Kapitel 4

252 14 1
                                    

(Bellas-synsvinkel)
Jeg vågende op i en seng, "av" råbte jeg, perrie kom løbende ind til mig. "Hvad er der"sagde hun , "jeg drejede bare mit hoved"sagde jeg og prøvede at kigge ned på min hals. "Har jeg et bil plaster på" sagde jeg nysgerrigt, "ja du har et bil plaster, det var det eneste plaster niall havde i lommen"sagde perrie. Jeg gik op af sengen med stiv nakke, Jeg gik ind til zayn. Jeg løb over til ham og krammede ham men jeg var den eneste der krammede. "Hvorfor krammer du mig ikke"sagde jeg svagt, "hvorfor jeg ikke krammer dig, hvorfor skulle jeg også det"sagde zayn surt. "Hvorfor vil du ikke kramme mig, sig det" sagde jeg surt. "Hvis jeg ikke havde taget dig med på turne, vil det her aldrig ha været skedt" sagde zayn surt, jeg kunne mærke en tåre, så jeg har følelser. "Jeg synes du skal tage hjem" sagde zayn og gik surt væk. Jeg løb grædende ind på harrys og mit værlse. Harry kom ind. "Er du okay"sagde han trøstede. "Nej"sagde jeg grædende.Harry tog mig ind til et kram. Jeg så harrys øjne, til sidst kunne jeg mærke at jeg kyssede med ham. "Hvad i alverden laver du"sagde zayn og skubbere mig væk fra Harry. "Av er du en idiot eller hvad for du opfører dig som en"sagde jeg strengt. Nu kom alle de andre ind.
"Du holder din kæft"sagde han. Jeg gik over til vinduet og vi var på 20 etages.jeg stildte mig i vinduet med ryggen ud mød byen. "Holder du af mig eller gør du ikke" sagde jeg strengt. "Hvorfor skulle jeg ikke holde af dig"sagde zayn. "For det ser det ikke ud til"sagde jeg. Jeg gav slip jeg kunne mærke luften om mig.
(Zayns-synsvinkel)
Vi løb ned på vejen der lå hun. Jeg løb over til hende. "Bella kan du høre mig"sagde jeg grædende. Intet svar. "Vi må kører hende på hospitalet" råbte perrie grædende. Jeg tog Bella op i brudestilling og løb over til bilen jeg lagde hende på bagsædet. Jeg kørte så hurtig jeg kunne over til hospitalet. Jeg løb ind med hende lægerne kom løbende med en seng, jeg lagde hende i sengen og lægerne løb afsted med sengen. (Vi havde siddet der i 2 timer)Vi sad udenfor værelset. "Hvem er zayn" sagde den ene læge. "Det er mig"sagde jeg og rejste mig op .
"Kom med ind"sagde lægen jeg gik med ind og hendes øjne var stadig lukket. "Klare hun den"sagde jeg nervøst. "Jeg ved ikke hun er kommet slemt til skade med ryggen, hoved og nakke"sagde lægen og og sprøjtede noget ind i bellas arm. Jeg gik ud fra værlset "ved du ikke at jeg ikke gad at have at du kyssede min lillesøster"sagde jeg strengt til Harry. "Hvorfor kan du ikke være ligeglad med hvad din lillesøster laver"sagde Harry. "Jeg er ikke ligeglad er du måske"sagde jeg strengt. "Hvorfor skulle jeg være det"sagde Harry. "Du kysser ikke med hende igen"sagde jeg strengt. "Okay" sagde Harry. Jeg gik ind til værlset igen og der sad Bella med åbnede øjne.

***************************
Drama, håber i kunne lide kapitlet. Knus mig☺️

Mit Eget LivWhere stories live. Discover now