Ev Tamamen Dağılmıştı

168 102 95
                                    

Alper eve girdikten sonra etrafın çok dağıldığını farketti. Arkadaşlarının ona şaka yaptığını sanıyor etrafı düzenlemeye çalışıyordu. Telefondan Mehmet'i aradı.

Mehmet : noldu moruq
Alper : neredesin lan sen evi tamamen dağıtıp gitmişsiniz.
Mehmet : ne! Lan olum sen benle dalga mı geçiyorsun ben sabah evden çıkarken ev tamamen derli topluydu. Kafa buluyorsun herhalde.
Alper : Yok ulan ne kafa bulacam seninle Allah Allah ya tamam kapat.

Türkan
Eve girdiğimde kendimi çok garip hissetmiştim sanki bir anda kötü bir şey olacakmış gibi. İçimde kötü bir his vardı. Nedenini çözemiyordum bir türlü. İçimdeki ses sürekli bana Alperi ara Alperi ara deyip duruyordu.
İçindeki sese güvenip Alperi aramaya çalıştı ama Alper bir türlü telefona cevap vermiyordu. Neredeydi bu çoçuk. Kapıdan karşı daireye baktım biri dışarı çıkıyordu. Ancak bu çıkan kişi Alper değildi kel iri yarı izbandut gibi bir herifti. Bir anda elim ayağıma dolaştı ve ne yapacağımı bilemedim. Alper telefonlarıma cevap vermiyordu ve evinden iri kıyım bir adam çıkıyordu ancak Alper yoktu. Alperi eve girerken gördüğüne adı kadar emindi o zaman bu adam kimdi. Alpere bir şey mi yapmıştı neden telefonlarımı açmıyordu. İyice endişelenmiştim onun için. Kapı deliğinden olanları izliyordum. Bir anda Alperi gördüm ağzı burnu kan içindeydi. Bunu ona kim yapmıştı bunu kesinlikle öğrenmem gerekiyordu. Aşağıda ev arkadaşımın arabası vardı ve anahtarı evde bırakmıştı. Arkadaşıma kısa bir mesaj çektim.

Türkan : Kanka çok acil hayat memat meselesi bir olay var ve senin arabanı alabilir miyim çabuk cevap ver bana
Asuman : Tabii ki de alabilirsin kuzum senden daha değerli değil ya
Türkan : Teşekkür ederim asuman kankam saolasın.
Asuman : Bir sıkıntı olursa hemen beni haberdar et emi
Türkan : Tamam teşekkür ederim.

Alperi kaçırmışlardı ve ben hiç bir şey yapamamıştım resmen. Gizli gizli takip etmiştim ancak kaybetmiştim. Tam sevdiğim adam bana aşık olmuş ama daha kendine bile itiraf edemezken ben onun gözlerinden her şeyi anlamıştım.

Evet o bana aşıktı ben ona aşıktım ve aşkımı daha ona söyleyemeden onun yarı baygın bir şekilde karga tulumba alınıp bir arabaya adeta atıldığını görmüş ancak bu olaylar karşısında far görmüş tavşan gibi dona kalmıştım. Ne yapacağımı şaşırdım. Boş boş yola bakıyordum. Ancak o gelmiyordu. Bir plan yapıp kimin elindeyse onu şu an yaşadığı hangi cehennemse ordan çıkarmalıydım.
Ama bunun için bana bir plan gerekiyordu. Harika bir plan filmlerde bile olamayacak kadar imkansız bir plan. Ama olsun aklıma çok çılgınca bir fikir gelmişti. Kesinlikle berbat ve bir o kadar çılgınca bir plandı. Bu plana göre Alperin annesini ziyaret edecektim. Alperi daha çocukken bırakıp giden ve bir mafya patronu ile evlenen annesinin yanına gidip Alperin yerini öğrenmeye çalışacaktım. Eğer bu kadında birazcık bile şefkat kalmış ise içinde bana yardım eder diyordum. Eğer o yardım etmezse tanıdığım birkaç kişiyi devreye sokacaktım. Ancak bundan henüz kimsenin haberi olmaması gerekiyordu.

Acaba bizim Türkan odabaşı nasıl bir plan yaptı. Eğer Alperin annesi yardım etmeyi reddederse ne zaman nasıl bir şekilde tanıdıklarıyla nasıl haberleşecek ve onlar Alperi nasıl bulacaklar bunları ilerleyen bölümlerde göreceğiz. Buraya hikayemiz yeni katılan karakterimiz

Bir sonraki bölümde çok çılgın şeyler olabilir arkadaşlar sonraki bölümde Türkan'ın planı ve sırlarından bazılarını açıklayacağım ve sırrı öğrenince hepiniz çok şaşıracaksınız bence. Sonraki bölümde görüşmek üzere

yağmurlu bir günde aşkı bulmak [TAMAMLANDI] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin