7.

624 57 6
                                    

Jeongguk nebol zvyknutý si s niekým písať, volať a ani čokoľvek, čo súviselo so sociálnymi sieťami, a tak nakoniec Taehyungovi poslal len správu, ktorá obsahovala menej než sto slov, kde ho požiadal, aby sa o pár hodín stretli v jednej z jeho obľúbených reštaurácií a nezabudol spomenúť, že ho vyzdvihne jeho šofér. Mladík potom položil telefón na stôl a vrátil sa k papierom, ktoré potreboval vybaviť, aby prestal premýšľať o tej prekliatej správe. Keď sa však obrazovka rozsvietila, Jeongguk bez výčitiek svedomia zdvihol mobil, po prečítaní správy zvráštil obočie.

,,Mal by si sa viac uvoľniť, Jeongguk. Bude mi cťou ísť s tebou na večeru."

Kútiky jeho pier sa zdvihli v široký úsmev kvôli tomu, ako formálne to znelo, pretože vedel, že Taehyung sa očividne snažil správať ako on. Hneď potom nasledovala ďalšia správa, ktorá obsahovala Taehyungovu adresu.

Jeongguk odišiel zo svojej kancelárie, všetky jeho myšlienky sa týkali Taehyunga, hlavne jeho žiariacich šperkoch a diamantových náušniciach, ktoré by Taehyunga určite ohromili. Mal peniaze, ktoré dlhý čas nepoužil, takže neľutoval, že kúpil niekoľko párov drahých náušníc, o ktorých si myslel, že by sa Taehyungovi hodili. Z obchodu vyšiel s malou taškou v ruke, neskôr skontroloval hodinky, aby zistil, či má ešte čas a potom vbehol do reštaurácie, aby tam mohol počkať na Taehyunga.

Bol oblečený v čiernom obleku, ktorý si špeciálne vybral pre spomínaného chlapca a dúfal, že ho Taehyungov výzor v reále nadchne rovnako ako teraz v mysli. Jeongguk, ako vždy, mal pravdu, pretože Taehyungova tvár sčervenela, keď k nemu prišiel aj s Namjoonom, ktorý bol stále pri ňom. Jeongguk sa usmial na svojho kamaráta so slovami, že je na noc voľný a potom sa s malým úškrnom, ktorý mu hral na perách, pozrel na Taehyunga, čo ho prinútilo sa nesmelo ukloniť.

,,Snažíš sa ma zviesť, však?" spýtal sa a Jeongguk si všimol, aký bol Taehyung v skutočnosti plachý, keď nebol pod vplyvom alkoholu. Neustále sa vyhýbal kontaktu s jeho očami a červenal sa, čo spôsobilo, že Jeongguka viac priťahoval.

,,Áno, taký je plán," odpovedal, na čo sa obaja posadili a Taehyung sa naňho jemne usmial.

Ich večera bola plná diskusií o zábavných a zaujímavých témach, tiež širokými Taehyungovými úsmevmi a sladkými a koketnými poznámkami, ktoré padali po pár pohároch toho najlepšieho vína, ktoré tam mali. Jeongguk si zamiloval tieto chvíle, obľúbil si chlapcov úsmev a páčila sa mu jeho prekvapená tvár, keď videl tie darčeky a začal ho viac zbožňovať, keď tie dary odmietol so slovami o tom, aký vinný by sa cítil, keby ich prijal, pretože ľudia zomierali hladom. Jeongguk bol tak oslepený svetlom, ktoré z Taehyunga vyžarovalo, že mu posunul darčeky viac dopredu, chytnúc jeho ruku a ubezpečil ho, že mnohým pomohol oveľa viac a ešte aj kvôli nemu pomôže. V jeho svete plného temnoty a krutosti bol preňho Taehyung až príliš dobrý.

Taehyung žiaril tak jasne, avšak nie kvôli striebornej košeli, ktorú mal na sebe alebo kvôli jeho dlhým a trblietavým náušniciam, ale kvôli láskavému srdcu. Keď držal jeho hebké prsty v dlaniach a potichu vravel o tom, čo sa Taehyungovi páčilo, Jeongguk sa rozhodol, že nebude riskovať, že sa budú ďalej rozprávať o Taehyungovi, aj keď po tom veľmi túžil, no uvedomil si, že chce niečo viac. Viac strávených dní rozprávaním s chlapcom vedľa neho, viac živších úsmevov ako sú tie, ktoré doteraz videl, proste chcel viac, ale vedel, že takto nezíska vôbec nič.

Keď Namjoon konečne prišiel, aby ich vzal domov, obaja sa dostali do vnútra. Taehyunga objal okolo pliec a zodvihol mu hlavu, aby sa naňho pozrel s rovnakým želaním, ktoré mal vyobrazené v očiach rovnako ako Jeongguk, vedel, že sa na malý okamih správal sebecky.

Chystal sa prekročiť všetky svoje pravidlá, pretože nedokázal prestať chcieť Taheuynga, chcieť jeho srdce a dušu, chcieť jeho každý kúsok tela, ktorý mohol mať. Ale tiež nedokázal zabrániť tomu, aby mohol dať Taehyungovi zo seba všetko, vrátane svojho srdca.

©ssuntae, ao3
(©hiraeseden, wp)
All rights reserved

Ahojte💜💜💜💜

Dnes je len krátka časť, keďže včera bola naozaj dlhá, hehe😄😄😄 Avšak ďalšiu si užijete 👀🤣🤣🤣🤣

Na druhej strane dúfam, že sa vám táto kapitola páčila a aspoň trochu som vám zlepšila deň 🙂💜💜

Lean on my right side (and the devil might cry) [Taegguk, TR] ✓Où les histoires vivent. Découvrez maintenant