🌸Capitolul 9🌸

340 8 0
                                    

După apelul primit de la Adam, m-am pus pe canapea și am început să mă gândesc la ceea ce mi-a zis... Apoi am luat o decizie care sper că n-o să o regret. Adică.. Cea de a mă duce la somn.

Dimineața a sosit mai rapid decât deobicei. Poate pentru că toată noaptea nu am putut dormi, și acum spre dimineață am adormit. M-am dat jos din pat și am mers la baie. Mă uitam în oglindă, iar în capul meu răsunau încă ceea ce mi-a zis Adam. Dar dacă era adevărat? Nu cred?! De ce m-ar minți Daniel că ar avea o înmormântare. Adică putea să-mi spună.

Decid să mă trezesc din aceste gânduri stranii și să merg la bucătărie pentru a-mi face micul dejun. Astăzi vreau sa merg la Mall săi i-au un cadou lui Danny fiindcă peste 3 zile e ziua lui de naștere. Mă gândeam la un tablou înrămat cu o poză cu noi doi și un lănțișor cu inițialele D&B... La fel ca al meu...

Ajunsă în Mall mă opresc la un magazin Starbucks să-mi iau ceva de băut. Stând și așteptându-mi comanda, la masă apare Andrew. Ce face el aici, fără Melody?!

-Hey Bella!

-Hey Andrew!

-Unde e Melody?!

-Am venit săi i-au un cadou de împăcare!

-Împăcare? V-ați certat?

-Cam rău!

-Ce i-ai făcut!?!

-De ce noi băieții suntem mereu vinovați!

-Hai sa fim serioși.. Andrew

-Mda.. Bine... Am ieșit puțin cu Adam, iar Mell s-a supărat pentru că nu iam răspuns la telefon.

-Ai fost cu Adam?

-Da.. De ce? S-a întâmplat ceva?

-Huh.. Nu!

Atunci mi-a fost adusă comanda de către o domnișoară foarte drăguță care ii făcea ochișori lui Andrew..

-Bell... Mă ajuți cu un cadou pentru Mell?

-Desigur... Ce ai vrea să-i ei?!

-Orice!!!

-Bine! Am o idee și cred că vei da ceva bani!!

-Oricât pentru viața mea...

Atunci ne-am ridicat de la masă și ne-am îndreptat către un magazin de haine... Deoarece ambele purtăm aceeași mărime la haine am probat eu pentru ea... O rochie superba aleasă și pe gustul lui Andrew desigur..

Apoi am mers într-un magazin de parfumuri unde i-am ales o colecție de parfumuri scumpe și un set de cosmetice foarte populare

🌸Atracția🌸Where stories live. Discover now