SİYAH MONTLU ADAM

4K 146 12
                                    

Bundan beş yıl önce, kardeşim 6, bense 15 yaşındaydım. Bir gece kardeşim korktuğunu söyleyerek benim yanımda yatmak istedi. Bir türlü uyumuyordu. Saat 02:30 sıralarında uyumuş olduğunu farkettim. Bu arada ben de kız arkadaşımla mesajlaşıyordum. Bir ara kardeşim, uyandı ve "Sen beni çocuk parka götürmüyosunn!" diyerek yataktan fırladı. Annemle babamın odasına yöneldi. Bense şaşırmıştım. Aslında hep götürürdüm ama rüya gördüğünü düşünerek önemsemedim. Kız arkadaşımla mesajlaşmaya devam ettim.

Kardeşim "Annnneee!" diye bağırarak odaya döndü. Ben de çok korkmuştum. Kardeşim hızlıca yatağa yattı ve yorganı üstüne çekti. Bu sırada titrek bir sesle "içeride biri var!" dedi . Ben ne yapacağımı düşünürken birden bire annem odaya girdi. Bana bir şeyler anlatmaya çalıştı ama dili dönmediği için ne söylediğini anlamıyordum. Arkasından babam da gelip anneme tokat atarak kendine gel dedi. Daha sonra ben, annem ve babam, oturma odasına geçtik. Annem anlatmaya başladı...

Kardeşimin çığlığından sonra annem gözlerini açmış. Siyah montlu bir adam babamın boğazını sıkıyormuş. Babam olaya inanmadı ancak kardeşim de aynı şeyi anlattı. Bu olayın aylarca etkisinde kaldım ve korktuğum için geceleri ışıksız yatamadım.

KORKU SEANSIWhere stories live. Discover now