Kapitel 2

331 13 1
                                    

(Bellas-synsvinkel)
Da vi satte os ind i bilen så zayn surt på mig. "Hvorfor er du sådan"sagde zayn og startede bilen. "Hvad mener du"sagde jeg "du er sur hele tiden hvorfor"sagde zayn og kiggede på mig. "Jeg er sur fordi for nogle år siden lovede en lille dreng ved navn ZAYN at han vil være sammen og beskytte mig men har han det NEJ det har han ikke"sagde jeg strengt. "Jeg beskytter dig da"sagde zayn, "det ser det ikke ud til"sagde jeg og kiggede surt på ham. "Lad hver med at opfører dig som en på 4 år"sagde han strengt.
"Jeg opfører mig ikke som en på 4 år" sagde jeg, nu er jeg virkelig sur hvis han siger mere river jeg HOVDET af ham. Han kiggede bare på mig, jeg kiggede ud af vinduet jeg prøvede at gemme mit ansigt fordi at jeg græd lidt, jeg tror han ikke opdagede det, der er nu gået nogle timer og vi har ikke talt sammen. "Vi er fremme nu"sagde han og steg ud af bilen, jeg steg også ud af bilen og da jeg kom ud stod jeg Foran et kæmpe fly. Jeg skulle have tænkt på det får, jeg hader at flyve jeg for kvalme. Jeg kom ind i flyet og de andre drenge hilste på mig de var meget venlige, jeg satte mig ved siden af Harry for alle de andre pladser var taget, jeg kunne mærke at flyet flyttede sig og da jeg kiggede ud af vinduet var vi oppe i luften. "Uhh"sagde jeg og satte mig igen. "Det skal nok gå"sagde Harry og smilte. Jeg smilte tilbage,jeg kunne se at zayn sendte mig onde blikke.da flyve-turen var færdig gik vi ud og vi var i USA, har aldrig været i USA får. Det er godt at prøve noget nyt. Da vi kom til hotellet skulle vi være dreng og pige på hver værlse, det ene værelse skulle Harry og jeg være, på andet skulle zayn og perrie, et andet kom Louis og niall og det sidste værlse kom liam og Sophia. Jeg åbnede døren til harrys og mit værelse, det er virkeligt stort. Jeg skyndte mig på tolittet får havde holdt mig i meget lang tid.
(Harrys-synsvinkel)
Jeg lage min kuffert på sengen og begyndte at pakke ud da zayn står i døren, "har du pakket ud"sagde jeg "ja det har jeg"sagde zayn og kiggede på mig. "Er der noget galdt" sagde jeg nysgerrigt. "Jeg vil bare lige se om min lille-søster havde lavet noget"sagde zayn "zayn helt ærlig hvad skulle hun gøre"sagde jeg og kiggede på zayn. "Jeg går ind på mit værelse"sagde zayn og gik ind på sit værlse.
(Bellas-synsvinkel)
"Harry hvad lavede zayn her inde"sagde jeg og gik over til Harry. "Han vil bare høre om du havde lavet noget" sagde Harry og kiggede på mig. Nu kan det være nok han holder øje med mig hele tiden. Jeg gik over i min taske og tog pistolen frem jeg lage den i min lomme, godt Harry ikke så hvad jeg tog i lommen. "Jeg går ind til zayn"sagde jeg og gik min vej. Jeg så at Harry fyldte med. Da jeg kom ind på Zayns værelse var de andre der.
"Zayn hvorfor holder du øje med mig hele tiden jeg er 20 år"sagde jeg og kiggede strengt på ham. "Du opfører dig som en på 4 år" sagde han igen. Han er ved at blive irriterende eller det har han været hele tiden men kan jeg ikke bare leve mit eget liv.
"JEG VIL LEVE MIT EGET LIV"råbte jeg,jeg kunne mærke at liam og Harry holdt mig tilbage. "Drenge jeg skal nok slappe af"sagde jeg. De slap mig så jeg tog pistolen og sigtede mod zayn, jeg kunne mærke at alle gik i chok. "Du er jo bims i HOVDET pigebarn"råbte zayn. "Det hjælper ikke at skyde mig"han råbte igen i HOVDET og det gør ondt og han råber. "Hvorfor vil du hele tiden holde øje med mig,jeg må ingen gang være alene med en anden dreng"sagde jeg strengt. "Jeg vil bare beskytte dig" sagde zayn. Jeg kunne mærke en tåre og min krop rystede, jeg faldt sammen.
********************************
Uhh der kommer flere kapitler knus mig:)

Mit Eget LivWhere stories live. Discover now