Κεφάλαιο 26

669 51 11
                                    

Θα ξεκινήσω λέγοντας συγγνώμη ωστόσο το είχα αφήσει το whattpad και γενικά το όλο κλίμα όχι ότι τώρα το βρήκα απλά με έπιασε η ανάγκη να το συνεχίσω δεν μου πήγαινε η καρδιά να το αφήσω. Συνεχίζω ενημερώνοντας ότι επειδή συμφωνώ με το σχόλιο μιας αναγνώστριας στους διαλόγους δεν θα υπάρχει πλέον όνομα αλλά παύλα. Καλή ανάγνωση. 🤗

*******************

Προσπαθούσα λίγη ώρα να βρω κάτι που να μου "κινεί" τον ενδιαφέρον, όμως δεν έβρισκα κάτι μέχρι τώρα που μόλις μύρισα αγριόχοιρο, από ότι καταλάβα. Δεν είναι ότι αυτά τα πλάσματα δεν είναι αθώα ωστόσο από την στιγμή που και οι άνθρωποι το κυνηγάνε νιώθω καλύτερα με αυτό.

- Πιστεύεις ότι θα το πιάσω? Και αν ναι πιστεύεις θα μπορέσω να σταματήσω?

- Ότι θα το πιάσεις θα το πιάσεις...είπε με πονηρό
ύφος

- Έλεος ρε Τομ μπορείς για λίγο να μην σκέφτεσαι ανώμαλα και απλά να με βοηθήσεις αγχώνομαι πολύ με όλη την κατάσταση και εσύ δεν κάνεις τίποτα να με βοηθήσεις

- Καλά καλά ηρεμήσε προσπάθησα να ηρεμήσω το κλίμα με τον δικό μου τρόπο συγνώμη. Ναι θα το πιάσεις είσαι πολύ πιο γρήγορη από αυτό και από οποιοδήποτε άλλο ζώο αρκεί να το νιώσεις. Τώρα αν θα σταματήσεις... αυτό δεν το ξέρω, αυτό έχει να κάνει με εσένα και με το αν μπορέσεις κατά τι διαρκεί αυτού να κρατήσεις την ανθρώπινη λογική σου

- Πφφφ εντάξει θα-θα προσπαθήσω, είμαι αρκετά αγχωμένη και πιστεύω είναι λογικό δεν έχω ξανά κάνει κάτι παρόμοιο και δεν θα το έκανα αν μπορούσα

Το "έψαξα" ξανά με τις αισθήσεις μου και άρχισα να τρέχω προς αυτό δεν κατάλαβα πότε το έπιασα και ξεκίνησα να πίνω αίμα όμως το κατάλαβα και τώρα αυτό που πρέπει να κάνω είναι να ηρεμήσω απλά την έντονη δίψα που ξαφνικά με έπιασε και να σταματήσω πριν το σκοτώσω.

Το βλέπω να ξεψυχάει μπροστά μου οπότε σταμάτησα και το άφησα ζαλισμενο και σηκώθηκα δεν είχα καταλάβει ότι τόση ωρα ήταν δίπλα μου ο Τομ αλλά χαίρομαι που είναι εδώ τώρα θέλω απλά μια αγκαλιά... Λογικά το κατάλαβε γιατί μόλις τον κοίταξα στα μάτια ήρθε και με αγκάλιασε. 

- Μπράβο αλήθεια μπράβο πιστεύω για μένα θα ήταν πολύ εύκολο να το αφήσω.

- Ευχαριστώ αν και όλο αυτό δεν μου ήταν ιδιαίτερα εύκολο και ευχάριστο να το βλέπω να ξεψυχάει ήταν απλά οδυνηρό θα μπορούσα να πω, πέρα από το ότι με έκανε να νιώσω πιο ζωντανή από ποτέ.

- Εε αυτό είναι αρκετά φυσικό από την στιγμή που ενεργοποιήσες ένα που δυνατό κομμάτι του εαυτού σου τον βρυκόλακα σου βέβαια δεν έχεις τελειώσει ακριβώς μπορεί να έχεις σχεδόν όλα τα στοιχεία σου αλλά μόλις κατακτήσεις και το κομμάτι της μαγείας έχεις ακόμα ένα στάδιο για να είσαι πραγματικά ακατανίκητη.

- Μπορούμε να δούμε τώρα τα φτερά μου?

- Ναι εννοείται αρκεί να τα εμφανίσεις

Σκέφτηκα να πετάω και να με χτυπάει ο αέρας ηρέμησα πάρα πολύ και έβαλα στο μυαλό μου τα όμορφα φτερά μου γκρί αυτή την φορά και άνοιξα τα μάτια μου

- Είναι απλά πανέμορφα

Και εμένα μου άρεσαν αν και τελικά ήταν πολύ πιο σκούρα από ότι περίμενα.

- Δεν ξέραμε ακριβώς πώς θα ναι και από ότι βλέπω ίσως με τον καιρό και με πράγματα που ίσως χρειαστείς να κάνεις να γίνουν και μαύρα αλλά μην αγχώνεσαι δεν είσαι σαν τους δαίμονες.

- Δαίμονες... αναρωτιέμαι πόσα ακόμα έχω να μάθω

- Πολλά αλλα με τόν καιρό

Νιώθω ότι κουράζομαι με όλα αυτά που μου λέει και απλά θέλω να πάω να κοιμηθώ για λίγο να φύγω μακριά από όλο αυτό. Ξανά λέω βέβαια δεν είναι κάτι που δεν μαρεσει απλά έχω ένα μεγάλο φορτίο στην πλάτη μου από ότι βλέπω και αυτό είναι εξουθενωτικό.

- Μπορούμε απλά να πάμε πίσω και να κοιμηθούμε για λίγο?

- Ναι εννοείται και μην ανησυχείς δεν απέχουμε και πολύ από την μάγισσα.

- Ωραία καλό αυτό πιστεύω, είπα και δεν ξανά είπαμε κάτι γύρισαμε τρέχοντας πίσω στη σπηλιά και κουρνιασα δίπλα στην φωτιά και με πήρε ένας ευτυχώς ήρεμος ύπνος.

********

Αυτααα ευχαριστώ για την υποστήριξη και θα προσπαθήσω να μείνω ενεργή και να μην το ξανά αφήσω για τόσο πολύ

My werewolfWhere stories live. Discover now