Η μαμά του Jean.

33 0 0
                                    

Περιοχή Trost District

«Δεν ξέρω που βρίσκω το κουράγιο για να εργάζομαι αφού το σπίτι είναι άδειο. Η ραγισμένη μου καρδιά κοντεύει να σπάσει.. Αλλά κάτι την κρατάει. Ίσως γιατί θέλουν να είμαι πιο δυνατή. Ίσως είναι καλύτερα που κρύβεται για να γλυτώσει από τα νύχια αυτής της τρελής. Κατέστρεψε δύο οικογένειες, μου στέρησε το γιο μου το βρωμοθύλικο..»
- Jeanbo.. Diego..
« Κάθε μέρα βλέπω την ζωή μας να περνά μπροστά στα μάτια μου.. Πίστευα η ανόητη ότι ο χορός θα είναι ο ένας και μοναδικός έρωτας της ζωή μου μέχρι που πρωτοείδα εσένα. Ήμασταν 15 χρόνων όταν γνωριστήκαμε, στην ηλικία του Jeanbo..
Οκτώ χρόνια ήμασταν φίλοι και μετά επιτέλους κατάλαβες ότι χόρευα μόνο για σένα.
Θυμάμαι το βλέμμα σου, όλο τρυφερότητα. Ήταν αυτό που με προσέγγισε.
Το ύφος σου, γεμάτο ευγένεια ως συνήθως.
Σπάνια σε έπιανε η οργή, σαν λιοντάρι ήσουν που ήθελε να προστατεύσει αυτούς που αγαπάει. Ευχόμουν να ήμουν κι εγώ μέρος της ζωής σου.
Αυτό που υπήρχε μεταξύ μας αναπτύχθηκε σιγά σιγά, παρόλα αυτά ήταν έντονο. Ο γάμος έγινε γρήγορα, ήταν λιτός με λίγο κόσμο, αλλά συγκινητικός.
Ο μικρός μπήκε στην ζωή μας ένα χρόνο, αλλά ποτέ ανάμεσα μας.
Η ζωή κυλούσε ομαλά, γλυκά, όμορφα..
Ήταν λίγες οι πίκρες.. Ο Jeanbo ήταν τόσο ντροπαλός που δεν μιλούσε πολύ. Δεν είχε ποτέ την εκφραστικότητα, δεν έβρισκε τις κατάλληλες λέξεις για να μου πει τα προβλήματα του.
Ο γιος μας μεγάλωσε.. Ωρίμασε αρκετά στον στρατό αλλά για μένα θα είναι ο Jeanbo μου. Η ζωή δεν θα είναι άδεια με την απουσία σου.. Συνάμα τρομακτική με την απουσία του μωρού.. Σωστά, απουσία και οχι απώλεια! Είναι ζωντανός. Το ξέρω. Μόνο να επιστρέψει, τίποτε άλλο, απλά θα τον κατσαδιάσω μ' αυτούς που μπλέκει!»
Η Roxanne δεν μπορούσε να σκεφτεί καθαρά μένοντας καθιστή, όσο δουλεύουν τα χέρια το μυαλό παίρνει πιο γρήγορες στροφές.
Όσο αναπολούσε πότισε και περίστρεψε τις λευκές αμαρυλλίδες. Σήμερα ήταν η μέρα τους, μεθαύριο πάλι.

Shinigami No Kyojin-Αυστηρώς ΑκατάλληλοWhere stories live. Discover now