~9~

44 4 6
                                    

.O ȘANSĂ SĂ FII IUBIT.

AUTOR-Ouishx
TRADUCERE - AlexandraJim
GEN-Dragoste

✔Finalizată✔-54 capitole ✔

Sincer dacă-mi spunea cineva că o să citesc un fanfiction jikook, cred că-i dădeam una și strigam NICIODATĂ,dar uite-mă aici scriind despre o carte de genul ăsta, care am citit-o și.. Mi-a și plăcut.. Mult......

......

Dar nu asta e important și nu a fost vina mea că am citit-o,dar odată ce mi-am dat seama că e jikook,am vrut să renunț și, am renunțat dar deja eram vrăjită de carte. Am renunțat pentru că ,, hei eu nu citesc jikook, nu-mi place shipul ăla" dar după câteva ore deja plângeam după ea și mă certam cu mine dacă să o citesc sau nu.

Și am căzut în păcat.

Am citit-o  ㅠ_ㅠ

Și nu regret dar regret. Complicat.

,, Măcar o dată... am vrut să fiu acceptat fără a trebui să îmi las cei doi îngeri - JJK"

Jeon Jungkook, un tată tânăr trebuie să aibă grijă de copii săi singur fiindcă fata cu care fusese l-a părăsit. Cu toate că au trecut ani și el încă nu a găsit persoana potrivită , spera că mergând la tot felul de întâlniri își va găsii pe cineva care-l va accepta, cu tot cu copii săi.

La întâlniri a fost, da e adevărat dar odată cu vederea micului profesor al copiilor lucrurile o cam iau razna, în sensul bun normal. Prima lor interacțiune este când, obligat de copii săi să facă niște coronițe pentru profesoara lor, acesta ajuns la școală i-o așează pe cap lui Jimin, fermecat de frumusețea sa.

Un fluff în toată regula te rog frumos!

Finalul e bun, o să vă facă să așteptați apropierea intimă dintre cei doi dar o să uitați de toate chestiile astea când o să citiți povestea lor.

Încă mă gândesc cum poate o carte să fie atât de bună, are atât de multe momente soft încât nici numai vreau să comentez.

Îmi place tot. Atât.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 07, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

*RECENZII*Where stories live. Discover now