Alper'in Evinde Yaşananlar Ve Sonrası

86 64 16
                                    

Alperden

Telefonun diğer ucunda bir bayan sesi vardı ve şöyle dedi; Alper Aladağ'ın işi bitti mi.

Evet efendim Alper Aladağ öldü dedim. Sonuçta kadın benim sesimi bilemezdi değil mi?

Türkan'dan

Sınavdaydım ve her şey çok güzel gidiyordu. Bir anda gözüm karardı ve başıma resmen kılıç girmiş gibi bir his oluşmuştu. Neyse ki kağıdımı bitirmiştim. Kağıdımı profesöre verdim ve çıktım. Lavaboya girip elimi yüzümü yıkadım ve doğruca eve geldim. Evin bulunduğu kata vardığımda burnuma gelen kokuyla büyük bir korku çöktü içime. Çünkü; her yerde kan kokusu vardı ve bu kan kokusu Alperin evinden geliyordu. Kapıyı tıklattım. İçeriden Alperin sesi gelince rahatlamıştım. Alper benim Türkan lütfen bana kapıyı açar mısın acaba?

Alperden

Bir anda kapı tıklatıldı. Kimin geldiğini merak ediyordum. "KİM O? "diye bağırdım kapıya doğru.
Dışarıdan gelen sesle rahatladım adeta. Gelen Türkan'dı ve benden ona kapıyı açmamı istiyordu.

Peki ya Türkan benim katil olduğumu öğrenirse ne olacaktı. Belkide çoktan anlamıştır.

Alper: Türkan bak lütfen içeri girme.
Türkan: neden Alper ne oldu. İçeriden kan kokusu geliyor bana söyleyebilirsin. Bak biliyorum bütün bunları kabul etmek sana zor geliyor olabilir ama sen ne hissedersen bende aynısını hissederim. Ve sen şu anda korkuyorsun. Ama neden korkuyorsun. Seni bırakıp giderim diye mi korkuyorsun. Eğer öyleyse ben hiç bir zaman seni bırakmam. Şimdi lütfen şu lanet olası kapıyı aç ve benim içeri girmeme izin ver.......

Alper: ya kızım niye küfrediyorsun ki şimdi Allah Allah ya vallahi bak senin o güzel ağzına bu çirkin laflar hiç yakışmıyor.

Ve kapı açılır. Türkan içeri girer

Türkan: Alper ne olduğunu anlatacak mısın artık.

Hass.... Diye bir küfür savurur.

Türkan: Alper neden evinde ölü bir adam var ve bu adam kim.

Alperden

Evet Türkan'ın böyle bir tepki vereceğini tahmin etmiştim. Ancak bu biraz kötü bir karşılaşma olmuş gibiydi. Aslında türkan'ın bilmediği bazı gerçekler vardı ve ben şu anda ona bunu söyleyebilir miyim emin değildim.

Alper: bak Türkan bu adam bana saldırdı benimde yapabileceğim başka herhangi bir şey yoktu ve ben bu adamı öldürmek zorunda kaldım.

Türkan: ya Alper sen benimle kafamı buluyorsun acaba herhangi biri sana neden saldırsın ki.

Alper: bunu şu anda söyleyebilir miyim bilmiyorum ama belki bir gün sana benim geçmişimle alakalı bazı şeyleri açıklayabilirim. Ancak şu anda bu olmaz anladın mı beni Türkan, lütfen daha fazla üsteleme.

Evet arkadaşlar biliyorum yeni bölümün gelmesi uzun sürdü biraz bazı şeyleri kafamda oturtmaya çalışıyordum. Bilmiyorum bu hikaye nereye gidecek. Belki sonu mutlu biter belki hüzünlü henüz bir şey belli değil. Sonraki bölümde Alperin geçmişi ile ilgili olacak arkadaşlar Alperin başından neler geçmiş acaba.
Sonraki bölümde görüşmek üzere

yağmurlu bir günde aşkı bulmak [TAMAMLANDI] Where stories live. Discover now