Kapitel 3

247 12 1
                                    

(Bellas-synsvinkel)
Jeg vågnede i en seng og jeg så Sophia og perrie stå og kigge på mig. "Er du okay"sagde perrie. "Ja og hvad laver jeg i en seng"spurgte jeg nysgerrigt. "Du faldt sammen da zayn sagde at han beskyttede dig"sagde Sophia. "Han beskytter mig ikke eller det ser det ikke ud til, jeg vil bare leve mit eget liv"sagde jeg strengt. "Det ved vi godt men han er de storebror og har ansvaret for dig"sagde perrie og kiggede på mig. Da jeg steg ud fra sengen blev jeg svimmel. Jeg gik en til zayn selv om at det var svært at gå når man er svimmel. "Er du okay"sagde zayn beskyttende. "Hvad tror du selv"sagde jeg strengt alle kiggede på mig. Det blev for meget så jeg løb min vej. Jeg løb ind på mig og harrys værlse jeg smækkede døren og smed mig i sengen, jeg kunne mærke at jeg græd. Det bankede på, "hvem er det"sagde jeg svagt. "Det er Harry"sagde han. "Kom bare ind"
Harry kom ind og lukkede døren han gik over til sengen. "Er du okay Bella"sagde han sødt. "Nej det er jeg ikke" sagde jeg grædende. Jeg satte mig op i sengen Harry sad ved siden af mig. Vi begyndt at kramme, det havde jeg brug for. Enden Harry gik ud af værelset kyssede han min kind jeg blev rød på kinderne. Da Harry gik ud af værelset kom zayn ind. "Hvad vil du"sagde jeg svagt. "Hvorfor har du taget en pistol med"sagde han strengt. "Jeg tog den med for en sikkerhedskyld"sagde jeg og kiggede på ham.
"Du skal ikke true mig med at skyde mig, er det forstået"råbte han ind i mit hoved.
"Svar mig"råbte han igen. "Det er forstået"sagde jeg surt. "Jeg havde glædet mig til den her tur,hvor du skulle med, men det har du ødelagt" sagde han strengt, jeg kunne se at der røg en tåre ned af hans kind. "Undskyld"sagde jeg grædende. Zayn gik ud af værelset. Jeg tror jeg går i byen, tænkte jeg. Jeg tog min jakke på og gik ud fra hotellet.
Det begyndte at blive mørkt, nu havde jeg været i byen i 4 timer. Ligepludslig står der 2 drenge foran mig. "Må jeg komme forbi"sagde jeg strengt. Den ene dreng tog fat i mig og brag mig væk, jeg gik i panik. De tog mig ind i en bil, da køreturen var færdig. Skubbere de mig ud af bilen. Ham den ene brag mig ind i et forladt hus. De lukkede mig inde i et rum, der var meget støvet. "Hvad vil i med mig" råbte jeg. "Hold kæft" råbte den anden.
(Harrys-synsvinkel)
Bella er ikke kommet hjem i nu. Jeg tog min mobil og der var en SMS fra Bella. Der stod: Harry hjælp mig der er 2 drenge der har kidnappet mig, de har låst mig inde i et forladt hus, huset ligger ved siden af den gammel svømmehal.
Jeg gik i chok da jeg læste beskeden. Jeg løbte ind til zayn og de andre drenge og viste bedskeden. Vi skyndte os at køre over til det forladte hus. Vi bankede på men der var ingen der kom, "hjælp"råbte en højt. Liam sparkede døren op og der stod 2 mænd og holdte en kniv foran bellas hals.
(Bellas-synsvinkel)
"Slip hende"råbte zayn til de 2 mænd. "Hvorfor skulle vi det"råbte ham der holdte kniven foran mig. "Fordi jeg siger det"råbte zayn. Niall ringede i smu til politiet. Ligepludslig stod politiet i dør-åbningen. Ham der holdte kniven foran mig snittede et sår, og det blødte. Jeg faldt ned på gulvet. Jeg hørte at de 2 mænd blevet taget af politiet. Nu kunne jeg mærke en tag mig op og det var zayn. Jeg så niall tage et plaster op af sin lomme og tog det på mig. Jeg krammede zayn så hårdt jeg kunne, jeg faldt lidt i søvn.
*****************************
Der skulle ske noget drama, håber at i kunne lide det. Knus mig:)

Mit Eget LivWhere stories live. Discover now