11.

786 47 4
                                    

Kútik Jeonggukových pier sa zdvihol do úškrnu a jednou rukou blúdil po chlapcovej pokožke, až kým sa nedostal na jeho pery, Taehyung ich okamžite otvoril, aby začal sať Jeonggukove dva prsty, jazykom okolo nich krúžil. Keď boli dosť mokré, Jeongguk ich vytiahol a sledoval, ako Taehyung pootvoril pery, akoby chcel viac. Premiestnil ruku k chlapcovmu vstupu, naklonil sa, aby pobozkal jeho vlhké pery a potom prstami krúžil okolo jeho stiahnutej dierky. Taehyung mu zastonal do úst a vtedy si Jeongguk uvedomil, že všetci popoví speváci, ktorých si stihol vypočuť, by nikdy nemohli konkurovať chlapcovmu anjelskému hlasu. Taehyung bol anjelom po všetkých stránkach, od hladkej pokožky až po žiarivé oči.

Jeongguk sa zhlboka nadýchol a začal ho ešte silnejšie bozkávať, pretože v kútiku duše vedel, že Taehyung je preňho ten pravý. Keby však ten zistil, kto v skutočnosti je, určite by okamžite odišiel, Jeongguk by potom využil všetky svoje nekalé schopnosti, aby si udržal chlapca po svojom boku. Už viac nechcel byť osamelý a ak by znamenalo, že by mal byť sebeckým, keď si chcel udržať Taehyunga pri sebe, tak nech, nevadilo mu to.

S ďalším hlbokým nádychom pootvoril ústa, keď Jeongguk zatlačil prst do Taehyungovej dierky a sledoval, ako sa chlapec prehol v chrbte a zastonal. Dostal potrebu mu dať najavo, aký je krásny.

,,Tak nádherný, anjelik, si najkrajší človek, ktorého som kedy videl. Nikto nemôže svietiť jasnejšie než ty, nikto by ma nemohol prinútiť sa cítiť tak príjemne ako ty. Si oveľa viac než len obyčajný človek, Taehyung, si niekto, koho by mohol mať každý rád po všetkých stránkach. Avšak, som až príliš sebecký na to, aby som sa ťa vzdal."

Taehyung zatvoril oči a Jeongguk sa usmial, skloniac sa, aby pripojil pery k chlapcovmu krku a zanechával na jeho hebkej pokožke ďalšie červenkasté značky, zatiaľ čo prstami pohyboval dovnútra a von z chlapcovej dierky. Keď sa Taehyung začal krútiť, pohybom nôh zvyšovať trenie, Jeongguk ho chytil za stehno, držiac ho tak na jednom mieste. Potom pridal ďalší prst, na čo jeho stonanie sa stalo oveľa viac hlasnejšie a krajšie.

,,Oh môj bože, oh bože–" Taehyung stonal nad pocitom, ktorý mu prinášali Jeonggukove prsty, na čo sa druhý sebavedome uškŕňal, potom prstami narazil na to správne miesto a mladší len viac a viac vzdychal.   

,,Môj, môj anjelik, myslím si, že Boh by nemal byť súčasťou tohto, nie? Prečo namiesto toho nehovoríš moje meno?" Spýtal sa a pritom sa venoval chlapcovým bradavkám, na čo chlapcovým telom prešli zimomriavky a naskočila mu husia koža.

Zodvihol hlavu, Taehyung sa naňho díval s tými jeho nebezpečne krásnymi dúhovkami, ktoré ho zakaždým dostali.

,,Jeongguk..."

Jeho tichý šepot, ktorým si žiadal viac, bolo všetko, čo Jeonggukovi stačilo, aby stratil nervy. Oči mu stmavli, zatiaľ čo vzdych opustil jeho ústa, potom z chlapca vytiahol prsty a roztrhol kondóm. Trochu lubrikantu naniesol na svoju dĺžku, trochu viac dal aj do Taehyungovej dierky, potom sa naklonil nad chlapca, chcel vidieť jeho tvár, keď ho bude šukať tak tvrdo, ako to on chcel. Vstúpil do chlapcovho vnútra a zastonal, keď sa okolo neho rozplynulo to tesno, Taehyung nahlas zastonal a nechtami mu zaryl do chrbta.

,,Oh, kurva, oh môj–Jeongguk–"

Starší muž zasyčal a snažil sa ovládať, sklonil sa a pobozkal chlapca na vlhké pery, obaja nahlas zastonali, keď bol v ňom Jeongguk úplne celý. Počkal niekoľko sekúnd, než začal pomaly hýbať bokmi. Nevšimol si žiadnu Taehyungovu reakciu, ktorý rukami hladil jeho chrbtové svaly.

,,Chceš, aby som ťa tvrdo ošukal, anjelik?" Zašepkal, než ho pobozkal na ušný lalôčik, pričom cítil, ako sa Taehyung pod ním zachvel, nevediac, či to bola reakcia na jeho slová alebo na bozk.

Lean on my right side (and the devil might cry) [Taegguk, TR] ✓Where stories live. Discover now