~2~

166 10 3
                                    

.THE TATTOO OF FANGS.

AUTOR:___twinkle
GEN:Vampiri

✔Finalizată✔- 46 de capitole

,,-La un moment dat ,semnul acesta va dispărea .Dar,nu cred ca voi scăpa la fel de ușor si de tine ."
  
             ...

,,-Lasa-ma sa îți arat cu adevărat ce semnifică acele semne ."

Viața îngerului nostru Kim Taehyung se schimbă radical ,când se ciocnește ,la propriu, cu omul ce o să- i aducă sfârșitul .

Si pe lângă faptul ca acesta il transformă in neființa ,totodata făcând- l si sclavul lui ,acesta nu se lăsa până nu devine al lui nu doar trup ci si suflet .

Totul se întoarce radical in favoarea blondului ,atunci când decide sa- l lovească pe Jungkook acolo unde îl doare mai tare ,dragostea .

Decis fiind să-l facă să se îndrăgostească de el apoi să-l părăsească si să-l lase cu inima frântă.

Două caractere cu adevărat diferite. Total opuse ,dar care își doreau același lucru ,răul celuilalt .

"Existau atât de multe diferențe între ei --Jungkook vrându-l pe Taehyung doar pentru a avea pe cineva cu care să-si petreacă viață eternă ,iar Taehyung vrându-l pe jungkook la picioarele sale --- Mort."

Jungkook îndrăgostit ? .El este un vampir ,el este un monstru ,el nu poate avea sentimente sau poate ...,dar ce se întâmpla când armele sunt așezate in defavoare blondului .

Taehyung este pus sa aleagă ,cu rațiunea sau cu sufletul ,sentimentele mascându-le cu ura ce o lăsa să crească ușor ușor ,ceilalți știind ca nici unul nu va fi cruțat de suferință .

Avansand in trecutul abisal al lui Jeongguk ,Tae este luat din plin de alte sentimente ,nu noi ,ci sentimente ce nu a vrut niciodată să le recunoască .

Dar cine va vrea sa ii despartă ,traumele din trecutul vampirului nostru sunt trecute dar ,încă acolo ,inima de mult oprită  nu cred ca va mai putea bate din nou ca înainte ,sa poată bate pentru perechea sa .

Dar pana la urmă Jungkook a avut o singură dorință pe lumea aceasta ,ca într-un final ,cineva ,să-l facă să se simtă iubit .

Curioși ?
Nu uita ,dacă ți-a plăcut lasă-mi o steluță ,nu mă supăr ...

*RECENZII*Where stories live. Discover now