Κεφάλαιο 8

978 123 3
                                    

Άρχισα να ετοιμάζω τα τα πράγματα, γιατί το μεσημέρι θα έπρεπε να φύγω όποτε ήθελα να είμαι έτοιμη από σήμερα, για να μπορέσω να βρεθώ και να μιλήσω λίγο με τη φίλη μου, την οποία έχω να πω κάποια πράγματα καθώς έχουμε να μιλήσουμε πάρα πολύ καιρό.

Τομ: Είσαι έτοιμη αύριο? Και πρέπει να ξέρεις ότι αν θες να πας κάπου θα έρθω και εγώ μαζί σου. Είπε με αυστηρό ύφος

Μπέλα: Ναι θέλω να πάω κάπου, αλλα για ποιο λόγο να έρθεις μαζί μου μεγάλη είμαι και μπορώ να πάω μόνη μου θέλω.

Το: Δεν είπα ότι δεν είσαι μεγάλη αλλά χρειάζεσαι προστασία, γιατί από ότι είδες έχει μαθευτεί ότι ζεις και που μένεις άρα τώρα κινδυνεύεις παραπάνω από ότι μπορείς να φανταστείς.

Μπέλα: Ναι καλά σε πιστέψαμε τώρα,είπα αλλά κατά βάθος και εγώ ήθελα να είναι κάποιος μαζί μου και συγκεκριμένα κάποιος εκτός την μαμά μου,  όταν θα πήγαινα να δω τη φίλη μου, γιατί φοβάμαι μη γίνει καμιά επίθεση πάλι από βρυκόλακες. Χτύπα ξύλο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.

Τομ: Είπα και λάλησα, τελιά και παύλα αύριο θα πάμε μαζί στη φίλη σου και σε όποιον άλλο θες να πεις αντίο, γιατί δεν μπορούμε να έχουμε την έννοια σου όλη την ώρα.

Μπέλα: Ότι πεις τώρα άσε με να ετοιμαστώ και να κοιμηθώ, δεν αντέχω άλλο δεν μπορείς να το καταλάβεις, άσε με ήσυχη θέλω να ξεκουραστώ τουλάχιστον για μια-δυο ώρες και να ξεχαστω λίγο από όλα αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες.

Τόμ:Οκ, είπε και έφυγε κάπως απογοητευμένος.

Δεν με νοιάζει αν στεναχωριέται ή όχι ο Τομ όλες αυτές οι μέρες το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι δεν αντέχω άλλο πραγματικά. Οπότε δεν με νοιάζει όποιος και να στεναχωρηθεί με την συμπεριφορά μου, το μόνο που θέλω είναι να τελειώνω και να κοιμηθώ λίγο μπας και ξεκουραστώ καθόλου πριν τη μοιραία συνάντηση και τις αλλαγές που με φιλάει το μέλλον.

Αλήθεια μετά από λίγη ώρα είχα μαζέψει τα πράγματα και έπεσα για ύπνο.

°°°

Τομ

Μπελάς μαμά: Η κόρη μου θα τρελαθεί όπως πάει το πράγμα το βλέπω  θα χασω την κόρη σε τόση μικρη ηλικίας, εξαιτίας σας, εσείς της είπατε την αλήθεια, την έχετε κουράσει και θα τρελαθεί.

Τομ: Όλοι έχουμε εξουθενωθεί από αυτήν την κατάσταση, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, για να το αλλάξουμε αυτό, αυτή είναι η ζωή της και δυστυχώς πρέπει να  υπομείνει όλα αυτά που έχει γράψει η μοίρα για αυτήν. Βέβαια ξέρεις ότι δεν θα την αφήσω μόνη της οπότε ηρέμησε και πάμε όλοι για ύπνο γιατί όπως ξέρετε αύριο θα είναι μεγάλη μέρα.

********

Πατήστε ⭐ αν σας άρεσε και σχολιάσετε αν θέλετε ότι θέλετε😂😁

My werewolfWhere stories live. Discover now