3-Cima eylemeye saniyeler kala edilen ihanet

7.6K 635 977
                                    

Ben geldimm. Dün wattpadde bakım falan var dendi. Bende panik yapıp kaldırdım silinir diye ama bugün baya güzel ve bir o kadar uzun bir bölümle geldimmmm.(İki bölümü birleştirdim ehehehe) Hepinize iyi okumalar bebitolarım.



"Sence ne yapmalıyım?" Bilmiyorum der gibi omuzlarımı kaldırdım. Yoongi Jiminle olan iki haftalık ceza sürecinin sonuna gelmişti ve en sonunda bir anlaşmaya varabilmişlerdi. Yani Jimin gereksiz taşkınlık ve serserilik yapacak bir halde olmadığını, aralarındaki bu kavgayı tatlıya bağlamak istediğini söyleyip Yoongiyi Jihyo'nun doğum günü partisine davet etmişti. Ve eklemişti 'İstersen bir arkadaşınla gelebilirsin.' diye. Evet o arkadaş ben oluyordum.

Normalde olsa asla kabul etmez, evde cips, kola, film üçlüsü yapalım diye diretirdim ama şu anda bir öneri sunmaktan kaçınıyordum. Amacım o partiye gidip onları incelemekti. Üstelik Jimin'in birden iyimser davranıp Yoongiyi partiye davet etmesi ve özellikle arkadaş getirmekten bahsetmesi şüphe uyandırıcıydı. Bana kurulan bir tuzak olabilirmiş gibi hissediyordum. Bu sıralar her şeyden şüphelenmeye başlamıştım. Her şeyi sorguluyordum.

"Taehyung bana yardım edebilir misin?"diye sordu Bilgisayar Teknolojileri hocamız. Genelde dersinde saçma sapan şeyler yaptırırdı. Word, Excel ve PowerPointi öğretmeye çalışıyordu son sıralarda. Başımı sallayıp ayağa kalktım ve Yoongiye kısa bir bakış atıp hocayı takip ettim. Bilgisayar odası kütüphanenin hemen yanındaydı. Bir kat çıkmamız gerekiyordu. Koridorda ilerlerken hocaya yaklaştım ve arkasından değil yanından ilerledim.

"Dersler nasıl gidiyor?"diye sordu nöbetçi hocaya selam verdikten sonra. Nöbetçi hoca Kim Seokjindi. Gözlerimiz buluştuğunda kaçırdım hemen ve merdivenleri indim. Beni bırakıp gitmişti. Bir daha onunla konuşmak bile istemiyordum.

"İdare eder." Aslında benden beklentileri baya bir yüksekti. Sıradaki okul birincisinin ben olabileceğimi konuşuyorlardı. Ama Mina'nın ve Minhoo'nun da dersleri oldukça iyiydi. Denemelerde sıralamamız hep değişse bile ilk üçte mutlaka bulunuyorduk.

"Rakiplerin baya iyi çalışıyor." Merdivenlerde sırtını duvara yaslamış soru çözen Minhoo'yu işaret etti. Sıkıntıyla iç çektim. Bir yarışa girmek istemesemde hocalar buna pek bir istekliydi. Üstelik ben okulda ders bile çalışamıyordum. Genel olarak ders çalışma problemim vardı zaten ama bunu okulda hiç yapamıyordum. İngilizce konusunda da tam bir umutsuz vakaydım. "Dert etme."diyip kolunu omzuma attı ve desteklermişcesine sıktı. Birlikte bilgisayar odasına girdik. "Bütün okulun kişisel bilgilerinin olduğu bir dosya hazırlamamız gerekiyor. Müdür Bey istedi." Başımı salladım ve rastgele bir bilgisayarı açtım. Bu baya bir vaktimizi alacak gibi görünüyordu.

High School Love •taekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin