Βουτιά στο σκοτάδι.

14 0 0
                                    

Βράδυ στο Wall Rose. Όλοι από την Task Force έχουν πάει για ύπνο, ο Jean το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει την κατάθλιψη, έχει παρουσιάσει διατροφικές διαταραχές, και ο ύπνος του έχει σπάσει, κάποτε κοιμάται σαν ναρκωμενος, κάποτε δεν κοιμάται. Αυτή τη φορά ο ύπνος του κράτησε μισή ώρα. Εκατσε έξω να δει το φεγγάρι μιας και πήρε την απόφαση ότι δεν πρόκειται να κοιμηθεί άλλο, για απόψε τουλάχιστον.
«Jean Kirustain, επιτέλους σε βρήκα!»
Μια άγνωστη, παράξενη γυναίκα πρόσεξε από απόσταση το νεαρό αγόρι. Τοτε, για μία στιγμή τον είδε όραμα, ηταν σαν άγγελος με χρυσά μαλλιά.
Ο Jean αισθάνθηκε την παρουσία της, γύρισε στην γυναίκα απότομα με οργή στο βλέμμα του.
- Εσύ είσαι..
- Ποια είστε και τι θέλετε;
- Σε βρήκα! Είσαι ο εκλεκτός μικρέ Kirustain!
«Jean, πρόσεχε η οικογένεια μας είναι διχασμένη. Οι Anti-Kirustains είναι τα μαύρα πρόβατα της οικογένειας, σκοπός τους είναι να καταστρέφουν ψυχές. Μπορείς να τους ξεχωρίσεις εύκολα, ο μαύρος μανδύας που φοράνε είναι από μετάξι, όταν κάποιος σε πλησιάσει να τον διώξεις, όσο κι αν προσπαθεί εσύ να 'σαι ανένδοτος.» Αμέσως θυμήθηκε τα λόγια του πατέρα του, όμως το ένστικτο του την άφησε να του μιλήσει.
- Ξέρω πως το κορίτσι των ονείρων σου σ αγνοεί, ξέρω επίσης το τραγικό παρελθόν της. Ξέρω οτι νιώθεις μόνος, σαν άνθρωπος σκιά κανένας δεν σε υπολογίζει. Όσο και να προσπαθείς κανένας δεν λαμβάνει υπόψην την ευστροφία σου και ότι πάντα αναγνωρίζονται άλλοι εις βάρος σου. Και αν υψώσεις ανάστημα θα το πληρώσεις πολύ ακριβά από δυνατότερους σου. Αν θες να ξεφορτωθείς τους νατβατζίδες πρέπει να μ' αφήσεις να σε καθοδηγήσω στο πεπρωμένο σου. Για αρχή θα σε κάνω να ξεχάσεις αυτούς που είχες κακές η θολές ας το πούμε φιλίες.
Ο νεαρός για στιγμή έμεινε άφωνος, από που τα ήξερε όλα αυτά; Αμέσως μετά συμμορφώθηκε. «Δεν έχει σημασία πλέον, πρέπει να δοκιμάσω, αν ισχύει τότε με δική μου βούληση θα έχω ισόβια δεσμά, αν είναι απατεώνες τότε θα πρέπει να αποκαλυφθούν. Πρέπει να το ρισκάρω.»
- Ωραία, έχεις μια κορνίζα με την φωτογραφία σου;
- Έχω, στο δωμάτιο μου.
- Στην πιο σκοτεινή ώρα να σπάσει το γυαλί ο Jean Kirustain δεν θα είναι μόνος του πλέον, θα αναγεννηθείς ως θεός του θανάτου. Θα έχεις ένα πνεύμα που θα καθοδηγεί την ψυχή σου. Πρόσεχε όμως! Δεν πρέπει να υπάρχει άλλο άτομο στο δωμάτιο.
- Γιατί δεν θα πιάσει η τελετουργία;
- Βιάστηκες να απαντήσεις! Η τελετή θα πραγματοποιηθεί, αλλά θα αντέξει αυτός που θα δει ένα πνεύμα; Είπε βγάζοντας ένα μαύρο ρούχο. Πρέπει να σου δέσω τα μάτια.
- Που θα πάμε;
- Θα δεις!

Shinigami No Kyojin-Αυστηρώς ΑκατάλληλοWhere stories live. Discover now