9.

656 47 3
                                    

Jeongguk si nikdy nemyslel, že jeho sny sa niekedy stanú skutočnosťou, že možno bude schopný nájsť šťastie v náručí niekoho, kto by ho prijal takého, aký bol. Avšak tento sen sa úplne nenaplnil, pretože Taehyung nevedel odkiaľ je. Spomínaný chlapec zvedavými očami zízal na svoje umelecké diela a prechádzal sa po byte, aby ich všetky videl, Jeongguk ho sledoval s temnotou v očiach.

,,Prečo si ich si ich kúpil tak veľa? Dúfam, že nie preto, že boli moje, Gukkie," chlapec sa otočil smerom k Jeonggukovi, ktorý sedel na gauči s cigaretou medzi prstami a z pier vyfúkol dym, Taehyung sa naňho fascinovane pozeral.

V jeho očiach Jeongguk vyzeral ako Boh. 

Muž sa diabolsky uškrnul, keď zbadal reakciu druhého, čo prinútilo Taehyunga, aby k nemu podišiel, obkročmo si naňho sadol a tiež sa uškrnul. Jeongguk sa lepšie usadil a pozrel sa na chlapca.

,,V tvojich obrazoch som videl svoje pocity a emócie. To je dôvod, prečo som si ich zobral," zašepkal a ubezpečil sa, že zapálená cigareta v jeho ruke nijako neublížili Taehyugovi, ktorý sa naklonil a zaútočil na jeho pery.

Jeongguk sa pohol dopredu, pričom druhý sa usmial do bozku, neskôr sa odtiahol a oprel si ruky o jeho hruď, ktorá bola zakrytou bielou košeľou. Fascinovane prstami obkreslil obrysy tetovania a Jeongguk si povzdychol, pretože ruky tohto srdiečka robili na jeho pokožke zázraky.  

,,Myslíš osamelosť?" Spýtal sa Taehyung a zodvihol hlavu, aby sa pozrel na Jeongguka, ktorý si opäť potiahol z cigarety. Muž prikývol, potom sa otočil a vyfúkol dym.

,,Áno, anjelik."

,,A ktorý z nich je tvoj najobľúbenejší?" Taehyung bol nervózny, nebol si istý, či prstami môže zvedavo skúmať telo druhého, ale Jeongguk si to zjavne užíval, a tak pokračoval.

,,Ty si moje najobľúbenejšie umelecké dielo, miláčik. Myslel som si, že sme sa už o tom rozprávali. Ale aby si bol šťastný, ten za tebou je môj druhý najobľúbenejší.. ten s dvoma telami, ktoré sa objímajú."

Taehyungov úsmev sa ešte viac rozšíril, na lícach sa mu objavil odtieň ružovej, ktorý Jeongguka rozosmial. Znovu si potiahol z cigarety a skoro otočil hlavu, aby vyfúkol dym, ale druhý mu rukami chytil tvár. Jemne pritisol svoje pery s tými jeho a dovolil Jeonggukovi, aby mu rukou zablúdil pod košeľu, ktorú mal Taehyung oblečenú. Prstami sa dotýkal jeho hebkej, hodvábnej pokožke a opatrne vdychoval ten toxický dym medzi perami toho druhého, pretože chlapec nemal s tým skúsenosti. Zdá sa, že Taehyungovi nevadilo pálenie v krku, pretože vďaka nemu sa cítil nažive. Jeongguk odhodil ohorok na sklenený stôl a aj druhou rukou mu zašiel pod košeľu, len aby sa dotýkal jeho bruška, kde sa zastavil. Odtiahol sa, keď započul Taehyungovo knučanie a hlboký dych. Pozrel sa mu do očí, aby sa ubezpečil, že vie, čo robí.

,,Anjelik–"

Ale Taehyung ho nenechal dokončiť, naklonil sa, aby ho umlčal jemným bozkom, neskôr sa odtiahol a pobozkal ho na čelo. Obaja sťažka dýchali a dívali sa na seba.

,,Namaľuj ma, Jeongguk. Ukáž mi, ako sa má s umením zaobchádzať." [Podľa mňa toto bolo to najerotickejšie, čo Taehyung povedal*-*]

Z úst staršieho vyšiel tichý povzdych, okamžite sa naklonil dopredu, aby spojil ich pery vo vášnivom bozku, Taehyung ho jemne nechtami poškriabal na zátylku, zatiaľ čo telom sa tlačil na Jeonggukovu hruď. Ruky staršieho sa pohli smerom vyššie k chlapcovej hrudi. Obidvoma prešiel cez chlapcove bradavky, a tak ho nútil vydávať hriešne zvuky proti Jeonggukových pier.

Prstami sa opäť dotkol jeho bradavky a Taehyung mu zastonal do úst, prehnúc sa v chrbte, čím prerušil bozk a Jeonggukovi sa naskytol nebeský obraz. Oči mal zatvorené, líca ružové, pery mokré a opuchnuté od Jeonggukových bozkov. Sklonil sa k nemu, pery pritlačil na jeho krk, jemne ho okusoval a potom sa naň prisal, zatiaľ čo mu prstami škádlivo krútil bradavky. Taehyung mu stonal do ucha a Jeongguk mu zahryzol do pokožky, aby mu dal najavo, že chce počuť viac a hneď potom mu ofúkol označené miesto cucflekom.

Znovu zodvihol hlavu a zbadal, že sa Taehyung oňho opiera, chytil ho za nohy a vyšvihol si ho na seba. Chlapec mu obkrúžil nohy okolo pása a rukami sa ho držal za plecia. Jeongguk si opäť vzal jeho pery a bez problémov s ním dokráčal do spálne. Akonáhle sa do nej dostal, položil nebeskú bytosť v náručí na mäkký matrac a odtiahol sa, len aby videl, ako sa vyhýbal jeho očiam.

,,Si tak úžasne krásny, že nemôžem uveriť, že si skutočný."

Taehyung si zakryl tvár rukami a Jeongguk sa usmial, potom sa nad neho naklonil, aby medzi prsty chytil jeho zápästia a odtiahol mu ich, aby videl jeho tvár. Znovu ho pobozkal, potom mu pokladal jemné bozky na jeho čeľusť, až kým sa nedostal k jeho krku a cmúľal mu ušný lalôčik. Z chlapcových chutných pier vyšlo hlasné zakňučanie a druhý sa uškrnul, potom sa odtiahol, aby si dal dole košeľu a potom sa znovu naklonil nad Taehyunga, dychtivo ho bozkával na pery a zatiaľ prstami prechádzal po gombíkoch Taehyungovej košele a jeden po druhom ich dával preč. Keď to tak spravil so všetkými, ruky položil na Taehyungovo telo, tým pádom mu košeľa padla na matrac. Odtiahol ho od seba, aby sa ubezpečil, že má pohodlie, potom dovolil Taehyungovi, aby si ľahol, jeho telo bolo takmer odkryté, pretože chlapec predtým nemal nohavice.

,,Tvoja pokožka je tak perfektná a bezchybná ako biele plátno. Dovoľ mi ťa namaľovať. Ukážem ti, aký si v mojich očiach perfektný, zlatko. Dokážem ti, aký si pre mňa dokonalý a vzácny, môj anjelik."

,,Áno, ukáž mi to. Prosím, Jeongguk..." 

  

©ssuntae, ao3
(©hiraeseden, wp)
All rights reserved


╰( ・ ᗜ ・ )➝。.゚+ ⟵(。・ω・)

Keďže školy prechádzajú na dištančné štúdium, naskytol sa čas na prekladanie, wohoooo!

V médiách máte prekrásnu fotečku Taekook, pre prípad že ste si to nevšimli, dávam to aj sem:

↓↓↓↓

No nie sú rozkošní?😄😄

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

No nie sú rozkošní?😄😄

Snáď sa mi to do konca týždňa podarí celé preložiť*-*

Lean on my right side (and the devil might cry) [Taegguk, TR] ✓Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz