Alper'in Anlatmak İstemediği Şey Ne

77 61 15
                                    

Evet arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın bu ara ilham perim beni terkettiği için uzun zamandır bölüm yazamadım. Biliyorum bu Bi sebep olmayabilir ama durum bu o yüzden baştan özür dileyerek başlıyorum bu bölüme.

Alperden

3 yıl sonra

"Türkan seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun değil mi"

"E herıltı yani Alper bizim aşkımızı bilmeyen mi var kuzum. Bende seni çok seviyorum."

"Evet, bak biliyorsun ki artık mezun oluyoruz üniversiteden. Ve ben artık sana bütün gerçekleri anlatmak istiyorum. 3 senedir anlatamadığım gerçekleri. Biliyorum şimdi sen diyeceksin ki şu anda zamanı mı diye. Ama belkide bugünden sonra bir daha konuşma şansımız olmazsa diye anlatmak istedim. Ama eğer dinlemek istemezsende yine sen bilirsin."

"Alper sen manyak mısın yaa eğer anlatmazsan gebertirim seni çocuk. Ben 3 yıldır bekliyorum zaten senin olaylarını daha ne kadar bekliyebilirim bilmiyorum. O yüzden bir an önce anlatmaya başlamalısın."

Flash back Alperden

"Bir gün gece vakti uyanmıştım. Normalde geceleri hiç uyanmazdım ama o gün nedense içimde bir huzursuzluk vardı. Ve ben bu içimdeki huzursuzluğun nedenini merak etmiş ve aşağı inmiştim. Aşağıda karşılaştığım manzara gerçekten berbattı. Annem ve babam ve hiç tanımadığım 2 kişi konuşuyorlardı. Sonra ne olduğunu tam olarak anlamadan bir anda o 2 kişi annemle babama silah çektiler. Ve babamı suçlu gibi kelepçelediler. Hem ellerinden hem ayaklarından. Sonra o iki adamın biri babamın kafasına silah doğrulttu. Ve ben çok korktum babama bir şey olacak diye. Ama onların asıl hedefinin babam olmadığını anladım. Çünkü annem adeta yalvarıyordu adamlara. Nolur yapmayın bunu bize diye ağlayıp duruyordu. Sonra bir anda annemin çığlıkları kesildi. Gizlice bakıyım dedim. Ve sonra dedim ki keşke bakmaz olaydım. Annemin ağzını bantlamışlar ve babamın gözü önünde annemin ırzına geçmeye başladılar. Ben dayanamayıp mutfaktan bir bıçak kaptım. Sessizce yaklaşıp o adamlardan birinin ilk önce bacağına sapladım bıçağı ardından adam eğildiği zaman boynuna çaldım bıçağı ve öldürdüm. Sonra diğer adamıda öldürmek istedim ama ona gücüm yetmedi. Adam geldi bana ağır bi tokat attı. Ve o sırada elimden fırlayan bıçak adamın yüzünü kesti. Adam bu sefer annemi bırakmıştı. Artık tek hedefi bendim adamın. Bana kafayı takmış gibiydi. Bazen diyorum ki keşke o adamı orada öldürebilseydim. Keşke gücüm yetseydi dedim kaç defa. Her sene 1 adamını bana gönderip beni öldürtmeye çalışıyordu. Ve her defasında başarısız oluyordu. Ve ben çok sonradan bir gerçeği öğrendim. Bu adam benim annemle daha sonradan beraber olup hamile bırakmış ve şu anda geçen gün aldığım bir haber ise şu; benim bir kız kardeşim varmış ve onu bana karşı kinle büyütmüşler. Ve benden intikam almak isteyen bundan 3 sene önce kafasını kopardığım adamı gönderen kişi kız kardeşimmiş. Ve onun adında Asuman durmuş imiş. Bi yerden tanıdık geldi mi sana acaba. "

" Alper sen ne diyorsun ya saçmalama Asuman çok iyi Bi kızdır. Mafyaylada işi olmaz o kızın."

" Ah be Türkan şu anda sana ne anlatsam inanmayacaksın değil mi. Asuman'ın beni öldürmek isteyen üvey kardeşim olduğuna inanamıyorsun değil mi? "

"Evet kesinlikle inanamıyorum."

" Bana inanmayacağını tahmin etmiştim zaten merak etme. Ama keşke inansaydın. Sen bana inanmadığın gibi aşkıma da inanmıyorsun anlaşılan."

"Alper sen ne diyorsun ben sana inanmıyorum demedim ki, ben sana sadece o kız öyle bir kız değil dedim. Başka bir şey demedim ki. Sen neden böyle yapıyorsun anlamıyorum sadece."

"Ah be Türkan odabaşı sen benim hayatımdaki ilk sevdiğim kadınsın be, ama ben bugün şunu anladım. Bir insan ne kadar severse sevsin en sonunda sevdiği onu bırakıp gidiyormuş. Anlaşılan sende onlardansın."

"Alper bak ben seni anlıyorum yaşadıkların ve yaşadıklarımız gerçekten çok zor şeyler biliyorum ve ben sana inanıyorum ama sende şunu anla Asuman Bi katil olamaz asla anladın mı beni Alper."

"ha bu arada akşam veda partisi olacakmış geliyor musunuz Türkan Hanım"

"hanım mı!! Ulan ben var ya seni gebertirim ağzını burnunu kırarım kırmakla yetinmem sana gelinlik giydirir 42 farklı yerinden bıçaklar kafanı taşa sürterek kıvılcım çıkarıp seni göle atarım anladın mı lan beni ha anladın mı? Hanım ne lan ha hanım ne gerizekalı beyinsiz. Bide hanım diyor. Görende benden gizli sevgili yapmış zanneder. İt oğlu it. Öldürürüm lan seni. Neyse soruna gelecek olursak evet geleceğim orada görüşürüz."dedi Türkan odabaşı.

Evet arkadaşlar bu bölümünde burada sonuna geldik kendinize iyi bakın görüşmek üzere

yağmurlu bir günde aşkı bulmak [TAMAMLANDI] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin