Ahoj

5.1K 212 17
                                    

Příběh postupně opravuji, protiže se nemůžu koukat na ty chyby:D
Takže je to v rozpracování:)
Přeji příjemné čtení:)

Takže Ahoj jmenuji se Linda, ale svoje jméno nemám ráda,a tak mi přátelé říkají Lilo,Lili,Lí.. Je mi 15. Bydlím v Praze. Mám bráchu Teda, kterému je 10 a jsem velkou fanynkou 5SOS neboli 5 Seconds of summer. Slýchám hodně urážek na mojí adresu díky tomu že je poslouchám. Podle mojí milé třídy jsou to buzny,debilove... Mám jedinou kamarádku co mi v tomto rozumí. Jmenuje se Adél, ale já jí říkám jednoduše Vo [Vú] neboli Voodoo doll. Podle naší oblíbené písničky od kluků z 5SOS. Je jí také 15. A ano také bydlí v Praze. A ano jsme dvě velké fanynky. No tak to by bylo něco o mě.
Druhý den..

She's a good girl,she'd daddy's favourite

Saves up for Harvard...

Achjoo 5:40 asi si budu muset dát na budík nějakou písničku kterou nenávidím nebo si tu Good girls zprotivím. Je pondělí ráno a já musím do školy. Nechce se mi vstávat, vylezu z postele a zase jsem omylem zakopla o našeho kocoura jménem Guido. Ozve se protivné zamňoukání. Když si kocourka usmířím a dohrabu se ke skříni vytáhnu moje oblíbené legíny a tričko. Obleču se a zjistím že jsem někde ztratila gumičku. Můj ranní maraton pokračuje dál. Je 6:10 a mě v 6:41 jede autobus. Takže jako obvykle nestíhám.
No konečně našla jsem gumičku. Dala jsem vlasy do ohonu,ale oni né a né držet. Zřejmě se proti mě všechno spiklo. A když, už konečně usedám ke své misce müsli a doufám že se ještě rychle kouknu na fb a insta jestli třeba Ash, nebo Luke (Penguin) nepřidali nějaké nové video nebo fotku,brácha začne křičet že ztratil sešit. Tak já jdu hledat. 6:30 konečně jsem objevila sešit. Rychle spořádám svoje müsli a v 6:35 vyrážim na bus..

5SOS and my lifeKde žijí příběhy. Začni objevovat