Türkan'ın Sırrı Ve Alperin Şaşkınlığı

124 89 15
                                    

Eve girdim ve hala Alperi arıyorum.
Her yere baktım ama bir türlü göremiyordum onu.

Sonra kulağıma bir ses geldi. Türkan lütfen bana yardım et beni bul diye bir ses kulağıma çalındı. Kendimi kurt haline dönüştürüp tekrardan aramaya başladım. Ve onu gördüm. Kendiside kurt adam olmuştu. Bu evin laneti miydi acaba bu olay. Bu kurta dönüşme olayı. Onu kafamın içinde duyabiliyordum. Kendisinin kurda dönüştüğünden haberi yoktu anlaşılan.

"Neredesin Alper bana söyle ben seni daha rahat bulurum neredesin Alper." dedi Türkan.

Alper adeta şok olmuş durumdaydı. Çünkü Türkan'ın sesini duyuyordu ama kafasının içinde. Kafası karışmış ne yapacağını bilemez hale gelmişti. Bu sevdiği kızın sesiydi ve onu kafasının içinde duyabiliyordu.

"Alper neredesin seni bulamıyorum. Bana yerini söylemen lazım şu anda karanlık evin hangi tarafındasın." dedi Türkan tekrardan. Alper sadece düşündü düşündüğü yer evde bir bodrum katının olduğunu gösteriyordu Türkan'ı.

Alper ordan dışarı çıkabilir misin? Yaralı mısın her hangi bir şey var mı kapıya benzeyen bir şey.

Alper bağırmak istiyordu ve bağırdı ama bu ses bir bağırtıdan çok ulamaya benziyordu. Auuuuuuuu diye bir ses çıktığını işitti Alper ama o sadece bağırmıştı hayır diye bağırmıştı ama bu ses nereden gelmişti. Bu ulama nerden gelmişti. Çok yakından geldiğini farketti Alper ama o uluyan'ın kendisi olduğunu henüz farketmemişti. Gözlerinin karanlıkta sanki gündüz gibi gördüğünü de şimdi farketmişti. Etrafına baktı. Bu lanet olası yerden bir an önce çıkmak istiyordu. İllerdeki kapıyı farketti ama oraya bir türlü gidemiyordu kapıya.

Bir ayna farketti Alper o sırada aynaya doğru baktı gördüğü şey karşısında gerçekten çok korkmuştu. Aynada kocaman bir kurt ona bakıyordu. Alper gerçekten çok korkuyordu. Elini kaldırıp yüzüne getirdi ve daha çok korktu çünkü artık elleri yoktu onun yerine kocaman pençeler vardı.

O aynadaki korktuğu dev kocaman kurt kendisi miydi gerçekten. Bu inanılmaz bir şeydi. Her şeyin farkına yavaş yavaş varıyordu ama eğer bir kurta dönüşmüşse nasıl geri insana döneceğim diye düşündü Alper. Kafası bu düşünceyle doluyken tekrar Türkan'ın sesini duydu.

"Alper tekrar insan olmak istiyorsan korkunu ve şaşkınlığını aşmalısın. Ondan sonra da bu gerçeği kabul edersen ancak o zaman geri insana dönüşebilirsin. Eğer bu olayı yani artık senin kurt adam olduğunu kabul etmedikçe insana dönüşemezsin. Evet Alper aslında bende kurda dönüşebiliyorum ve şu anda senin bir üst katındayım. Evet biliyorum ilk başta 4 ayak biraz zor gibi geliyor ama zamanla alışacaksın çünkü sen benim gibi bir öğretmene sahip olacaksın. Sana her şeyi öğreteceğim. Ama şimdi senin o depodan çıkıp benim yanıma gelmen gerekiyor."dedi Türkan'ın sesi.

Alper bir anda kendini rahatlamış hissetti. Çünkü sevdiği kızın sesini duyuyordu ve rahatlamıştı. O eski korkusu üzerinde yoktu ve adeta kendini kuş gibi özgür hissediyordu. Kapıyı gördü kapıya kadar gitti ama elleri yerine pençeleri varken bunu nasıl yapacaktı. Türkan'ın sesi duyuldu yine dediğim şeyi unutma kurt adam olduğunu kabul et ve insan formuna dön.

Alper düşündü artık o bir kurt adamdı bunu kabul etmesi gerekiyordu. Ve Alper sırf sevdiği kıza duyduğu güvenden dolayı onun dediği gibi yapmaya karar verdi ve inandı.

Tekrardan aynaya bakmak istedi ama gözleri bu sefer sadece karanlık görüyordu kapının kolunu buldu çevirdi ama o da ne kapı kilitliydi. Ne yapacağını bilemedi bu lanet olası kapı niye kilitliydi. Tekrar kurda dönüştü. Bu sefer kapıyı tırmalamaya başladı. Türkan'ın onu duyması için içinden yalvarıyordu.

Türkan hala Alper gelmediği için endişelenmeye başlamıştı. Tekrardan kurda dönüştü. Alper korkuyordu.

Türkan bunu fark etti ve aklından geçenleri Alpere sordu. Alper ise kapı kilitli dışarı çıkamıyorum dedi Alper.

Herşey neden bu kadar ters gidiyordu. O deponun kapısının kilitli olmaması lazımdı. Oraya geliyorum Alper sakin ol. Ben gelene kadar sakın bir şey yapma tamam mı dedim ve direk insana dönüşüp elimde fenerle aşağıdaki depoya doğru inmeye başladım.

Kapıya varmıştım ama gerçekten açılmıyordu. Kapının arkasında Alperin olduğunu bildiğim için ona seslendim.

"Alper ben kapıyı sana doğru iteceğim sen de kendine doğru çek bu böyle olmaz."dedim.

Ve bir anda kapı açıldı ama arkasında Alper yoktu ama orada koskocaman bir kurt vardı. Alper neredeydi yoksa bu kurt Alper miydi.

"Ah hadi ama bu evin laneti bu mu her giren kurda dönüşüyor diye içinden lanet ediyordu Türkan"

Alper eğer bu koca kurt sensen kafanı salla.

Ve kurttan bir kafa sallama geldi. Bunun üzerine Türkan da kurda dönüştü. İkisi kurt halinde birbirlerini görüyorlardı ve tekrardan birbirlerine aşık olmuşlardı.

Türkan'ın aklından geçenleri Alper
Alper'in aklından geçenleri Türkan duyabiliyordu.

Türkan Alperin hala kendisinden çekindiğini farketti. Alperde hala Türkan'ın nasıl olup da bir kurda dönüştüğünü anlayamadığı için hala Türkan'dan çekiniyordu.

Sonraki bölümde görüşmek dileğiyle hoşçakalın.

yağmurlu bir günde aşkı bulmak [TAMAMLANDI] Where stories live. Discover now