3.Bölüm

23 2 0
                                    

Sahil bana en çok huzur veren yerlerden biriydi. Ne zaman bir şey düşünüp buraya gelsem kayalıklara oturup starbucks'tan aldığım kahvemi içerdim. Ne zaman aklımda bir şeyler olacağı belli olmuyordu. Aklımda bu aralar çok fazla şey vardı. Sınavlarımızın ikinci haftasındaydık ve nedeni belli olmayan bir şekilde starbuck'ta çalışan, adını hala bilmediğim, çocuk sürekli aklımdaydı. Bir de üstüne ailemdeki sorunlar asla bitmiyordu.

Bir yandan dalgaların sesi diğer yandan kuş seslerinin olması sorunlarımı kısa süre bile olsa unutmamı sağlıyordu. Bunun gibi daha birçok şey düşünürken arkamda bir hareketlilik hissettim. Arkamı döndüğümde gördüğüm kişi beni şok etmeye yetecek biriydi. Starbucks'ta çalışan çocuk? Bir süre ona bakmaya devam ettim. O sırada o çoktan yanıma oturmuştu.

"Merhaba"
"Merhaba"
"Ben minho. Lee minho"
"Jisung. Han jisung"
"Ever biliyorum neredeyse her zaman senin siparişini ben alıyorum."

Denize doğru döndüm. Ne diyeceğimi bilmiyordum. Ne kadar konuşmak istesemde pek fazla tanımadığım biriyle ne konuşmam gerektiği hakkında en ufak bir fikrim yoktu. Onun müşterilere davranışlarından ve sürekli gülümsemesinden dolayı onun kötü biri olduğunu asla düşünmemiştim.

"Büyük ihtimalle neden buraya oturduğumu merak etmişsindir. Çünkü önceden fazla konuşmuşluğumuz yok ve birbirimizi tanımıyoruz. Direk konuya girmeyi düşünüyorum. Seni tanımak istiyorum. Tabi senin düşüncen de benim için çok önemli. Kabul etmezsen bile anlarım."

Şu anda aval aval çocuğun suratına baktığımın farkında olmama rağmen bir şey diyemiyordum. Ne diyeceğimi bilmiyordum. Onu tanımayı bende çok istiyordum. Sanırım ne cevap vereceğimi düşünmüştüm.

"Evet bende seni tanımayı çok istiyorum."

Bu arada isminin çok güzel olduğu yeni aklıma gelmişti. O gece ikimizde birbirimize bakarken düşündüğüm onca şeyin haddi hesabı yoktu. Düşündüğüm şeylerden en çok sevdiğim şey ise  gözlerinin kusursuz bir parıltıya sahip olması ve benim onun gözlerinde kaybolmam olmuştu.

 Düşündüğüm şeylerden en çok sevdiğim şey ise  gözlerinin kusursuz bir parıltıya sahip olması ve benim onun gözlerinde kaybolmam olmuştu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yeni bölüm attım arkadaşlar umarım beğenerek okursunuz. İyi okumalar💕

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 11, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Nose bleed | minsungWhere stories live. Discover now