Deel 10

523 76 46
                                    

"ik zet het je betaald!" Hoorde ik haar nog roepen.
_______________________________________

Perspectief Intissar Kasmi:

Wat een tering flikker! Nog nooit heb ik zo een verdomme standvastige persoon in me leven gezien, verdomme klootzak.

Jij kent mij nog niet meneer Lahyouni, ik zal jou dit betaald zetten, ik zal het spiegeltje hoe dan ook terug krijgen!

Met grote stappen loop ik naar mijn auto waarna ik mijn auto instap en wegscheur, Ameerah is al bij mij thuis. Ze was ongesteld geworden dus ging ze wat eerder naar huis. Nadat ik voor mij appartement heb geparkeerd ren ik woedend de trappen naar boven op waarna ik mij voordeur open doe, loop ik mijn appartement in en gooi ik mijn huisdeur hard dicht, algauw komt Ameerah de gang in rennen, woedend gooi ik me hakken uit waarna ik zonder wat te zeggen naar de woonkamer loop en op de bank plof.

"Inti gaat het wel? Wat is er gebeurd?" "Ameerah ik kan het allemaal even niet meer aan, het word me allemaal teveel, wat willen die Lahyouni's nou eigenlijk van mij? Wie zijn ze..." "lieve schat wat is er gebeurd, hebben ze wat gedaan?" Vraagt ze verward waarna ze naast mij op de bank plaats neemt, zuchtend kijk ik haar aan waarna ik haar alles begin te vertellen.

"Oh my allah" is het enigste wat ze uit haar mond krijgt, "Intissar ik weet dat ik eerst zei dat je eerst niet moest oordelen maar als je je echt niet veilig voelt moet je ze aangeven, misschien kun je bij dat restaurant camera beelden vragen?" bedenkend kijk ik haar aan "ik weet het allemaal niet meer" zucht ik, medelijdend kijkt ze me aan "ik heb gekookt heb je honger?" "Nee dankjewel lieverd ik heb echt geen eetlust, ik ga denk ik slapen, trouwens ik ga morgen wat joggen dus als je me niet ziet weet je dat" ze knikt.

Zuchtend loop ik de trap op naar boven waarna ik nog langs Badr-eddine zijn kamer loop "heb je gegeten" hij knikt "isgoed, ik ga slapen. Hoelaat begin je morgen?" "08:15 dus ben vroeg de deur uit" ik knik " en hoelaat ben je uit?" "15:30" "isgoed niet vergeten huissleutels mee te nemen ik ben namelijk pas 8 uur thuis" hij knikt.

Nadat ik bij Badr-eddine langs ben gegaan loop ik nog naar de badkamer en doe ik mijn routine die bestaat uit woedoe doen, me gezicht reinigen, tanden poetsen e.t.c Nadat ik dat allemaal heb gedaan loop ik naar mijn kamer toe en haal ik mijn gemiste gebeden in, nadat ik dat heb gedaan doe ik mijn gebedskleding weer netjes in de kast en doe ik mijn pyjama aan waarna ik mijn bedje kruip.

05:30 :

Vermoeiend loop ik naar de douche waar ik de woedoe doe en en me tanden poets, nadat ik dat heb gedaan loop ik weer naar mijn kamer in waar ik het gebed Fajr vericht, nadat ik dat heb gedaan kleed ik me snel om in een grijze nike pak met witte nike schoenen, me haren heb ik in een simpele knot, ik pak nog mijn oortjes en loop dan naar beneden waar ik ontbijt met wat musli en vanille youghurt.

Nadat ik dat heb gedaan doe ik alles in de vaatwasser en pak ik mijn telefoon en huissleutels waarna ik het huis verlaat en naar een parkje hier verder op naar toe loop. Bij het parkje aangekomen doe ik me oortjes in en open ik Spotify waarna ik begin met rennen.

Make that money, girl
Make that money
Make that money, girl
Make that money, girl

Get up on the throne (Queen)

Get up on the throne, that's where you belong
So get up on the throne (Queen)
Sylvia Rhone, can you hear me say
Floor to the ceilin' (Slay)
Stack money, stack millions (Slay)
Oh, what a feelin' (Slay)
Julie Swidler run the buildin' everyday

We don't run from the devil, don't work for the police

Stay up on a level so high they can't reach (Queen)
So get up on the throne (Queen)
'Cause you know, they call you one in a million
So get you all of that millions, yeah eh

Now make that money, girl
Make that money
Make that money, girl

Galmt er door mijn oren. Na een uurtje te hebben joggen vind ik het wel genoeg voor vandaag, "7:00" geeft mijn telefoon aan, met een glimlach loop ik naar gerri Housain zijn winkeltje. Gerri Housain is een wijze man alleen praat hij altijd in raadsels wat je soms echt moet uitvogelen.

Gerri Housain heeft mij altijd gesteund, toen mij vader overleed, toen mij moeder overleed. Hij heeft mij en Badr enorm veel geholpen waar ik hem tot de dag van vandaag dankbaar voor ben. Hij was buiten Ameerah de enigste die er oprecht voor ons was...

Glimlachend loop ik gerri Housain zijn juwelier in, "Selam ahlaikom benthi, kom binnen" glimlachend loop ik op hen af waarna ik hem in een knuffel trek en een kusje op zijn voorhoofd geef, gerri Housain is nog niet zo oud, hij is iets in de 52 maar omdat ik hem als vader zie doe ik dat graag.

''Neem plaats mijn dochter'' zegt hij nadat ik hem loslaat, glimlachend neem ik tegenover zijn bureau plaats "hoe gaat het mijn dochter" "alhamdulillah ten alle tijden gerri, en met jou?" "ook goed benthi" glimlachend kijk ik hem aan waarna we nog over ditjes en datjes praten.

Als ik zie dat het al best laat begint te worden en ik nog moet omkleden om naar werk te gaan besluit ik om weg tegaan, "gerri ik moet werken, ik kom wel nog een keertje langs" "isgoed benthi doe de groetjes aan Badr" ik knik en sta dan op waarna hij mij tegenhoud, verward kijk ik hem aan als hij een horloge in mij handen duwt "wat is dit gerri, was deze van mij vader?" "Nee benthi maar laat deze maar bij jou, de eigenaar zal deze binnekort van jou komen ophalen" niet begrijpend kijk ik hem aan "de eigenaar? van wie is deze horloge gerrie?" Zonder wat te zeggen loopt hij weg.

Met 1000e vragen loop ik terug naar huis waar ik me snel omkleed (zie omslag) nadat ik me heb omgekleed doe ik wat concealer, higlighter, blush en mascara op en voor mij lippen smeer ik wat vaseline. Ik pak mijn tasje en doe mij vaseline, pinpas, kauwgom, sleutels en telefoon in.

Als ik klaar ben loop ik naar beneden waar ik Amiraah al klaar zie staan, 'zullen we met de auto gaan we zijn namelijk al best laat' ik knik en loop dan mij appartement uit.

07:55 :

Op werk aangekomen loop ik gelijk naar mijn antoor waar ik de luxe flexen omhoog trek waardoor ik dus weer uitzicht heb op Lahyouni's kantoor. Zuchtend loop ik naar mijn bureau toe waar ik een note zie van Lahyouni.

''Ik wil dat je een schriftelijke brief schrijft voor cliënt El Ahmadi die onrecht is ontslagen- Lahyouni" met een opgetrokken wenkbrauw kijk ik van de note naar zijn kantoor, waar the fuck ben jij dan?

8:10 :

Geschrokken kijk ik naar Lahyouni die zonder pardon mijn kantoor binnekomt "hallo wie zegt dat jij me kantoor zomaar mag binnenkomen?" "luister ik begin me super erg te irriteren aan je gedrag nu, ik ben je baas zo praat je niet tegen mij oké, mij bedrijf, mij kantoor, mij regels ben niet een van je knikkermaatjes dus let op je toon" lachend kijk ik hem aan "ik ben zover ik weet niet door jou aangenomen maar door je broertje, en jij bent mij baas niet hij is mij baas. Ik ben hier aangenomen als zijn assistent niet als de joune dus zo gedraag ik me ook, problemen mee? Dan klaag je maar bij je broertje niet bij mij, begrepen?" ongelofelijk kijkt hij me aan ''waar is mij cappuccino?'' sist hij "ik zei 8:00 het is al 8:10" "als u op tijd was gekomen had u je cappuccino ook optijd gekregen meneer, nog iets? Of mag ik nu verder met mijn werk?" met gespande kaken keek hij me aan "12:00 stipt staat die Schriftelijke brief op mijn bureau anders mag je je spullen pakken en vertrekken" sist hij waarna hij wegloopt.

Lachend sta ik op waarna ik de luxe flexen weer sluit, fucking moordenaar zo snel kom je niet van mij af hoor.

1415 woorden, wat vinden jullie tot nu toe van het verhaal?

The PromiseWhere stories live. Discover now