Za Lukem?

972 68 12
                                    

Lila:

Balím,balím. Už se blíží můj odlet za klukama. Strašně moc se těším do Londýna. Ano letím na koncert do Londýna. Strašně se těším. Vzpomínám na den kdy jsem byla v Londýně naposled. Jak jsme s Lukem byli na procházce nočním Londýnem. Cpali jsem se pizzou na London Eye. A ten večer po mě vyjel Harry. Sakra to je to už tak dávno. Jsem šťasná že se tam znova podívám. Jen je mi líto Vo. Nechám jí tu na starost děti. Naštěstí tu s ní bude Liz. Jo Liz ta mi taky strašně moc pomáhá. Je to strašně hodná babča. No,ale zpátky k Vo. Vo je těhotná. Sakra já tomu pořád nemůžu uvěřit. Je to prostě nemožné. Naše starostlivá Vo bude mamka. Je to prostě nemožné. Teď je zrovna u doktorky. Zachvilku se má vrátit. Takže se těším na info.

Holky dost často volají přes Skype s klukama. Já se k nim,ale nikdy nepřidám. Asi bych měla,když za Lukem chci jet. Takže jestli budou holky dneska volat,tak se k nim přidám.

Vo:

Teď jdu zrovna z ultrazvuku. Jsem zřejmě v šestém týdnu těhotenství. Stále tomu nemůžu uvěřit. Je to nemožné. Je mi strašbě moc líto že u toho není Ash. Vždyť tohle přesně chtěl. Chtěl prcka. Vyprávěl jak se mnou bude chodit na ultrazvuky a jak to spolu všechno zvkádnem,ale on tu není. Na druhou stranu ho chápu. Je to jeho kariéra. On je ten slavný bubeník jedné slavné kapely. A to jsem si vybrala. Nemůžu si stěžovat že je na turné. Musím si zvykat.

Po cestě domu jsem se zastavila ještě v obchodu nakoupit. Planujeme si s holkama udělar hezký večer. Takový ten holčičí večer. Koupila jsem nějaké brambůrky,jídlo a pití.

Doma se na mě holky vrhly,že se nemám tahat s nákupem. „Vo tak co?" ptala se Lí. „Mám zdravé mimi v šestém týdnu" řekla jsem „Juj" usmála  se Nika. „Tak si uěláme holčičí večer?" zeptal jsem se. „Jasně,a zítra letím za klukama" usmála se Lí. Popravdě jí i závidím. „Já Ashe neuvidím a on nebude vědět že čekám jeho mimi. Zase se mi udělalo smutno.

Kouknem se na Hvězdy nám nepřály?" zeptala se Ann. „Souhlsím" řekly nastejno Regi s Foxi a obě se tomu zasmály. Já jsem tedy udělala popcorn a Nika dala DVD do přehrávače. Všechny jsme si sedly na gaouč před naší obrovskou televizi. „Kapesníky připravené?" zeptala se Foxi. „V zásobě" řekla jsem a každé hodila jeden balíček kapesníku.

Už přišla ta zlomová chvíle. „Já ti Gusi děkuju za naše malé nekonečno" ozve se s televize a mě začínají stékat slzy. Jestli jsem přecitlivělá kvůli hormonům a že tu Ash není. Nebo nevím.

Lila:

Všechny holky bulíme u Hvězdy nám nepřály. Všechny jsem asi nedmíru přecitlivělé a toto nebyl dobrý výběr filmu. Začne mi brečet dítě. Tak si Thomase vezmu k sobě na gauč. „Holky asi vás zklamu,ale půjdu spát,ráno vstáváme brzo" řekla jsem. „Chápeme tě" usmála se Regi. „Vo ráno tě vzbudím,aby jsem to dala pokyny jak se chovat s dětmi" řekla jsem a zmizela u sebe v pokoji.

Dobalila jsem poslední zbytky věcí a umyla se. Teď sedím u dětských postýlek a mluvím na ně. Doufám že mi odpustí že je opustím. „Dobrou moc Zlatíčka" řekla jsem a lehla si do postele, hned jsem usnula. Děti mě probudili chvilku před třetí ráno. Za půl hodiny mám stejnak vstávat. Tak jsem prcky nakojila a přebalila. Vrátila jsem je zpátky do postylek. Snesla jsem si kufry do předsíně. Oblékla jsem si tílko silonky a kraťasy. Přes tílko jsem uvázala Lukovu košili a šla vzbudit Vo.

„Vo vstávej" zatřásla jsme s ní. „No jo" zamumlala. Po chvilce otevřela oči a vylezla z postele.

Takže nějaké mlíko máte odsáte v ledničce až dojde vemte nutrilon." řekla jsem,když už v kuchyni byli všichni i Liz. „Jasně" řekla Vo. „Když by nebyla Sophi k utišení dej jí toho plyšáčka od Luka." pokračovala jsem. „Lí já jsem taky máms i když už je mému synovi devatenáct" zasmála se Liz. „Já to taky zvkádnu musím trénovat" řekla Vo. „Copak?" ptala se Liz. „Někdy ti to řeknu" usmála se Vo na Liz. „Vo..ty seš těhotná?" zeptala se Liz. „Jo" řekla Vo. „Jé to je super" zasmála se Liz. „Prosím neřikej to Anne" řekla starostlivě Vo. „Jsem ticho jako hrob" usmála se  Liz. „A ty Liliano ani muk před klukama!" probodla mě pohledem. „Ano, ano" vypískla jsem. „Musíme jet Lí" usmála se Liz. „Dobře." řekla jsem. Objala jsem holky na rozloučenou a obula si vansky.

Liz se mnou teď čeká na můj let. Jsem celkem nervozní. Cestující letadlem do Londýna se dostaví k odbavení"  ozvalo se z repráku a ja naposledy objala Liz. „Pozdravuj toho mého syna" zasmála se. „Jojo budu" řekla jsem a vydala se k odbavení,ale měla jsem špatný pocit. Měla jsem pocit že se něco stane.

Hi people^^
Dnes mám jen jeden dotaz:).
Co si myslíte o špatném pocitu Lí? Stane se něco? Co by se mělo stát?

5SOS and my lifeWhere stories live. Discover now