Deel 13

466 55 33
                                    

Als ik hem niet heb aangeklaagd wie dan wel?....
_______________________________________

Perspectief Intissar Kasmi:

Geschrokken kijk toe naar hoe de politie agenten de handboeien om Lahyouni de handen doen, iedereen praat door elkaar heen en kijkt geschrokken toe. Niet te geloven dit, hoe is dit mogelijk?

Ik was de enigste die alles had gezien, als ik hem niet heb aangegeven wie dan wel?!

Terwijl Lahyouni mij maar blijft aankijken word hij meegenomen, algauw komt er een jonge dame de woonkamer inrenen en knuffelt ze Lahyouni "Broerlief, wat is dit?! Laat hem los! Laat hem los!" Begint ze opeens te schreeuwen, zijn zusje dus. De jonge dame word van Lahyouni afgetrokken en word meegenomen.

Perspectief Sabih Lahyouni;

Nadat we bij het poltitie bureau zijn aangekomen nemen ze mij mee naar een kamer om me te ondervragen en nemen ze mij daarna mee naar de dag-cel, daar word je vaak gehouden totdat je schuldig of onschuldig bent verklaard. Nadat die poltitie agenten de hek/deur van de de dag-cel openen doen ze mij handboeien af en gooien ze mij zowat in de cel, flikkers. Nadat ze die deur dicht doen lopen ze weg, zuchtend kijk ik om me heen, het is hier enorm leeg er zit hier een zwarte bankje met een deken erop meer niet. Zuchtend ga ik op het bankje zitten waarna ik levenloos voor me uit kijk.

Perspectief Intissar Kasmi:

Nadat Lahyouni mee is genomen is het hier een enorme gaos geworden, ik zie het nut om hier nog te blijven niet echt, zuchtend pak ik mij tasje van tafel en loop ik weg maar daar dacht Mevrouw-onbeschoft anders over, remember dat wijf in die witte gala jurk? "en jij bent? ken ik jou?" vraagt ze bijdehand "wie ik ben doet er niet toe, nee je kent me niet en dat is ook helemaal niet nodig" beantwoord ik haar vragen waarna ik wegloop.

Vermoeiend stap ik mijn auto in waarna ik de auto start komt er "23;45" op de dashboard te staan, oh God zo laat al?! Snel type ik mijn adres in op de navigatie en rijd ik hier weg.

00;10 ;
Thuis aangekomen pak ik mijn sleutels uit me tasje en doe ik de deur open waarna ik die weer dicht doe en me sneakers uit doe, maar goed dat ik vandaag geen hakken aan had anders zou ik nu gekke blaren krijgen. Met een vermoeiende kop loop ik naar de woonkamer waar ik Badr-edinne met een opgetrokken wenkbrauw voor me zien staan "waarom zo laat thuis" ohja shit ik had niks gezegd "sorry me baas was vandaag jarig en nodigde ons uit voor zijn verjaardagsfeestje thuis" lieg ik half "hmmm" "hoelaat begin je morgen" verander ik van onderwerp "08;45" "wat doe je nog wakker dan" "ik wachtte op jou" "oh, dankjewel broertjelief, maar ben kapot ik ga slapen. Yallah jij ook slapen ik maak je morgen wel wakker oké ?" "Saff isgoed" ik geef hem nog een kusje en loop dan de trap op naar boven naar mij kamer, ik verwissel mijn outfit in een pyjama en loop naar de badkamer waar ik me gezicht reinig en tandenpoets als ik dat heb gedaan loop ik weer naar me kamer en zet ik mijn wekker om 05;30 aangezien ik ook ga hardlopen. Nadat ik mijn wekker heb gezet doe ik mijn licht uit en spring ik zowat mij bed in.

05;30 ;

Zuchtend doe ik mijn wekker uit ik heb zo weinig geslapen vandaag, je kon rustig zegen dat ik niet heb geslapen, ik bleef de hele tijd denken aan het gebeuren van gisteravond. Geïrriteerd sta ik op en loop ik rechtstreeks naar de douche waar ik de woedoe doe nadat ik dat heb gedaan loop ik naar mijn kamer en doe ik een la3baya en hoofddoek aan waarna ik de salaat Fajr vericht nadat ik dat heb gedaan verwissel ik me gebedskleding in mijn sportkleding die bestaat uit een zwarte puma trainingspak een Nike bodywarmer en zwarte Nike"s ik pak mijn telefoon een oortjes en loop dan naar beneden waar ik een glaasje water drink en de deur uitloop.

Ik zet wat muziek op en begin met rennen, tijdens het rennen denk ik aan alles, Lahyouni die me aanreed, Lahyouni die voor me neus een moord pleegde, Lahyouni die mijn baas werd, Lahyouni die alles begon te ontkennen, Lahyouni zijn speech, Lahyouni die werd aangehouden en nu sowieso denkt dat ik hem heb aangegeven

Lahyouni, Lahyouni en nog eens Lahyouni ik word verdomd gek! Alsof ik niet genoeg aan me hoofd had kon dit er ook nog eens bij. Na en 1 uurtje rennen vind ik het wel genoeg dus loop ik weer terug naar huis.

Perspectief Sabih Lahyouni;

Met hevige nekpijn word ik wakker, ik was blijkbaar in slaap gevallen. Zuchtend kijk ik voor me uit wat een wereld is dit zeg, deze wereld bestaat alleen maar uit beschuldigingen, jaloezie en haat. "Sabih Lahyouni" algauw kijk ik naar de deur van mij cel waar een commisaires/agent staat, hij is ongeveer rond de 28/30 algauw sta ik op. "je vader heeft de hele nacht niet geslapen" "dat wilt zeggen?" "dat wilt zeggen dat hij iemand heeft gevonden die de fout voor jou kan opnemen, je bent vrij" geschrokken kijk ik hem aan, ah bebe(papa) ah waarom?! "Je bent vrij nu maar niet denken dat ik deze zaak hierbij zal laten" zegt hij waarna hij de deur opent "ik geef je helemaal gelijk commisaires, vooral achter de waarheid gaan en als je wat informatie vind laat het mij weten ik ben namelijk ook benieuwd want zoals ik al zei ik heb het niet gedaan"

Perspectief Intissar Kasmi:

thuis aangekomen is het alweer 06;50 ik loop rechtstreeks naar mijn kamer waar ik mijn onderkleding en badjas pak als ik dat heb gedaan loop ik naar de douche waar ik snel een douche neem en me gezicht reinig en make-up op doe die bestaat uit wat concealer, higlighter, blush en mascara. Als ik uit de douche kom is het alweer 07:10 ik loop snel naar me kamer en doe me outfit aan (zie omslag) nadat ik mijn kleding aan heb gedaan loop ik naar Badr de kamer waar ik hem wakker maak na een tijdje word hij eindelijk wakker en ren ik de trap op naar beneden waar ik ontbijt maak, 2 omeletjes wat croissantjes chocomelk en klaar is kees ik leg alles op tafel die ik ondertussen al heb gedekt en roep Badr die algauw naar beneden komt, hij heeft een jeans broek aan met een witte stone-island trui aan en een zwarte stone-island bomberjack gelukkig geen trainingspak pff.

Na lekker gezellig te hebben ontbeten is het tijd voor mij om te vertrekken "Badr kan jij alsjeblieft alles in de vaatwasser doen enz" "ja isgoed" ik kijk hem dankbaar aan waarna ik naar boven ren om me tanden te poetsen als ik dat heb gedaan loop ik naar mijn kamer waar ik wat parfum spuit en me tasje pak, vandaag ga ik lekker lopen het is toch maar 15/20 minuten lopen ofs.

Ik loop weer terug naar beneden waar ik Badr-edinne nog gedag zeg en dan doe ik mijn schoenen aan en loop ik de deur uit, op naar werk/stage... ik ben benieuwd wat er mij te wachten staat vandaag, zal Lahyouni vrij zijn? Zal hij op werk zijn?

Wat denken jullie, is Sabih Lahyouni echt onschuldig? Zal Intissar Kasmi Sabih Lahyouni vandaag tegenkomen op stage?

Ik had jullie een 'spannende' deeltje beloofd maar ik heb de deeltjes in 2 stukken verdeeld omdat het anders te lang werd dus er komt over paar minuten nog een deeltje :)

1280 woorden

The PromiseWhere stories live. Discover now