka." Rozesměju se takovým tím dětským smíchem, když si všimnu ptáčků na jeho tričku. "Jé ty jsou takový barevní a malí." Zaculím se na něj a než se stihne vzpamatovat rychle se rozeběhnu k Harrymu, na kterého doslova skočím, ale on to neustojí a spadne. Naštěstí, ale nějak, aby ho to nebolelo... doufám.

"Hm pane Harry vy chodíte cvičit? Máte pěkně měkké bříško." Dám si hlavu na jeho břicho, že to musí vypadat, jako kdybych ležela na nějaké posteli.

"To víš, já cvičím pořád." Ozve se namachrovaně.

"A to ego máš asi přecvičený, hm?" S uchechtnutím se zvednu a kouknu se na Louise, který tohle všechno sleduje s pobaveným ušklebkem, ale když se na něj kouknu zvážní a malinko ucouvne.

"Dobře Louisi, tak ty jindy zlato," Mrknu na něj a celým tělem se otočím na Zayna, který doteď vypadal vysmátě.

"Zayne?" Zeptám se ho a úsměv mi spadne na tváři mi spadne.

"Ano?"

"Máš mě rád?" Natočím trochu hlavu na stranu a po tvářích mi začnou jezdit slzičky.
Nic mi na to neodpoví a tak jen pokrčím rameny. "Dobře, ale já tě mám ráda, jsi jako můj osobní debil." Vydechnu.

"Jdu se teda schovat k tobě pod peřinu Liame. Pak přijď a vem sebou i Kevina!" Dostanu ze sebe rychle a tou nejrychlejší rychlostí, kterou umím vytvořit, vyběhnu schody.
Doslova skočím k Liamovi pod peřinu, kde se zachumlám a po chvíli mi spadnou sami od sebe víčka.

Liam pov:
Ginger doslova dosprintuje do mého pokoje a první, kdo se ozve, čímž protrhne to ticho je Nialler.

"Bože vy jste ji zfetovaly?" Vydechne překvapeně Niall a ostatní ihned přikyvujou. "A kdo je Kevin?"

"Kevin je... nejspíš imaginární tučňák, který řídí celý mafiánský spolek. A ne, nezfetovaly, ona je vždy taková na svoje ehm...holčičí dny." Odpovím stroze.

"Jaká takováhle?" Zamračí se Harry a já nad ním protočím oči.

"No," Poškrábu se na zátylku. "zejména, chová se jako hrozné dítě." Uzavřu snad navždy kapitolu Ginger a menstruace.

"Jak to vše víš?" Koukne se na mě zmateně Louis.

"Když jsme byly na tom táboře, byla úplně jiná. Otevřenější, upovídanější, milejší, hodnější, nedokázala ublížit ani mouše, nemluvila sprostě, doslova to nesnášela, nosila hodně barev.
Prostě si jí představte úplně jinak, než se chová a vypadá teď. Jo a vlastně dřív měla blonďaté vlasy, ale nevím jestli to byly její přírodní, ale to je myslím to nejmenší." Smutně sklopím oči.
"Podle mě za vše může ten Jack, Jay... Jackob? Podle mě jí to nějak poznamenalo a já z ní chci pomalu vytlačit jeho nechutné příjmení. Možná i nějak přesně, co se stalo. Nechci na ní tlačit.
Hej Zayne brácho v pohodě?" Zeptám se když si všimnu, že furt čučí do blba a má nás někde na Marsu.

"J-jo jasně, proč bych nebyl?" Otočí se na mě.
Jen zvednu ramena a rozhlásím odchod do pokojů.

***

Vlezu do pokoje a uvidím Ginger rozvalenou přes celou postel, nad čím se pousměju.

"Ach zlato, co se stalo?" Zašeptám a nasoukám se k ní pod vyhřátou deku.

Mám jí rád, vždycky jsem měl a vždycky budu.

Obejmu jí okolo pasu a ona se ke mě automaticky namáčkne.

"Dobrou noc princezno." Šeptnu naposled a po chvíli po jejím boku usnu.

________

Tohle je ta strašná kapitola, před kterou jsem vás varovala. Sice ta další není o moc lepší, ale furt je lepší než tahle.

Možná se na tom podepsala i moje blbá nálada na dnešek, protože moji milí kamarádi... dneska nám chcipnul křeček a já byla ta, která ho našla - sekunda ticha pro křečka, děkuji.

Jinak, co škola?

End of the Day!

~Ann

𝙺𝚊𝚖𝚊𝚛𝚊́𝚍 𝚖𝚊𝚏𝚒𝚊́𝚗Kde žijí příběhy. Začni objevovat