Mereana Mordegard Glesgorv Efsanesi

789 28 4
                                    

Youtube da Mereana Mordegard Glesgorv isimli bir video vardı. Eğer youtube da ararsanız hiç bir şey bulamıyacaksınız.Eğer bulursanız videonun 20 saniyesi boyunca mal mal ifadesiz bir şekilde size bakıyor.. Ve sonunda 2 saniye size sırıtıyor..Arkaplan boş. Fakat garip sesler duyuyorsunuz. Bazılarında ise arkaplanda renk değiştiren desenler var.
Video 153 insanın oyulmuş gözlerini YouTube ofisine postalayana dek.İnsanlar videoyu izleyenlerin çeşitli yollarla intahar ettiklerini söylüyor.Ama her insan kollarına gizli bir şifreyi kazıdığı biliniyor ama kimse bu şifreyi henüz çözemedi.
Youtube periyodik olarak ilk 20 saniyeyi siliyor,ve böylece kimse gerçek videoyu izleyemeyip yükleyemiyor.Videoyu bir YouTube çalışanı izledi, 45. saniyeden sonra çığlık atmaya başladı.O adam şimdi sürekli sedasyon geçiriyor ve ne gördüğünü yada ne işittiğini bilmez hale geldi.
Bu videoyu kimin yüklediği asla bulunamadı yada IP adresini. ve videonun içindeki adam da hiç bir zaman bulunamadı.
Video
Mereana Mordegard Glesgorv videosunun çeşitli versiyonları internette bulunmaktadır.Bazı insanlar videoyu izledikten sonra garip hissettiklerini söylüyor ama hiç olumsuz bir şey olmuyor. Bunun sebebi büyük ihtimalle orjinal vidyonun asla bulunamaması.
Başka bir söylentiye göre Bu adam bir piskoloji hastasıymış ve kardeşini öldürmüş bu yüzden hastanede yatıyormuş.
Bir sorunu daha gözünü kırpmamasıymış.
NOT: bunu youtube ya da internete yazıp izleyebilirsiniz. Fakat bunu size tavsiye etmem. Ben daha önce izledim. İlk başta biraz korktum. Fakat sonra geçti. Ama yine de siz bilirsiniz.

-->
Video:http://www.youtube.com/watch?v=Xf6Geh82vXg

KORKU SEANSIWhere stories live. Discover now