Κεφάλαιο 25

733 64 12
                                    

Όταν σταματήσαμε το φιλί τον αγκάλιασα όσο πιο πολύ μπορούσα, το ήθελα όσο τίποτα άλλο.

Μπέλα: Ωραία, να κάνω τώρα μερικές ερωτήσεις? Τον ρώτησα κάνοντας μια γλυκιά φατσούλα.

Τομ:Ναι βέβαια ότι θες.

Μπέλα: Ωραία τώρα που στην ουσία αποδεχτηκαμε ο ένας τον άλλο θα γίνουν αλλά αυτά που μου είχε πει ο Κρίστιαν?? Και αφού εσύ είσαι ο Μαύρος λύκος και γιος μια βασιλικής οικογένειας βρυκολάκων μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τα ίδια "πράγματα"• με λίγα λόγια έχεις παρόμοια δύναμη με εμένα??

Τομ: Αρχικά όχι ακριβώς μάλλον ξέχασε να στο ολοκληρώσεις όλο ή ίσως το έκανε επίτηδες ή ίσως δεν πρόλαβε αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Λοιπόν για να γίνουν όλα αυτά που σου είχε πει ο Κρίστιαν πρέπει να έρθουμε σε σωματική επαφή και ο ένας να αφήσει το αποτύπωμα του στον άλλο και τότε θα είναι 100% αυτο που σου είπε τώρα έχουμε έστω και λίγο γιατί είμαστε αυτό που είμαστε δηλαδή εσύ είσαι η εκλεκτή και εγώ κατά κάποιο τρόπο ο προστάτης σου και γι'αυτό είναι κάπως αναγκαίο να έχουμε έστω και αυτό το λίγο ενώ σε άλλες περιπτώσεις αν δεν αποτυπωθεί ο ένας στον άλλο μπορεί και να μην έχουν τίποτα από αυτά που σου είπε ο Κριστιαν. Έκανε ένα διάλειμμα σκέφτηκε τι πρέπει να μου απαντήσει στην άλλη ερώτηση που του είχα κάνει.

Τομ: Θεωρητικά προς το παρόν που δεν ξέρεις να ελέγχεις τις δυνάμεις σου είμαι πολύ πιο δυνατός από εσένα, ωστόσο όσο μαθαίνεις να τις ελέγχεις και να τις εξελίσσεις Θα γίνεσαι όλο και πιο δυνατή και ίσως να γίνεις πιο δυνατή από εμένα, είπε κάπως πονηρά και μου έκλεισε το μάτι.

Εμμμμμ εντάξει Μπέλα ηρέμησε όλα καλά τι ορμόνες είναι αυτές ξαφνικά και υποτίθεται προς το παρόν είμαι αγνή δεν έχω γίνει ακόμα βρυκόλακας τι στο διάολο σταμάτησα τον μικρό μου διάλογο, που παρεμπιπτόντως πρέπει να σταματήσω να μιλάω μόνη μου.

Μπέλα: Καλααααα, και ναι ωραία εμμμ δεν είναι ανάγκη ξέρω γω να αποτυπωθούν από τώρα ε? Έτσι δεν είναι?

Τομ: Ανάγκη δεν είναι επιθυμία ίσως ναι... Λοιπόν συγκεντρώσουν κλείσε τα μάτια και ηρέμησε, έκανα ακριβώς αυτό που μου είπε κάνοντας προς το παρόν στην άκρη αυτό που είπε μόλις τώρα, τον ένιωσα να έρχεται από πίσω μου και να με παίρνει αγκαλιά αγχώθηκα λίγο αλλά ξανά συγκεντρώθηκα.

Τομ: Ωραία τώρα άκου προσεκτικά τους ήχους του δάσους μύρισε και προσπάθησε να βρεις αυτο που θα είναι το πρώτο σου θύμα.

Δεν μαρεσε ακριβώς ο όρος θύμα αλλά έκανα για ακόμα μια φορά αυτό που μου είπε.

Ένιωσα ότι γίνομαι ένα με την φύση, ότι μπορώ να την καταλάβω όπως και κάθε πλάσμα πάνω σε αυτή, όμως μπορούσα ακόμα και να ακούσω ενα ρυάκι που ήταν εδώ κοντά να καταλάβω ακριβώς που βρίσκεται κάθε κουκουβάγια που είναι κοντά μας. Αμα ήθελα είχα βρει την τροφή μου όμως δεν ήθελα να σκοτώσω κάτι τόσο αθώο και ήρεμο οπότε περίμενα λίγο ακόμα μπας και βρω κάτι όχι τόσο αθώο.

************

Ανέβασα?? Ουαουυυυ ναι λοιπόν δεν είχα ασχοληθεί τόσο καιρό ούτε με την δικιά μου ιστορία ούτε γενικά με την εφαρμογή γιατί είτε το πιστεύετε είτε όχι επειδή ζω αυτό το καιρό στο χωριό μου είχα σχετικά λίγο ελεύθερο χρόνο που προτιμούσα να τον αφιέρωση σε άτομα που δεν έχω την δυνατότητα να δω αυτή την περίοδο όπως και οι περισσότεροι από εσάς πιστέυω.

Αυτά δεν ξέρω πότε το καινούριο κεφάλαιο αλλά και 😊😊😊😊 

My werewolfWhere stories live. Discover now