Nemocná?

1.1K 68 7
                                    

*O dva týdny pozděj.*
Lila:

Už zase uplynuli dva týdny. Vo si štasně odletěla na Srí Lanku. Nika začala chodit s Sahwnem. Celkem by mě zajímalo co se ten den co šli na kafe stalo,domů už se ten den Nika nevrátila. Jsem strašná,ale zajímalo by mě jestli se s ním hned první den vyspala nebo to bylo jen nevinné přespání. Nika mi,ale nechce nic říct.

Je ze mě zase o trochu větší koule.  Byla jsem na ultrazvuku a všechno se vyvyjí dobře. Regi se teď když tu není Vo stala mým strážným andělem. Je tu pro mě pořád. Zapípal mi mobil na příchzí zprávu na messengeru. (Zprávy označené * píše Lila a # Vo)
#Ahoj Těhulko
*Ahoj ty co si válíš šunky na Srí Lance,a já v posteli.
#Obě máme tam kde jsme svoje lásky tak nemel^^
*Nemelu, Luke se tu o mě stará. Každý den mám snídani do postele.
#No vidíš tak si nestěžuj.
*Stěžuju,taky chci na Srí Lanku.
#Ty seš prostě moje těhotná šestnáctka^^
*A už si jela na slonovi?:D
#Ne na velbloudu :D:*
*Velbloudi tam nejsou tak nekecej!:D
#Nojoooo noo
*Jsem těhotná ne blbá.:D

Miluju chatování s Vo to mi dokáže zvednout nejvíc náladu. (Zbytek chatu v médiich)

Vo:

Je to tady krásný. Ash vybral nádherné místo na dovolenou. Upřímně by mi,ale bylo jedno kde jsem. Hlavní je že jsem tady s Ashem. Užíváme si tady jeden druhého a já se každý den zamilovávám víc a víc. Myslela jsem že už to ani není možné,ale je. Celý den jsem jenom s Ashem. Smějeme se vyprávíme historky z dětství a chováme se jako zamilovaný puberťáci. No o mě by se dalo říct že jsem puberťačka,ale Ash je plnoletá svalnatá gorila (Vo nemohla jsem si tu svalnatou gorilu odpustit:D). Teď jsem si zrovna psala s Lí. Připadá si jak balon. Chudák ještě jí čeká 22 týdnů. To není dobré. Já jí,ale věřím že to zvládne.

Dneska jsme se byli podívat na plantážích. Pěstuje se tu čaj. Zítra asi jdeme jezdit na slonovi. Jenže se bojím výšek. Ash to neví že se bojím výšek já doufám že to bude v pořádku.

Nika:

Lila na mě strašně vyzvída jak to bylo ten den kdy jsem šla s Shawnem na kafe. Já jí,ale nic neřekla. Asi jsem to udělala proto,aby si myslela něco co nebylo. Bylo to takhle:
„Mám to brát jako rande?" zeptala jsem se. „Ber to jak chceš" odpověděl mi. „Já bych to ráda brala jako rande." řekla jsem. „Já taky" odpověděl mi. Popíjela jsem své latté a nenápadně ho sledovala. Byl fakt hezkej. Takový ňuňánek,strašně ráda bych s ním chodila. Jenže on nebude chtít chodit s obyčejnou holkou. „Jaké jsou tvé záliby?" zeptal se. „Poslouchání písniček a kecání s lidma který mám ráda" řekla jsem. „Tvoje?" zeptala jsem se. „Hudba" odpověděl stručně. Nastalo mezi náma ticho. Bylo příjemné. Jen jsme se na sebe usmívali. „Jak si se ocitla vlastně v Sydney?" zeptal se. „Jestli víš jak byla kauza že se Lí nebavila s Lukem?" zeptala jsem se. On kývnul. „No tak v tu dobu jsem se seznámila s Lilou a Vo,no a potom jak se Lí usmířila s Lukem tak Lí řekla že poletím s nimi do Sydney no a tak jsem letěla." řekla jsem. „To je zajímavý příběh" zasmál se Shawn. „Děsně já vím" zasmála jsem se. Bylo mi s ním fakt dobře. „Nepůjdem se projít?" zeptal se. „Tak jo" usmála jsem se. „Vyšli jsme s kavárny a šli někam do parku. Pi cestě mě Shawn chytil za ruku a já se nebránila. Zastavili jsme se u jedné lavičky a sedli si. Bylo krásné pozorovat krajinu s blížícím se večerem. Potom se ke mě Shawn naklonil a políbil mě. Zase jsem byla štasná. „Miluju tě" zašeptal. „To já tebe" odpověděla jsem. „Je mi zima" zašeptala jsem. „Dám ti svojí mikinu" řekl a sundaval si mikinu. „Děkuju" řekla jsem. „Nezejdeme k nám?" zeptal se Shawn. „Jasně,jestli v tom nejsou postraní úmysli." řekla jsem a zasmála se.
„Kouknem na nějaký film?" zeptal se Shawn. „Dobře" usmála jsem se. Koukali jsme na nějakou komedii a já usnula.

Takhle to bylo. Nejsou v tom žádné uchylárny. Jen jsem u něj usnula. Od toho dne spolu chodíme.

Lila:

Zrovna koukám na televizi. Luke dělá něco k večeři a já si tady válím šunky. Připadám si vážně nemožná. Najednou ucítím jemne kopnutí. „Luke!" křiknu. „Ano, Lí co se stalo??" strachoval se. „Oni kopli" řekla jsem a šáhla si na břicho. Luke si ke mě přisedl a položil mi ruku na břicho. „Oni vážně kopou" usmál se Luke. „Kope Sophi nebo Thomas?" zeptal se Luke. „Tučňáčku jak to mám asi vědět?" zasmála jsem se. „Sophie Emily." řekl Luke. „Emily?" zeptala jsem se. „Moc se mi to líbí." řekla jsem. „Sophie Emily" zopakovala jsem. Luke se přisál na mé rty. „Miluju tě" zašeptala jsem. „Já tebe" řekl Luke. Já se začala smát. „Čemu se směješ?" zeptal se nechápevě Luke. „Že Ash spadne ze slona" řekla jsem. „Cože?" zeptal se nechápavě Luke. „Zejtra jde Ash a Vo jezdit na slonech." řekla jsem. „Snad z něj nespadnou" řekl Luke. „No já taky doufám" řekla jsem vážně. „Luke je mi nějak špatně já budu spát" řekla jsem. „Dobře já zachvilku příjdu,ještě jdu za ostatníma. Luke odešel a ja si lehla a zavřela oči.

Probudila jsem se celá opocená. Byla tma a Luke vedle mě spal. Bylo mi strašně blbě. Hlava mi tříštila a bylo mi strašně horko. Luke se posadil. „Děje se něco?" zeptal se. „Je mi strašně blbě" řekla jsem. „Vždyť celá hoříš" řekl Luke. „Jdu ti udělat čaj" dodal. Přišel pochvilce i s hrnkem plným horkého čaje. „Vypí to" řekl vlídně. „Děkuju" řekla jsem. „Nemáš zač lásko" řekl. Vypila jsem čaj a zase si lehla. Luke si lehl ke mě a objal mě. Pochvilce jsme usnuli.

„Stále celá hoří,asi s ní pojedu na pohotovost." slyšela jsem jak někomu Luke říká. „Jo v noci jsem jí vařil čaj,bojím se o prcky" řekl Luke zřejmě Regi. „Dobře,pojedu s váma,jen skočím za Calem." řekla Regi. „Dobré ráno" zasípala jsem,už jsem nemohla ani mluvit. „Lásko pojedeme na pohotovost" řekl Luke. Já jsem jen kývla. Byla mi zima tak jsem na sebe hodila Lukovo tričko ,svetr a nějaké kalhoty. Šla jsem dolů. Regi mě objala. „Jak je?" zeptala se. „Na umření" řekla jsem. „I se mi točí hlava." řekal jsem. Teď ke mě přiběhnul i Cal. Vzal mě do náruč a někam nesl. „Hoode kam ně neseš?" zeptala jsem se. „Na gauč" řekl. „Bráško mám tě ráda" řekla jsem. „I já tebe sis." řekl. „Pojedeme?" zeptal se Luke. „Dobře" řekla jsem. Obula jsem si svoje conversy a sedla si do auta. „Takže já zajdu nakoupit a vy do nemocnice oky?" zeptala se Regi. „Jasně" řekl Luke.

Přijeli jsme do nemocnice a šli na ambulanci. „Luke Hemmings?" ozvalo se za námi. „Ano?" usmál se Luke. Za námi stála nějaká mladá sestřička co pravě měla fanoškovský infarkt. „Co se stalo?" zeptala se. „Mám horečku" řekla jsem klidně. „Tak pojďte za mnou,vezmu vás rovnou do ordinace ať nemusíte čekat" řekla. „Děkujem" usmál se Luke. „Pane doktore tady přítelkyně Luke Hemmingse má horečku,kouknete se na ní" zeptala se. „Samozřejmě,tady se posaďte slečno. Tak jsem si sedla a on se mi kouknul do krku a změřil teplotu. „No ten krk máte oteklý,a teplota přes 38 taky není nejlepší." řekl doktor. „Dám vám prášky,a budete ležet,a nebudete se namáhat za týden příjdete na kontrolu." dodal. „Dobře,děkuju s neshledanou" řekla jsem a vyšla z ordinace.

Ahoj Lidičky♥ Chci se omluvit že včera nebyl díl:// máma mi zabavila mobil tak proto. Strašně jste mi chyběli i když to byl jen jeden den co jsem tu nebyla. Mám vás všechny ráda. Pomalu,ale jistě už se blížím k porodu:DD což bude velice vtipné:D
Díl je úplně pro všechny co to čtou:33

5SOS and my lifeKde žijí příběhy. Začni objevovat