Kapitel 5

199 14 6
                                    

(Bellas-synsvinkel)
Jeg åbnede mine øjne og kiggede rundt. "Hvad laver jeg her" sagde jeg og kiggede rundt. "Du er på hospitalet - du sprang jo ud af et vindu" sagde en læge. "Okay" sagde jeg svagt. Lige pludselig kom zayn ind. "Undskyld zayn" sagde jeg svagt. "Jeg tilgiver dig hvis du lover ikke at gøre sådan NOGET IGEN" sagde zayn. "Jeg skal nok love at jeg ikke gør sådan noget igen" sagde jeg. ( 4 dage efter ) det er dejligt at ligge i en seng og ikke en hospital seng. Døren åbnede og Harry kom ind. "Hej" sagde han og satte sig på sengen. "Hej" sagde jeg. "Vil du med ind på zayn's og perrie's værelse" sagde Harry.
"Nej jeg skal pakke" sagde jeg og tog min kuffert. "Pakke, hvorfor skal du pakke" sagde Harry nysgerrigt. "Zayn sagde at jeg skulle tage hjem, så jeg tager hjem" sagde jeg og lage en trøje i kufferten. ( 5 timer efter) jeg har pakket sammen og er ved at sige farvel.
"Farvel Harry" sagde jeg og kyssede hans kind. "Farvel Bella" smilte han. Jeg sagde farvel til de andre og tog af sted. ( Bella sidder i flyveren) det er så kedeligt at sidde i det her fly (6 måneder efter) jeg har flyttede over i en lejlighed og blevet kærester med Harry - vi ses ikke så tit. Mig og zayn har ikke talt sammen. Jeg sætter mig i sofaen med et æble og begynder at spise da noget i fjernsynet tiltrækker mig.
-
-
I går aftes så man Harry style gående i hånd med en blondine, i en park i Sverige.  Der er også billeder af hvor de putter i et sove-værelse. Hvad vil Harry style's kæreste sige (Bella Malik )
-
-
"Hvad" råbte jeg højt. Jeg smed æblet og pakkede mine ting og styrtede ud af døren.
( Bella er ankommet til Sverige nu) jeg står udenfor hotellet. Jeg gik så hurtigt jeg kunne op til værelserne. "Hej Bella" sagde perrie glad. "Hej perrie hvor er Harry" sagde jeg. "Han er på sit værelse, nr. 283" sagde perrie. "    Tak" jeg gik over til døren og åbnede den. "Hej Bella" råbte Harry. "Hvad er der galdt" sagde Harry nysgerrigt.
" hvad der er galdt, det ved du vist nok selv" sagde jeg og smed kufferten. De andre Drengene kom ind. "Så du ved det" sagde harry. "Ja jeg ved det, og, Harry du er kendt og er i fjernsynet hele tiden, prøv at tænke i dit fucking lille hoved" råbte jeg. Lige pludselig åbnede døren til badeværelset hvor blondinen kom ud. "Åh stuepige der er ikke mere toiletpapir " sagde hun og lage penge i min hånd. "Jeg er ikke stuepige, jeg er harrys kæreste eller snart EKS' kæreste" sagde jeg. " Harry du sagde at du ikke havde en kæreste" sagde blondinen. Harry løftede skulderne og gik over til mig. " se hvad du har lavet" sagde han. "Hvad jeg har lavet, det er dig som går og putter om piger selvom du har en kæreste" græd jeg. * Harry gav mig en lussing* " hvad fanden laver du" råbte zayn.

Mit Eget LivWhere stories live. Discover now