F*cking Love

1K 62 17
                                    

„Nepotřebujete odvoz?" zeptal se. Já na něj jenom zírala. „Ashtonku Irwine co tady děláš?" zeptal se Cal a asi jsem nebyla jediná kdo se hodně opil. Myslela jsem že se Cal držel,ale asi ne. „Jdu vás vyzvednout,když ses musel vožrat jak prase a ještě do toho taháš Lilu" řekl Ash. „Hale Irwinku tak za prvé Cal šel chlastat se mnou,já jsem řekla že jdeme protože můj kluk mě má zřejmě jenom na mrdání" řekla jsem a zase mi už tekly slzy. Cal mě objal. „Jo a za druhé Irwine s Calem se rozešla holka,takže buď nás odvezeš normálně bez keců na hotel nebo odprejskni" řekla jsem „Promiňte oba" řekl Ash. „Lilo Lukovi je to dost líto" řekl „Mě je Hemmings upřímě u p*či" řeknu. „Lilo notak" řekl Ash. „Hale Ashi já bych radši neměla nic říkat,když jsem zlitá mluvím pravdu." řekla jsem. „Lilo měla by si mu zavolat" řekl Ash. „Kurňa Irwine ty si mi asi nerozuměl nebo co Hemmings je mi u P*ČI, já vás mám všechny moc ráda není to tak dávno co jsem byla obyčejná fanynka co snila o setkání s 5SOS a hlavně Lukem,sen se mi splnil začala jsem s Lukem chodit,ale Luke mě posledno dobou sere,myslí si že když řekne to bude dobrý že se všechno srovná, a poslední dobou mám nejradši tady Calumka on mi rozumí a nelituje mě Hemmo mám v P*či" řekla jsem. Oba na mě čuměli. Až teď mi došlo co jsem řekla. Začnu brečet ještě vic. „Doháje já říkala že mluvím pravdu" křiknu. Snažím se postavit na nohy a utéct. Nezvládnu to jak na mě Cal kouká. Proč na mě kouká s usměvem kurňa. Já jsem právě naznačila že ho miluju (zřejmě) a on není naštvanej on se směje.

Calum:

Vyšli jsme s baru. Před barem stál Ash. Že nás prej jede vyzvednout. Lí byla dost nasraná. Mockrát řekle že je jí Hemmo u p*či. Pak řekla něco jako že mluví pravdu když je zlitá. Ash jí řekl že by měla Lukovi zavolat. Ona se nasrala. Znova snad dvakrát řekla že je jí Hemmo u p*iči a a pak řekla že má radši mě. Počkat ona řekla že má radši mě. Kurňa začal jsem se culit jak debil. Ash si toho zřemě všimnul. „Ty kreténe ona má kluka" syknul na mě. „Kterej se k ní chová jak ke kusu hadru ja vím" řekl jsem mu. Lila se snažila postavit na nohy a brečela ještě víc. „Já jsem takova kráva" mlela pořád do kola. Brečela a brečela. „Lilinko" řekl jsem a objal jí. „Já tě taky miluju ale pšš nesmí se to nikdo dozvědět" řekl jsem.

Lila:

„Já tě taky miluju,ale pšš nesmí se to nikdo dozvědět" řekl Cal a já asi utrpěla zástavu srdce. Calum Hood mi právě řekl že mě miluje. Nevím kde se ve mě vzala ta odvaha ale moje oči spočinuli na jeho rtech. Kmitají mi mezi jeho rty a očima. Pak se k němu nakloním. On ke mě taky. A já totálně zlitá a mimo políbím Caluma Hooda. Zase ta atomovka v břiše. Podvedla jsem svého kluka s jeho nejlepším kámošem. Jak milé. „K*rva vy asi nejste normální ani jeden." řval na nás Ash. „Copak Ashiku?" otážu se „Kurňa Lilo přece nejseš tak opilá aby si nevěděla co děláš." řve na mě. „Vím co dělám" odvětím drze. „Kurva Lilo nevíš, Luke je úplně na prášky,bojí se o tebe, brečí že je strašnej kokot,a ty místo toho aby sis to s nim vyříkala tak se líbáš s jeho nejlepším kámošem kurňa probuď se" řval na mě Ash. A ve mě poprvé od té hádky hrklo. Zase jsem se rozbrečela. „Jsem taková kráva,sakra co jsem to udělala." melu. Pak se chci postavit na nohy ale zatočí se mi hlava a já padám k zemi. Zkroutím se do klubíčka a brečím jsem jak v transu. K*rva co jsem to udělala. Já Luka miluju. Ležím na zemi v klubíčku. Pak už jenom cítím jak mě Ash nese do auta a pokládá na zadní sedačku. Cal si sedá dopředu k Ashovi. Já brečím a brečím. Slyším tlumený rozhovor. „Jestli se to Luke dozví zabije tě,on jí strašně miluje i když se chová jak kokot" říká Ash. „Já vím ale problém je v tom že já jí asi taky miluju" řekne Cal. „Brácho já vím,a už pěkně dlouho,ale na ní musíš zapomenou" řekne Ash. Ja se kroutím v klubíčku a brečím. Jsem úplně mimo. Dojedeme k Lukovo baráku. První vybíhá Luke. „S tebou si to ještě vyřídím Hoode" křikl na Cala. Ale už běžel ke mě. Která jsem brečela Ashovi v náručí. Luke si mě přebral. „Promiň princezno" řekl mi a já se ještě víc rozbrečela. Ash nasedl do auta a i s Calem odjel. Luke mě nesl dovnitř. „Zaltíčko co si dělala?" promluví na mě Liz. Luke mě položí na gauč a někam odběhne. Liz si ke mě sedne a chytne mě za ruku já stále brečím. „Liz prosím promiň..já jsem..strašná kráva...já se..na Luka..naštvala...a políbila..jsem...Hooda..Liz je mi to strašně líto" říkám mezi vzlyky. „Ššss zlatíčko všichni děláme chyby." utěšuje mě Liz. Já jí obejmu. „Děkuju Liz." řeknu. Příjde Luke a nese mi čaj. „Ná Lásko napí se" podává mi hrneček. Já se napiju a zase začnu brečet ještě víc. Luke mě zase zvedne do náručí. A nese mě do pokoje. Pomáhá mi převlíct se do jeho trička a mějch kraťasů na spaní. Stále vzlykám. Ulehám do postele a Luke ke mě. „Princess nebreč prosím" řekne. Došlo mi ž já ne něj ještě nepromluvila od té doby co mě Ash přivezl. „Lukey..musíš mě nenávidět." řekla jsem. „Proč ty cigarety už jsem ti dávno odpustil" usměje se. Já se znova rozbrečím  „Políbila jsem Cala" řeknu.

Je tu další díl:) Speciálně pro HannahPejchar  VendyHemmo a Regi_is_penguin za krásné komentáře. Jinak děkuji za tolik přečtení:). Napište mi prosím do komentářů jak si myslíte že bude Luke reagovat?

5SOS and my lifeWhere stories live. Discover now